September 21 2025 20:28:36
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 22

· Piloti on-line: 1
AFT_xl8_CZ

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Alpha-version of IL2BOS: Poznatky z testování.
Baron
to Paulus:

- neda
- neda
- ani to zatial nenajdes, bude to implementovane neskor.

Stuka: podla mojho nazoru hotova tak na nejakych 40 - 45 %. Graficky absolutna bozaren, to je jednoducho nadhera. Trochu komicky posobi otvorenie kabiny - ked si ho otvori pilot, automaticky otvara aj strelec. Vo vyske 3 km je to docela sranda Úsměv Strelec je pekne animovany, to len tak na okraj. Nadherne spravene vybuchy a efekty vo vseobecnosti vratane tlakovej vlny. Nie je zatial spojazdnena sirena, ani automatika pri vyberani strmhlaveho letu a s tym spojene nastavenie vysky a pod. Gulomety proti slabo pancierovanym cielom dostatocne, proti obrnenym vozidlam (vratane BA-20) naprosto neucinne. Dostali sme aj druhu Stuku - Ju-87G. Nuz - parada. Treba vyskusat, zasahy z 37 mm granatov stoja zato Úsměv
V kokpite Stuky je urobene napr. ovladanie nastavenia listov vrtule alebo prepnutie kompresora - nie je ale spojazdneny trim. Popravde, nie som si isty, ci uz Stuky trim mali, alebo to mali vyriesene rovnako ako Bf-109.

Tak. A idem testit dalej Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Paulus
Ta Štuka je parádní, (až na některé nedodělky), nejenom, že se s ní trefím na pozemní cíl, ale i Lagg jsem sestřelil! Dokázal jsem Lagg dohnat a ukroutit!Mrknutí
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Bierglass
Jen skromný dotaz.Povedlo se někomu zprovoznit zadávání povelů ostatním letadlům ve formaci?Jestli ano děkuji za návod.

Baron
Alt+1, 2,3 atd.

Neni zac.
Hals - und Beinbruch!

Bierglass
Baron napsal:

Alt+1, 2,3 atd.

Neni zac.

No tak to mně právě nefunguje.Zkusím přemapovat.Když jim třeba zadáš "Formaci nalevo" tak je ten povel slyšet i ve vysílačce?

Bierglass
Bierglass napsal:

Baron napsal:

Alt+1, 2,3 atd.

Neni zac.

No tak to mně právě nefunguje.Zkusím přemapovat.Když jim třeba zadáš "Formaci nalevo" tak je ten povel slyšet i ve vysílačce?

Tak už to neřeš,po přemapování funkční,hlášení slyšet jsou.DÍKŠklebící se

R4de
Podporuje BoS v aktuální podobě FF?

1stCL_Novotny
310_Pip napsal:

hmm co to udělali s FF?

X Novotny napsal:

Dle mého FF někdo ukradl! nejde. :I

Úsměv

1stCL_Fucida
R4de napsal:

Podporuje BoS v aktuální podobě FF?

Podporoval Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Bierglass
Nebuďte malověrníŠklebící se Většinou,když nám dají něco nového tak přestane něco fungovat.Cool Inu je to "alfa".

WT_Flan
Však jo. Oni vymontovali ted ff, aby ho uplne spravili, predelali a pak ho zase zamontuji a bude to ten nejlepsi ff na zemekouli !!! Úsměv

WT_Horrido
A v přilehlém vesmíru!

;-)
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Bierglass
WT_Flan napsal:

Však jo. Oni vymontovali ted ff, aby ho uplne spravili, predelali a pak ho zase zamontuji a bude to ten nejlepsi ff na zemekouli !!! Úsměv

Máš úplnou pravdu,jen si nestěžuj,že ti potom přestanou fungovat třeba pedályMrknutíŠklebící se

VioletLightning
Hilfe! Nastavil jsem si na joy (klobouček) rozhlížení do stran (používám i TrackIR) ale nějka mi to přestalo fungovat, jak bych rád já - zmáčknu klobouček doprava a pohled se mi neposune o krok doprava ale doprava a hned se zase vrátí zpět.
F9 nepomáhá (zkusil jsem namapovat i jinou klávesu). Jak to spravit ?

WT_Flan
Bierglass napsal:

WT_Flan napsal:

Máš úplnou pravdu,jen si nestěžuj,že ti potom přestanou fungovat třeba pedályMrknutíŠklebící se

No, tak ty pak taky vymontuji a spravi a bude to nejlepsi slapani na zemekouli...a prilehlem vesmiru Úsměv

Bierglass
VioletLightning napsal:

Hilfe! Nastavil jsem si na joy (klobouček) rozhlížení do stran (používám i TrackIR) ale nějka mi to přestalo fungovat, jak bych rád já - zmáčknu klobouček doprava a pohled se mi neposune o krok doprava ale doprava a hned se zase vrátí zpět.

Tak se rozhlížej tím TrackIrem a máš po problému.Asi máš nějaké tlačítka v rozhlížení duplicitně.

313_123
jo tak voni si daj FF pryč jo
a já dva dny hledám čudl kde se zapína
vono jim NA.TO. ukáže zač je toho loket
lumpíci jedny ruský tajnosubný

trackir taky blbne

šturm ježíši ten je krásnej - furt se nemužu nabažit

Paulus
Bierglass napsal:

VioletLightning napsal:

Tak se rozhlížej tím TrackIrem a máš po problému.Asi máš nějaké tlačítka v rozhlížení duplicitně.

Buď se rozhlížej TrackIrem nebo kloboučkem, obojí naráz nejde.
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

3IAP_Dryjo
Zdarec pánové, koupil jsem tenhle báječnej výtvor. Problém je, že se do něj nemůžu dostat. Chápu, že mě tam pustí jen někdy, ale dopiče kdy?Šklebící se Zkoušel jsem to o víkendu a nedostal jsem se přes ten druhej login, kde člověk vybírá zemi odkud je.
Mohl by mi někdo prosím tedy popradit, kde najdu informaci, kdy se můžu přihlásit?

WT_Horrido
Pátek večer - sobota - neděle
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,073,024 návštěv