Tak jsem na to mrčnul a je to víceméně tak jak píšeš.
Když si dáte stránku obchodu - http://www.digita...m/en/shop/ , tak pod každou cenou za modul jde i vidět, kolik můžete uplatnit z těch slev co jste si nastřádali.
U modulů za 50 babek to je 10, za 15 jen 3 atp...
Pokud tedy máte slevu třeba jako já - 30 dolarů, nelze tím zaplácnout modul za 50 a doplatit jen 20, ale zaplatíte 40 (50-10) a 20 dolarů jako bonus vám zůstane do dalšího.
Pokud byste bonus nevyužili, zřejmě byste ho dostali zpětně (při koupi modulu za 50) a v bonusech by pak bylo 30+10 (třeba).
Pokud byste si kupovali modul ve slevách, tak byste bonus nevyužili a ani nezískali. Nicméně vzhledem k tomu, že slevy bývají o 50% a více, tak se mi jeví jako logičtější počkat na ně, protože koupí ve slevě člověk získá modul daleko výhodněji, než při použití bonusu.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Musím vyjádřit své uznání tvůrcům DCS. Tak dlouho dělali mapu Krymu až je docela možné že se tam odehraje boj a DCS bude moci být velice aktuálním bojovým simulátorem.
Musím vyjádřit své uznání tvůrcům DCS. Tak dlouho dělali mapu Krymu až je docela možné že se tam odehraje boj a DCS bude moci být velice aktuálním bojovým simulátorem.
A trochu se začínám bát o Nevadu...
No a si vem, že ze Sevastopolu do Stalingradu je to 1000km. To je letadlem hned. A na to už budeme taky připraveni díky prozíravosti Jasona. Začíná se nám ta naše budoucnost hezky rýsovat.
WT_Horrido napsal:
ty dvě nebo tři neofiko, co byly už před tím, ukazovali něco jiného ? (linky jsou tuším i tady v tomhle vlákně)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
"Neoficiálně" spatřilo světlo světa video "prezentující" schopnosti EDGE
Bez akehokolvek linku je tato informacia velice prinosna!
Bylo mi řečeno, že zdejší piloti používají raději googlení, než proklikávání se na různé stránky přes odkazy A nerad bych byl vláčen zase 2 stránky v topicu s tím, že něco někomu "vnucuji"
Mapa DCS Nevady. To budou scénáře .... např. "Zaútočte s použitím GBU-12 na Las Vegas na opilce vracející se nad ránem z kasína!" http://dcs-uvp.cz...adymax.jpg
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.