Vmísím se do debaty. Za mě: Cliffs of Dover = podělaná hra, podělaná franchise. Stojí někde na úrovni Battlefieldu 3 (neboli BetaFieldu, nicméně to možná Cliffům trošku křivdím, jsou trochu výš.) Zvuky absolutně nahovno. Lítáte ve Spitfiru nebo na šicím stroji , kterej má vaše babička v ložnici? Grafika je hnusná. Il-2 1946 je nádherná záležitost. CLOD je vosranej co to šlo.
Ale zároveň vám neberu vaše názory, protože vím, že kolik lidí, tolik názorů.
Čest vaší letecké páce, hlavně, ať se kouří z hlavně.
Wolf
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
To bych řekl Wolvercorte, že to vidíš moc kategoricky. CloD je jistě nedodělanej a do jisté míry zpackanej projekt. Ale .. je tu jedno velké ale. Je na něm odvedeno hodně velmi solidní práce. A to včetně grafiky, kterou zatracuješ. Jistě je velký problém, že to nebylo dodělaný a zvládnutý vydavatelem. Snad to TF zvládne líp. Pro mě, člověka který se 20 let živí produkcí SW, je v tom vidět hodně moc velice mizerné manažerské a koncepční práce. Ale taky v tom vidím hodně a to opravdu hodně kvalitní práce na FM, DM, grafice. Že do toho všeho zasáhl Oleg se svýma snahama o ochranu know how a duševního vlastnictví a zprznil tak koncepci nadevšecky meze, to je bohužel nešťastná realita. Ale .. a to se vsadím, ty osobně nemáš na to, abys dokázal zlomek toho, co dokázali oni a proto bys to neměl kritizovat. No páčto nemáš představu, co vlastně kritizuješ.
A je to tu zas, Clash of the Titans stačilo mi při diskusi v RoF. Stejně jako já vidím moc kategoricky CloD, vidíš moc kategoricky mě. Nejsou všichni, kdož kritizují, úplní idioti (ber to jako vtip, ne narážku na nějaký Tvůj výrok. Ehm,... blbý vtip).
Upřímně mám namířeno do jiných výsostných vod, než měl namířeno Oleg. Stejně jako se nehodlám hádat s člověkem, kterej v obeoru SW dělá, protože to bych stejně neuspěl. Stačila debata o sytému v RoF (kde ale za vším stálo to, že jsem absolutně nevěděl, která bije, pánžto jsem byl zmaten.)
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.