nuda
To už i v tom DCSku dělaj zajímavější mody pro WWII ... teď tam vyšel destroyer Fletcher, proč nejsou schopný udělat něco jinýho než ty nablblý efekty??
Pokud nejsou schopný CLODa hacknout (což jim nikdo vyčítat nebude) a udělat mody který hru nějak zajímavě rozšíří, tak bych týmu FT doporučoval přesedlat na jiný engine nebo spáchat sebevraždu.
Zajímavý je že DT má funkční konverter pro 3dsmax kterej pravděpodobně pokrývá i CLOD modely (páč pokrývá většinu 1C her) ale nikdo o něj zatím nepožádal ...
Upravil/a magot dne 23-01-2015 18:48
A kokpit je kde?
Mezi náma na téhle úrovni modu bylo kdysi AAA když začínalo s IL2 ... přidali jeden řádek v kódu a AI letadlo přesně tímhle způsobem bylo řiditelné.
Vytvoření kompletního kokpitu ve standardech toho enginu trvalo 3,5 roku. A že ten engine byl jednodušší oproti požadavkům CLODu.
Nic proti ale to video je nic neříkající ...
Upravil/a magot dne 23-01-2015 19:28
Já myslím že odvedli kus práce,no já bych celkem vzal kdyby skrotili štuku a trochu vytrénovali střelce v blembácích,o proti německým a messka by taky mohli přistřihnout
nuda
To už i v tom DCSku dělaj zajímavější mody pro WWII ... teď tam vyšel destroyer Fletcher, proč nejsou schopný udělat něco jinýho než ty nablblý efekty??
Pokud nejsou schopný CLODa hacknout (což jim nikdo vyčítat nebude) a udělat mody který hru nějak zajímavě rozšíří, tak bych týmu FT doporučoval přesedlat na jiný engine nebo spáchat sebevraždu.
Magote, tak co keby si nejaky mod, ktory hru (CloD-a) nejak zaujimavo rozsiri, spravil ty a Teamu Fusion ho ponukol ako skoro hotovy pre pridanie do dalsieho patchu?!
Ako sam vravis, konverter mas, mozes ho legalne pouzit (ak si "podepsal" -- narozdiel od toho, ze nikto z DT ho nesmie legalne posunut nikomu inemu, kto "nepodepsal" ), tak kde je problem?!
Rozculovat sa na fore vie kazdy bl..., ale vyhrnut rukavy a pridat ruku k dielu uz nikdo....
Tak napr. taky Liberator by sa v CloD-ovi vynimal uplne uzasne.... staci ked bude mat trochu viac polygonov nez do Sturma, vatsie textury, a je to... Tak kde je problem?! To mas urcite za den hotove... no ni?!
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.