Nevím o co Vám tady Vy bando opičáku jde.
Když zrovna nasere sněhem tak na stromech je.
Když vyleze zhoncna tak sníh ze stromů třebas sjebe.
Že jsem lehce přisprostlý? Protože mě dojímá když se několik borců kultivovaně na "ůrovni" baví o hovně.
Vyserte se na to a radši mi poraďte kde mám sehnat ten Igloměr, nebo jak rozchodit BT-2.
Ještě že je v krajině kolem Stalingradu tolik lesů které v třeskutém mrazu a větru udrží na svých větvích přimrzlý bílý sníh, jedině tak se dá říct že Hoper nepíše blbosti.
Což on dobře ví že píše.
Stromy z mapy v pozadí tmavé samozrejmě.
[img]http://i53.photobucket.com/albums/g64/PoorOldSpike/Photos%20Two/Mamayev-Kurgan-Stalingrad9.jpg[/img] is not a valid Image.
No víte já tam opravdu byl a viděl jsem to na vlastní oči.Dokonce s armádou,s kterou jsem tam byl se nám konečně podařilo překročit Volhu a dostali jsme se pěkný kus za Stalingrad,viděl jsem tam,že nevidím na konec té roviny všude kolem,viděl jsem zakřivení zeměkoule na Volze když jsme přes ní jeli,viděl sem tam děti ,které jedli zubní pastu ,kterou jsme jim házeli z vlaku když nám došla čokoláda,viděl jsem kamarády,kteří dostali úplavici a za jeden týden vypadali jako ty z Dachau,bohužel jsem tam i viděl kamaráda,kterého už jsem potom nikdy neviděl ale lesy,ty lesy jsem tam fakt neviděl.My jsem tam byli v létě tak,že nevím jak to tam vypadá v zimně ale myslím ,že do zimy nikdy nestačí vyrůst tak aby na nich zůstal sníh.
Nevím o co Vám tady Vy bando opičáku jde.
Když zrovna nasere sněhem tak na stromech je.
Když vyleze zhoncna tak sníh ze stromů třebas sjebe.
Tak nějak...
Pár válečných fotek "se sněhem" jsem našel, takže pokud se tu Opitze bude chtít přít, že jedině holé stromy jsou ty správné, pošlu.
Dokonce i tetu Ju, která, světe div se, nemá vyloženě velké kusy tmavé kamo, ale jen hadovky (schválně, jestli Opitze pochopí proč).
O komplet bílém Kondorovi ani nemluvím...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Ještě že je v krajině kolem Stalingradu tolik lesů které v třeskutém mrazu a větru udrží na svých větvích přimrzlý bílý sníh, jedině tak se dá říct že Hoper nepíše blbosti.
Což on dobře ví že píše. :)
Stromy z mapy v pozadí tmavé samozrejmě.
[img]http://i53.photobucket.com/albums/g64/PoorOldSpike/Photos%20Two/Mamayev-Kurgan-Stalingrad9.jpg[/img] is not a valid Image.
Jinak docela absurdní diskuse...
už delší dobu nesněžilo ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Tak myslím že už jsme dospěli, společně samozřejmě, k pozitivnímu výsledku, který není sice úplně jednoznačný ale tvůrce hry bude jistě inspirovat, odešlem jim naše stanovisko a měli by si uvědomit, když už tam bydlí, jak to kolem Stalingradu vypadá!
..."Ty stromy maj mít na sobě sníh ale není to jednoznačné protože jehličí to přece rozpustí a ty stromy tam prostě nějaký byly , hodně stromů, možná taky žádný stromy"
Tak myslím že už jsme dospěli, společně samozřejmě, k pozitivnímu výsledku, který není sice úplně jednoznačný ale tvůrce hry bude jistě inspirovat, odešlem jim naše stanovisko a měli by si uvědomit, když už tam bydlí, jak to kolem Stalingradu vypadá!
..."Ty stromy maj mít na sobě sníh ale není to jednoznačné protože jehličí to přece rozpustí a ty stromy tam prostě nějaký byly , hodně stromů, možná taky žádný stromy"
Nechápu"možná také žádné stromy".Tam lesy opravdu nejsou a jediné stromy rostly v parku u Stalingradského nádraží(alespoň co jsem viděl)Ta mapa ,kterou se nám tady snaží podstrčit je jak mapa Francie,samé jednotlivé políčko rozdělené stromy.Už to samo o sobě odporuje zemědělské politice tehdejšího Sovětského Svazu. I u nás se tento model zemědělství zaváděl po roce 1948 ovšem v naších miniaturních rozměrech to samozřejmě z leteckých map nevypadá tak jak v Rusku.(všechno je jedno velké pole)
No vypadaj furt stejně Už se neoháněj Olegovým jménem na webu ... ale defakto se jedná o MG (tedy co z nich zbylo)+777 pod 1C.
Ale samozřejmě jádro MG už tam dávno není ...
Upravil/a magot dne 08-06-2013 00:23
Kreciku schvalne napiš kolikrát jsi byl ve vzduchu v letadle nad Evropou v zimě? Jenom debilne zvanis, nic vic. Byl jsem mnohokrat i nad Svedskem v zime a vsude byly lesy tmave. Ale pokud to kvuli tomu nebudes litat, bude to super.
To ale nic nezměni na tom, že jenom debil se bude starat o to, zda lesy maji byt bile nebo cerne. To je vse.
A ještě mi napiš ty chytráku jak často je Sussex, připadně jižní Anglie pokrytá sněhem. Právě že když už tak je toho hodně a je to taková rarita že si to musí každý vyfotit než to roztaje.
I v promrzlych Ardenách najdeš letecké snímky, kde jasne normální člověk rozezná les od pole nebo louky.ty bys ale s tim měl asi fakt problém.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.