a koukám, že Pepe musí ty befka frustrovat - jeden to tahá do svíčky a doufá, že to Spit neudýchá... další potlačí a pak to tahá taky nahoru a čeká, že spit potlačením přijde o výkon - a ono prd :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Pěkný videa, Pepe a Rumcajsi.
Pepe, mám otázku: všiml jsem si u tebe poměrně svižného a přesného rozhlížení. Předpokládám, že to máš nahraný tak, jak jsi se při letu sám rozhlížel (to není důležitý, pokud to není ovládáno myší). Co používáš - TrackIR, nebo FreeTrack? V případě FreeTracku by mě zajímalo tvoje SW nastavení. Mám to na FreeTracku trochu línější (dal jsem si víc "smoothing", aby to nebylo tak citlivý). Taky to může bejt nedostatkem výkonu PC.
Nechci tOpTopikovat, takže pokračování Headtrackingu pls klidně zde: http://www.panzer...ad_id=4784
Diky za recenzi kluky.
Hopere, není to vždy že vyvysím. Jestli tam vlítnou čtyřky tak je to obtížné, ale dá se, když máš společnou startovací dráhu. Však to znáš.
OndrejOn. Nahrávám přímo v CoDu. Také kvůli tomu, že Fraps velmi zatěžuje. Nahrávám to až potom tím Frapsem a odstraním ty nápisy v nastavení CoDu. Takže rozhlížení není v reálném čase, ale až tak se to neliší. Někdy je real lepší protože máš lepší soustředění. Napiš na email a pošlu ti obrázky nastavení. Myslím si, že se to až tak lišit nebude.
Dnes se celkem dařilo, tak jsem nafilmoval jednu ze svých obětí. V zásadě z toho plyne poučení "Když nevím, kde je ten druhej, pak je jistě na šesti". Je to sice staré moudro, ale platí i dnes. YouTube Video
Jedno videiko po novém patchi. Šel jsem ochutnávat ty nové kanóny modrých a párkrát jsem si užil:-) Naštěstí jsem se vždy pohyboval poblíž Piráta a Válce takže když jsem potřeboval vždy se objevili a pomohli mi... Připadal jsem si jako ten princ z Večernice co machroval a za zády měl Slunečníka, Měsíčníka a Větrníka:-))) Hned z kraje si mne ochutnává Molnyienosny a další jsou Kalinka, Drinkins myslím že i Grentos se tam mihne a toho posledního neznám. Kvalita nic moc po patchi mám rozhozeno nahrávání.
YouTube Video
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
Zkusil jsem tedy toho Spitfajra. Přesně toho, co teď nelítá a netočí a má slabé zbraně a vůbec je tam jen do počtu. Zkusil jsem na něj aplikovat zvyky z Bf 109. Přeci jen už jsem starší a blbě se učím nové věci. YouTube Video
Nejsem zastáncem modropatche ale Rume v čem tvé video jakož to oponentura vyvrací onu zmíněnou netočivost popř. horší netočivost? Počítám že úspěšně padnout shora na nic netušící befko umí i starší stroje než Hurrik:-)
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
Nejsem zastáncem modropatche ale Rume v čem tvé video jakož to oponentura vyvrací onu zmíněnou netočivost popř. horší netočivost? Počítám že úspěšně padnout shora na nic netušící befko umí i starší stroje než Hurrik:-)
Video není vůbec o parametrech letadla. Video je o tom, že vyhrávat souboje točením je víceméně zlozvyk. Vlastně vůbec vyhrávat soubojem je zlozvyk. Nejlepší vítěztví je to, kde protivník nemá žádnou šanci. O tom je to video.
Spitfire i Bfko jsou rovnocené v tom, že se obě letadla dají použít tak, že druhý nedostane šanci. Obě letadla mají svojí taktiku, když se to nepovedlo a je třeba se bránit a mohou alespoň limitovaně vzdorovat, když jsou v nevýhodě. Není to ROF a Albatros vs Camel, kde ten Albík má šanci jen a pouze když pilot Camelu spí a ještě k tomu tak, že Albíkovi sám vběhne před hlavně.
Nemyslím si, že by se TF snažil nějak preferovat tu či onu stranu. Změny co dělají, dělají tak, aby byly podložený. Nebo aby se tomu alespoň blížili v rámci svých možností. Zkrátka mě to baví za modré i za červené a nevidím na žádné straně překážku vítězit. Tedy ne na straně simu. Většinou je člověk sám sobě největší překážkou.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.