"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Apo, málo lidí tam máte proto, že si je vyhazujete.
Už jsem se registroval dvakrát, a dvakrát jsem se, po nějakém čase, na stránky nemohl dostat. Potřetí mi můžete víšco.
K tomu máte děsně blbý zvyk, že se člověk dostane jen na úvodné stranu - takže např. kdybych byl nezasvěcený, jen bych se zajímal o DCS, vygůglil bych si vaše stránky, a nahlédl na ně, nedostal bych se dál, např. na článek který máte "vyvěšený". Což by vedlo k tomu, že bych se u vás ani neregistroval. Šel bych na další vygůglenou stránku, a třeba i cizojazyčnou. Proč bych se registroval někde, kde o mě nestojí???
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Apo, málo lidí tam máte proto, že si je vyhazujete.
Už jsem se registroval dvakrát, a dvakrát jsem se, po nějakém čase, na stránky nemohl dostat. Potřetí mi můžete víšco.
K tomu máte děsně blbý zvyk, že se člověk dostane jen na úvodné stranu - takže např. kdybych byl nezasvěcený, jen bych se zajímal o DCS, vygůglil bych si vaše stránky, a nahlédl na ně, nedostal bych se dál, např. na článek který máte "vyvěšený". Což by vedlo k tomu, že bych se u vás ani neregistroval. Šel bych na další vygůglenou stránku, a třeba i cizojazyčnou. Proč bych se registroval někde, kde o mě nestojí???
Alfiku, a mluvíš o této verzi stránek, nebo ještě té staré na adrese dcs.nightlion.cz? Na dcs-uvp.cz není žádný alfik ani jeho variace zaregistrován, zabanován či zakázán. Pokud jsi se registroval na starý web na jiném rs, bohužel, ten byl v roce 2010 zrušen a nahrazen tímto. Pokud ses registroval na UVP již na novém webu, pak je zapotřebí zadat platnou emailovou schránku, kam se ti doručí kód k potvrzení registrace.
Co se týče obsahu, na který se dostane neregistrovaný uživatel, tak je to kompletně celý web vyjma sekce manuálů a streamovaných poletů. Veškeré další články, návody, informace ale i kompletně celé forum a další sekce jsou přístupné i nepřihlášeným a nezaregistrovaným uživatelům. Rozhodně je tedy tvůj "ortel pouze hlavní stránky" přísný - řekl bych, že obsah přístupný všem tvoří 95% webu UVP.
O nové piloty zájem máme, nevyhazujeme je a pokud má kdokoliv problém s registrací / přihlášením na UVP, může nás kontaktovat přes formulář na webu, facebooku, tsku herním serveru a dalších místech. Rozhodně se snažíme být nápomocni všem, kteří se na nás obrátí - nejsem si vědom, že bys tak učinil. Pokud máš tedy stále zájem, napiš mi PM, mail, nebo si mne někde odchytni a máš mé slovo, že to vyřešíme ku spokojenosti obou.
Apo, vysvětlím:
Ano, bylo to na starých stránkách.
Ne, opravdu NENÍ důležité na jak starých stránkách to bylo, ostatně SVK jsou taky jinde a nemuseli jsme dělat NIC - jen jsem přepsal ve Firefoxu v záložkách/vlastnostech adresu.
Co se týče obsahu: Potřeboval jsem s něčím poradit. Podíval jsem se k vám, a zjistil, že od vás se nic nedovím. Podívat, na - dejme tomu - reklamu na články, to jo. Návod - to už ne. Když ale do gugla guglnu "black shark návody", dostanu tři české!!! stránky kde návod, pomoc či radu najdu. Ale jsou v pořadí na 2. - 4. místě, první jste vy... Když to tam dám v angl. nebo rusky, tak to do konce života nepřečtu. I tady, na SVK, se dovím víc než u vás!
Co se videonávodů týče. No, máte je v češtině. Ale stejně jako návody - já na ně nemám šanci. Přitom ale když zadám do Youtrubky "black shark howto", dostanu doslova tuny pomoci - bez registrace, a nastojte - dokonce i česky!!! Dokonce není vyloučeno, že některé video na trubce je totožné s videem, které na vašich stránkách vidět nesmím!!!
Takže: Věřím ti, že z celkového obsahu je viditelných 95%. Ale z obsahu, který zajímá mě, a kvůli kterému bych mohl uvažovat o nové registraci, je viditelných celých kulatých 0%. Proto na ni nečekej - nedočkal by ses.
Promiň Apo, ale to, co napsal Serza, mnohé vysvětluje.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Alfiku promiň, že jsme si dovolili vyměnit před čtyřmi lety redakční systémy, které jsou mezi sebou nekompatibilní a "donutili" všechny uživatele se opět zaregistrovat. Pokud bychom věděli, jaký problém tím způsobíme lidem, kterým dělá problém "zabít" půl minutu registrováním, určitě bychom se nad tím zamysleli.
Alfíku - příklad za všechny - tímto tvým posledním příspěvkem jsi ztratil nejméně 30x více času, než by tě stála registrace na UVP. Dokonce i tvorbou podpisu co zde máš jsi strávil více času. Není to k zamyšlení?
Samozřejmě - nikoho na UVP registrovat nenutíme. Ale registrací nezískáš jen přístup k návodům, manuálům a videím. Ale stejně jako zde na SVK se budeš moct účastnit diskuzí. Pokud ti tyto aspekty za to nestojí, budiž.
Ale abych se vrátil zpět k tomu zamyšlení - ty mi píšeš, že ti UVP nenabízí za registraci dostatečnou "odměnu". Pokud si tohle myslíš - a samozřejmě ti to neberu, každý očekáváme něco jiného - proč tu tedy na mne útočíš, jako by ti to vadilo? Nemáš zájem navštěvovat UVP, nenavštěvuj. Je tam podle tebe obsah stejně jako si vyhledáš na X webech? To je rovněž pravda, tak je googli a hledej.
Ale proč tu na mě útočíš? Přemlouval jsem tě snad, aby ses zaregistroval na UVP? Ne.
Když budu chtít rohlíky, půjdu si je koupit. Když budu chtít mít přístup k obsahu pro registrované, přihlásím se. Nevidím ale důvod, proč z ničeho nic jen tak rozmlátit pekárně výlohu, přestože o ty rohlíky nemám zájem, a nadávat pekaři, proč se přestěhoval, když jsem byl zvyklý chodit do pekárny jinudy. Opravdu nechápu tvé chování.
Alfíku, pošli mi nějaký Nick a email a já Ti tam tu registraci nadatluju, heslo si pak změníš... Ležím doma se zlomenou rukou a tak stejně nemám do čeho píchnout :-D Jinak se i toto pěkné vlákno zaplácá kravinami...
Ja drzim s alfikem. Pamatovat si nekde DALSI jmeno a heslo, davat DALSIM strankam svuj email, riskovat DALSI misto kde se muzou ztratit osobni data ... Vazne si to radsi najdu jinde. O pulminute na registraci to nejni.
Ano, také bych si nepamatoval loginy a hesla na všechna diskusní fóra, na kterých jsem zaregistrovaný, proto je mám na všech diskusních fórách stejný...
Ja drzim s alfikem. Pamatovat si nekde DALSI jmeno a heslo, davat DALSIM strankam svuj email, riskovat DALSI misto kde se muzou ztratit osobni data ... Vazne si to radsi najdu jinde. O pulminute na registraci to nejni.
Nevím jak reagovat na takový text, který napsal někdo, kdo se sem očividně musel registrovat (a kdo je registrován nejméně na dalších 20ti webech po zadání jeho nicku do googlu). Zřejmě nemám dostatečně vyvinutý mozek na diskuzi na SVK. Omlouvám se. Chtěl bych vás poprosit, aby se diskuze v tomto topicu zase týkala tématu.
Upravil/a Host dne 21-02-2014 21:24
Apo, na SVK je základ nebrat si nic osobně jinak se z toho zblázníš
V podstatě je úplně jedno jestli bude Alfík an UVP fóru nebo ne ... kdyby o to stál, tak by se tam jistě zaregistroval i po pátý.
... a to ještě nevíš že to není jediný nick (tento používám cca od r. 2005 jestli se nepletu, a to pro potřeby hraní her a chození na fora koníčkovitá, na jiná, např. o teor. fyzice, apod., používám jiný, starší - nikdo nechce aby si jej mimoni pletli s jinejma mimoněma ), a aby toho nebylo dost, taky ještě publikuju veřejně a placeně a to prosím bez nicku!
Je to tak, jak to napsal Magot. Je fuk jestli tam budu, a kdybych chtěl, zaregistroval bych se znovu.
Já už končím, abych tvou prosbu splnil.
Kdyz uz se tu probiraji stranky UVP, tak mam taky par povzdechu:
- jakmile stranky zjisti, ze clovek pristupuje z tabletu nebo telefonu, nahodi do fora tema bile pismo na bilem pozadi - fakt bozi
- to menici se pozadi stranek je strasne rusive
- jsem zmaten z nekolika novinkovych boxu - tri nalevo, dva napravo, v kazdem kousek informace
Ale zpet k tematu - v dnesnim dscwwii update Ilya hleda nejake experty na Fw 190 - nevedeli byste o nekom? Fucida?
Ja drzim s Darktatkom... nedavno som sa skusal zaregistrovat na UVP (ked som hladal pomoc s klucom A-10 do Steamu), ale doteraz mi ten ucet nezacal fungovat. Z pohladu BFU uzivatela: mate to rozbite :-)
Ja drzim s Darktatkom... nedavno som sa skusal zaregistrovat na UVP (ked som hladal pomoc s klucom A-10 do Steamu), ale doteraz mi ten ucet nezacal fungovat. Z pohladu BFU uzivatela: mate to rozbite :-)
Není nad to to řešit na jiném foru namísto kontaktování někoho z UVP. Musíš zadat platný email, na který ti přijde aktivační kod. Poté se můžeš přihlásit.
Btw pánové, pokud máte problém s UVP, řešte to ve vlákně UVP nebo přímo s někým z UVP. Nespamujte tu vlákno o DCS. A propo - nikde jsem ani jednoho z vás nepřesvědčoval, aby se na UVP z nějakých důvodů registroval. Nechápu tedy to zbrojení proti registraci na UVP. Pokud se tam nechcete registrovat, neregistrujte se. Nicméně argumentovat všeobecnou nechutí se registrovat kdekoliv, kdy argumentujete pod účtem, který jste si na SVK rovněž museli registrovat, je minimálně úsměvné, možná i na palici. Pokud vám to nejde, nefunguje nebo zadáváte spamový/falešný mail na který nechodíte a další věci týkající se čistě UVP a ne DCS, ničeho nedosáhnete, pokud si to budete brblat pod fousy či na jiných forech. Pokud ale ani ničeho dosáhnout nechcete, registrovat se stejně nemáte zájem, pak nechápu jediný váš příspěvek v tomto vlákně týkající se tohoto tématu. Další diskuze na toto téma je zbytečná. Zbytek PM nebo UVP, děkuji.
SLA 14:42:31 20.02.2014
no to jo, ale ty svine mi umoznujou uplatnit max 10 dolaru na jednu polozku ::D
Takže dotaz pro ty, co to již proštudovali - jak je to s tím uplatňováním slevy ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.