January 10 2025 19:57:26
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 1
AJaromir

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
WT_Horrido
Tohle letadlo už mám koupeno. Hezky ho vyrobili.

Ta voda vypadá skoro jako voda. Teda na poměry leteckého simu samozřejmě. Peníze na GTX670 mám odloženy bokem. Úsměv

A konečne pořadna pistolka pro německého pilota...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Merten
Z těch vln by se jeden i mohl pozvracet Úsměv (myšleno mořská nemoc).Sosáme a uvidíme Úsměv

Hoper
Ano, ty vlny vypadají moc pěkně. A pokud budou mít minimálně vícero úrovní (klidné moře, normální moře, větrné moře, bouřlivé moře s tsunami ;) tak to bude paráda.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

BP_Madvlk
Jestli někoho někdy trefí tenhle lodní flak,tak fakt už nevim......z tohodle by netrefili ani kuaparník,natož letící letadlo.....

Rumcajs
Tak ono není jednoduché trefit kanonem manévrující letadlo ani ze země. To by ten kanón musel bejt řízenej počítačem ... kua ajó.

WT_Horrido
Pokud bych měl soudit podle Syndikátů tak je to neuvěřitelně jednoduché. Úsměv
Upravil/a WT_Horrido dne 07-08-2012 20:48
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
Využil jsem Luger!

Padaje ze tří tisíc (po kolizi s kolegou) vytáhl jsem P08 a zastřelil se. Nádhera! Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

313_123
tak jsem si včera dal po dlouhé době let v car.
jsem nadšen jak jdou krásně balony šupem dolu
pak zase stoupají
(pokud je zničen na zemi nepočítá do stat.)
no hrál jsem si s ním dlouho
pak mě v DHčku uklovali tři albicí
tak si začnem zas od začátku Mrknutí

j4ck41
COZE? Balony jdou pri objeveni se enemackyho stihace dolu? Ale to je pekne, vskutne pekne ... deje se tak i online?

LEON
jj, na Syndicate ty balony stahují opravdu pěkným fofrem, když hrozí nebezpečí.

https://www.rcfree.eu
BP_Madvlk
A co takhle zničit to auto s navijákem? půjde pak nezničený balon až do stratosféry?

Hoper
j4ck41 napsal:
COZE? Balony jdou pri objeveni se enemackyho stihace dolu? Ale to je pekne, vskutne pekne ... deje se tak i online?

ty si nečteš readme ? ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

TozziFan
Online to dělali už dříve. Tahle novinka je pro OFF.

j4ck41
Hoper napsal:
j4ck41 napsal:

ty si nečteš readme ? Mrknutí

mno ja to jeste ani nestahnul natoz cist readme Šklebící se

j4ck41
TozziFan napsal:
Online to dělali už dříve. Tahle novinka je pro OFF.

fakt? toz to sem slepejs, online jsem neco balonu sestrelil, ale ze by nejak vyrazne chodili dolu jsem si nevsimnul

TozziFan
Neříkám, že automaticky a na všech. Já se potloukám jen na SYNDIKATECH a tam ty balony dolů stahují už nějaký ten patch zpátky. Je ale fakt, že po posledním patchy tam ty balony tahají o něco rychleji než dříve. Možá to měli ošefovaný nějakým triggerem ve FMB a teď je to automatické.

WT_Pedropan
BP_Madvlk napsal:
A co takhle zničit to auto s navijákem? půjde pak nezničený balon až do stratosféry?

Bohuzel, auto s navijakem se nekona. A nebo je zakopane pod zemi, ale nevidel jsem zadne... Jen lano do zeme...

http://www.wtigers.org/
WT_Flan
Opitz napsal:
WT_Flan napsal:
Jeeeee, ja uz doufal, ze tu bude poradny streak v "off topicu" nez prijde nekdo se standardni hlaskou "co to tady resiteee" a Baron to zalomil uz na treti ( ? ) strance Šklebící se

Mam nedostatky v zoologii. Muzes nejak priblizit jak se projevuje takova rije u Usi ? Šklebící se

Líp než "Ucho funí do TS jako velryba v říji..." to vysvětlit neumím... Musel bys to slyšet, abys pochopil... Ale nevím, jestli to chceš fakt slyšet... čekají tě noční můry o masožravých, agresivních velrybách...

No jiste , uz si vzpominam Šklebící se Vskutku Usak v nescetnych situacich sem tam neco flegmaticky, stoicky prohodil ....ovsem vzdycky cely mezicas mezi mluvenym slovem je vyplnen zvuky jako kdyz ma v obyvaku standardne 10 gecek, nebo velrybi farmu Šklebící se Šklebící se Ano, clovek z toho ma pak divoke sny Úsměv

1stCL_Novotny
j4ck41 napsal:
Hopere takovyhle veci se planuji jenom pro next-gen simulatory. RoF je jednoduchy takze ma 3D vlny, ktery maj jenom hezky vypadat v pohybu

ohledne toho, ze mapa nebude potreba pro online - no nevim, ale prijde me to docela divny ... az dokonce jako blbost ... navic v zadnym popisu mapy (obchod a News) jsem o tom nic necetl

Ještě se vrátíme krapátko k tomuhle!! Mrknutí

Jedna z diskuzí na foru RoF:
BuddyWoof:
....or will it be possible to fly current airplanes in the new map?

I'm purchasing all but just curious.

Idea - 777 should produce pontoon mods for existing planes (unless not historically accurate) and sell them to keep funding the project and to continue the ROF evolution....

Jason_Williams:
All planes will be able to fly on the new map.

Jason

Mogster:
Will you need to purchase the Channel map to fly it online?

Just curious. I'm not a big online player but I can see that having everyone able to join a map would be advantageous, a bit like anyone being able to crew gunner stations in multi crep planes in MP.

Career and offline would be pay for only.

hq_Jorri:
That's a good question. Server attendance is meagre as it is, it would be bad to split it into two groups. Hellequins has done its best to always feature at least one of the two default planes, and it means many people fly on our server who otherwise couldn't - forcing everyone to buy the new map to play it online, means we either skip this awesome new content on our server - or estrange a large part of our attendants from it.

=Fifi=:
What if someone buy a seaplane, but not the channel map...will seaplanes able to fly on "old" map?

Jason_Williams:
As I've said before. Don't worry about MP. That's all I'm going to say on it right now.

Jason

Já věděl že to někde bylo. Mrknutí Není tam vše z té diskuze, dal jsem tam to zajímavější. Úsměv

Serza
To mi pripomina, pro mapu kanalu by se hodil Comic...

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,173,259 návštěv