Já nechápu jak jsi přišel na to že já volám po arkádě s příběhem a proč sem cpeš věci jako "simulátor" kde bojují "Kingdom of Dhimar" a "Empire of Paran" nebo ještě větší unreal blbosti kde bojuje P-51D, A-10 a Huey v Gruzii.
Zeptám se ještě jednou, i když je to zřejmě zbytečné. AoE, EAW, RB, byly arkády s příběhem? Nedělat simulátor anonymní znamená volat po jeho zjednodušení?
A proč by se mělo něco sepisovat když už to bylo dávno vymyšleno?
Mozno ze preto, ze ti prvi asi potrebuju niekoho, kto im vysvetli ze "Kingdom of Dhimar" a "Empire of Paran" sa budu ovela lepsie predavat pod nazvami RAF a Luftwafe
A ti druhi su na dlhsie. Tak ale napr mapa Nevady vznikla povodne ako Third Party a teraz sa dokoncuje ako oficialny release. To len tak pre motivaciu.
AoE, EAW, RB neboli vo svojej dobe arkady s pribehom. A co z toho vyplyva? Ze na volani po neanonymnom simulatore nie je nic zle? Samozrejme ze na tom nic zle nie je! Ale myslis si, ze situacia sa zmeni k lepsiemu prudenim vo vlaknach o CLODe? Ked mi na toto odpovies uprimne, tak budem rad a vsetko to potom asi aj pochopim, diki.
Mne sa lubi kazdy nazor; akorat sa mi nelubi prudenie
Mam pocit, ze tam prebiehal a stale tam prebieha letecky vycvik napr. A ako dobre vies, aj trening je sucastou kazdeho dobreho simu, ci uz ma pribeh, alebo nie.
Btw kludne za rok (alebo kolko), ked to dokoncia, tam nejaky letecky konflikt moze vpohode prebiehat.
Horri, ad Nevada - nemůže to být ne kvůli klasické "válce", ale kvůli Nellisu ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
mraky a voda vypadaly moc pěkně, vlastně i ten hustý černý kouř na zemi
kouře a ohně fps nesnižovaly - velké plus
přišlo mi, že to zacukalo při míjení bomberů
no a poladit start a přistání do rozmoklé země (ale při zaměření tohodle simu to je asi moc HC, takže nejspíš bezpředmětné)
:)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Jak psal Tozzi, netočí se tomu kolečka. Pak tam prší, to je nesmysl, přeci z CloDu víme, že nad Anglií je maximálně několik mráčků. Navíc při průletu takovým velkým mrakem nenamrzne. Při přistání byl moc mokrej, podle mě letadlo takhle mokrý není. Zkrátka je to zmetek.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.