Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
|
Vilik |
Přidané 30-06-2010 08:35
|

Uživatel

Příspěvek: 850
Založený: 14.02.10
|
U D2D nějak překopali nakupování. Furt to po mě chce ověření pomocí telefonu. Ale když zadám číslo, tak jim to nefunguje. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 30-06-2010 08:44
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
BP_Tyrl napsal:
Ještě k tomu Tiru. Dlouho mě štvalo, že vždycky, když jsem se kouknul vzhůru, tak mi pilot zalezl skoro až na podlahu a viděl jsem prd.
Hehe, tohle pořád nechápu jak se ti to dařilo.
Upravil/a WT_Horrido dne 30-06-2010 09:06
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 30-06-2010 12:41
|

Uživatel

Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
Mně se něco podobného stalo na IL-2 WoP, když jsem lítal s FreeTrackem přes PPjoy. Musely se ve hře manuálně přiřadit osy hlavy k osám ve hře a napoprvé mi to taky vzalo nějakou záhadnou osu, kdy se při pohybu mojí hlavy vzhůru hýbal pohled zároveň i v jiné ose. Po upgradování FreeTracku tou knihovnou kompatibility a vynechání PPjoy se už nic ručně nastavovat nemuselo a hra přímo komunikovala s FreeTrackem bez nutnosti nastavovat cokoliv dalšího...
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 30-06-2010 16:04
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
|
Hezký souboj http://www.youtub...LkOzzXcI6w
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 30-06-2010 16:15
|

Diskutující

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
No ten je dost dobrej. |
|
|
|
Karl_Voss |
Přidané 30-06-2010 18:12
|

Nováček

Příspěvek: 47
Založený: 22.03.10
|
a to pouzival mys k rozhlizeni , kdyz ste u toho freetracku, me to taky dela psi kusy a poradne me to neposloucha.. nekdy mi to funguje tak ze se aspon poradne muzu rozhlidnout i za sebe ale vetsinou ne asi je to mou neschopnosti nastavit to, ci co .. kazdopadne singla hraju bez toho a rozhlizim se radsi mysi :S |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 30-06-2010 18:32
|

Uživatel

|
To Karl_Voss: Upgradoval sis FreeTrack novými soubory TirViews.dll a Trackirhaiku.ini? Bez nich mi FreeTrack taky nemakal moc uspokojivě...
|
|
|
|
Karl_Voss |
Přidané 30-06-2010 19:05
|

Nováček

|
uff, sem si jist ze mam jen cistou instalaci free tracku, tak to padim vyzkouset, dik za tip |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 30-06-2010 19:59
|

Uživatel

|
Karl_Voss napsal:
uff, sem si jist ze mam jen cistou instalaci free tracku, tak to padim vyzkouset, dik za tip
Mělo by to být ke stažení i na našich stránkách. Ty dva soubory mi vyřešily problémy s FreeTrackem jak v RoF, tak v IL-2 WoP a nejen mně.
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 30-06-2010 20:04
|

Diskutující

Příspěvek: 2150
|
WT_Horrido napsal:
BP_Tyrl napsal:
Ještě k tomu Tiru. Dlouho mě štvalo, že vždycky, když jsem se kouknul vzhůru, tak mi pilot zalezl skoro až na podlahu a viděl jsem prd.
Hehe, tohle pořád nechápu jak se ti to dařilo.
No mámTrackIr postarší, tak asi není tak citlivý a trošku ty dvě osy slučuje. |
|
|
|
Karl_Voss |
Přidané 30-06-2010 22:23
|

Nováček

|
LC_LEON_CZ napsal:
Karl_Voss napsal:
uff, sem si jist ze mam jen cistou instalaci free tracku, tak to padim vyzkouset, dik za tip
Mělo by to být ke stažení i na našich stránkách. Ty dva soubory mi vyřešily problémy s FreeTrackem jak v RoF, tak v IL-2 WoP a nejen mně.
tak stahl sem to z tvych stranek, jeden z nich sem tam nemel vubec a druhy mel vice kb, takze byl jiny, nicmene mi to nepomohlo, ted mi to treba fungovalo tak ze veskere otaceni na pravou stranu nahoru a dozadu jelo perfektne, kdyz sem se ale chtel podivat dolu tak se tomu nechtelo vubec a napravou stranu sem se nemohl podivat za sebe. Kdyz koukam ve free tracku na cameru tak je ocividne ze kdyz pootocim hlavou tak se mu jakoby ztrati z dohledu jedna z diod a tudis se "sekne" dokud se neotocim zpatky a zas ji nevidi, asi to souvisi s dalkou snimac-prijimac, a nastaveni freetracku .. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 01-07-2010 07:29
|

Uživatel

|
Kontroloval jsi vzdálenosti mezi diodami, jestli je máš stejně daleko, jako jsou nastavené v software FreeTracku? A jaký máš nastavený poměr mezi otáčením své hlavy k hlavě v kabině? Já sice můžu také otočit hlavou, až se mi jedna dioda zakryje, ale to už musím mít hlavu otočenou tak do strany, že už stejně nevidím na monitor
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 01-07-2010 09:35
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
http://www.youtub...re=related
Upravil/a Tajpan dne 01-07-2010 09:36
|
|
|
|
Karl_Voss |
Přidané 01-07-2010 10:14
|

Nováček

|
LC_LEON_CZ napsal:
Kontroloval jsi vzdálenosti mezi diodami, jestli je máš stejně daleko, jako jsou nastavené v software FreeTracku? A jaký máš nastavený poměr mezi otáčením své hlavy k hlavě v kabině? Já sice můžu také otočit hlavou, až se mi jedna dioda zakryje, ale to už musím mít hlavu otočenou tak do strany, že už stejně nevidím na monitor 
momentalne to mam 1.5x aby to nebylo prilis citlive, prece jen se na te zidli vrtim. a kdyz sem tam mel vysi musel sem opravdu sedet jak socha ale mam dojem, ze tam byl problem ten ze sem nevidel uplne za sebe, to mozna uz ted diky tvym souborum jde, ale pri momentalnim nastaveni se ztraci ta dioda, a jak jsem uz popsal neni to o moc, pootocim hlavou asi o 45% abych videl za sebe a stale nadherne vidim na monitor ( 22" .
Kazdopadne vracet to na max nepripada v uvahu je to stim nehratelne |
|
|
|
Thomsen |
Přidané 01-07-2010 10:55
|

Nováček

Příspěvek: 74
Založený: 14.06.10
|
Ja teda jeste s laborovanim Freetracku pokracuju,ale dost mi pro zacatek pomoh Obludeho navod http://www.test311.phorum.cz/freetrack/manual/Freetrack-manual2.pdf . Hele to otaceni dozadu se musi donastavit v krivkach,v defaultu neni nadoraz a hlava konci kousek pred ocasem.A taky zalezi na umisteni kamery,mel jsem ji pod(pred ) monitorem a neslo koukat dozadu do prava nahoru.Asi nejlepsi misto je vlevo na stredni ose monitoru.Po uprave OK i s diodama. |
|
|
|
Karl_Voss |
Přidané 01-07-2010 13:21
|

Nováček

|
Thomsen napsal:
Ja teda jeste s laborovanim Freetracku pokracuju,ale dost mi pro zacatek pomoh Obludeho navod http://www.test311.phorum.cz/freetrack/manual/Freetrack-manual2.pdf . Hele to otaceni dozadu se musi donastavit v krivkach,v defaultu neni nadoraz a hlava konci kousek pred ocasem.A taky zalezi na umisteni kamery,mel jsem ji pod(pred  ) monitorem a neslo koukat dozadu do prava nahoru.Asi nejlepsi misto je vlevo na stredni ose monitoru.Po uprave OK i s diodama.
joo dnes sem podle tohoto navodu zkousel taky laborovat a nedari se mi umistit spravne kameru, treba kdyz sem ji dal doprava vedle monitoru slo se mi koukat tusim doprava az krasne nadoraz, ale na levo o kousek ne, posunul sem tedy kameru na stred nad monitor a nemohl sem se za sebe poradne podivat ani doleva ani doprava , ty krivky sem nastavil podle toho navodu.. tak uz fakt nevim
je pravda ze on to nastavuje na tu kameru a ja misto ni pouzivam ten wii ovladac, mozna potrebuje jine krivky..
Upravil/a Karl_Voss dne 01-07-2010 13:22
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 01-07-2010 16:57
|

Uživatel

|
Já mám kameru položenou na monitoru, ta VX1000 se dá v kloubu jak otáčet, tak naklápět nahoru dolu, takže nastavit optimální polohu vůči mně není problém. Nějakou dobu jsem laboroval i s křivkami, ale mám problém, že když si tu exponenciálu hodně rozhážu, abych měl např. pomalý pohyb kolem středu a velice rychlý pohyb na krajích, tak se mi začne dělat po chvíli hraní špatně Takže křivky mám téměř ploché, YAW 1,7 a PITCH 2,1. Jsou to asi extrémní hodnoty, ostatní co znám je mají totiž daleko menší a citlivost spíš řídí křivkami, mně to ale vyhovuje.
EDIT: Thomsen má pravdu, že se musí posunout hranice dorazu otočení hlavy, abys viděl 180° za sebe, defaultně je ta hranice nižší, aby otočení za sebe bylo realistické.
Upravil/a LEON_CZ dne 01-07-2010 17:00
|
|
|
|
Karl_Voss |
Přidané 01-07-2010 17:24
|

Nováček

|
no problem je ze ja ani moc nechapu, co ktera krivka dela, moc sem se v tom nerypal, asi vam budu muset natocit moje snazeni a co to vyvadi, abyste mi poradili co stim  |
|
|
|
606_Alllite |
Přidané 03-07-2010 19:11
|

Uživatel

Příspěvek: 589
Založený: 17.02.10
|
tak jsme si to taky zkusil , mile mě to překvapilo , ale je to těžke jsem dal tak 20 letu a sestřelil jsme 1 neni snadne něco sundat , si případám jako kdybych střílel z koně grafika je paradní , sice letadla moc nepoznam až tak z 10 m , ale jinak je to povedený simulator 
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
Karl_Voss |
Přidané 03-07-2010 19:44
|

Nováček

|
no ja vpodstate taky teprv zacinam a je to presne jak popisujes , vzdycky se za nekym v docela vyhodne pozici tocim, treba 4 minuty a nic .. ztoho prileti nekod jinej a v 10 vterinach ho sunda.. holt uz to maj kluci docela vymakany . Mimochodem me dneska Tyrl asi 3x proskolil, ten jeden sestrel, ale nechapu nekdo ho pronasledoval ja jim uhybal a podlitl sem podnema jeste sem se na tyrla koukal a nevypadal v uhlu ze be me mohl trefit a z toho blaf a hori mi motor, kridla roztrhany na cary... ale jina kto bylo pekny
Upravil/a Karl_Voss dne 03-07-2010 19:45
|
|
|