Jo. Hrajou si ted na protivniky, hlavne tedy na nizkoletici okridlene strely.
Taky kochaci. Tedy muzete i hadat, most je vcelku odhadnutelnej, ale myslim, ze to letadlo da jen o tridu lepsi identifikator, nez jsem ja: https://s.hdnux.c...960x0.webp
To éro neznám, ale ten most bude sanfranciský Oakland Bay Bridge ve výstavbě.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Kdo uhodne i letadlo, může si jako bonus zkusit toto : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
No San Fran, dopravák .. podle vrtulí létal na střední vzdálenosti, před válkou asi ..
Consolidated ani Dornier neměl nic podobného tak asi Martin.
Ale jakej to nevím.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.