Tak to je libový, jak říká moje nezletilá dcera. Už se těším, s čím přijdou na Mikuláše.
Co je to za kokpit? Cr 42? Nebo Gladiator? Nebo oboje (je tam přístrojová deska a pak později knipl)?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
To je prd.Dneska jsem měl v ruce časopis,kde byl článek věnovanej home made
výzbroji arabskejch povstalců.A mimo jiné přez mobil dálkově ovládanej
StG 44.
Moc hezky se na to kouká. Zas vylepšené grafické fíčurky, zrcadlo.
Co mi ale chybí jsou zmínky o pokroku stran obsahu - letadla, mapy. Ne že bych se toho dožadoval, ale mluvili o tom, tak mě to zajímá. V neposlední řadě bych rád viděl revizi chladičů, spotřeby a vůbec motorů. A o tom taky ani slovo.
Takže držím palce a doufám, že brzy bude zas důvod CloD lítat.
To teda, tolik pokusů a až teprve teď budou konečně kulomety poslouchatelné? Ty původní šicí stroje v kokpitu, po zmáčknutí spouště, mi na tom vadí nejvíc. Spustím to zase asi až s Weloušem.
Mít lidi povahu německého boxera, na Zemi by byl ráj.
To teda, tolik pokusů a až teprve teď budou konečně kulomety poslouchatelné? Ty původní šicí stroje v kokpitu, po zmáčknutí spouště, mi na tom vadí nejvíc. Spustím to zase asi až s Weloušem.
Moc hezky se na to kouká. Zas vylepšené grafické fíčurky, zrcadlo.
Co mi ale chybí jsou zmínky o pokroku stran obsahu - letadla, mapy. Ne že bych se toho dožadoval, ale mluvili o tom, tak mě to zajímá. V neposlední řadě bych rád viděl revizi chladičů, spotřeby a vůbec motorů. A o tom taky ani slovo.
Takže držím palce a doufám, že brzy bude zas důvod CloD lítat.
Rume, to všechno, o čem píšeš, se myslím týká patche 5 a výše. To, co je v tom teaseru, je vylepšení čtyřky, řekl bych.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.