Dáš nad to ikonu letadla ve Staviteli Misí, udělíš výšku a rychlost, zaškrtneš políčko že to budeš řídit a fertik. Nebo nad mapou Stonehenge dáš ENTR a dostaneš se tam s tím barevným kruhem který posouváš po teréneu prav. myší jako je na tom obrázku
[img]http://imageshack.us/a/img14/637/izaj.jpg[/img] is not a valid Image.
Hezký Rumcajsi. Já mám takový štěstí,že takhle blízko enemákovi ( ať už je to Brit či Němec ) se nedostanu,páčto si mě vždycky všimne....a většinou je to ta k 1-2 vteřiny před tím,než zmáčknu spoušť ....Každopádně S!
Včera jsem protrhl smůlu a konečně se občas zadařilo. Nutno dodat, že na ATAG začal chodit nějaký BlakHart. Zjevně polák, páčto sem tam něco utrousí po polsky. Kluk umí lítat a střílet. Navíc je na serveru skoro pořád. No a aktuálně vede celkem s přehledem tabulky. Musí se nechat, že to má v ruce. Krom toho je velmi sebevědomý a své sebevědomí si nenechává pro sebe. Tím samozřejmě kdekoho štve. Zejména pak jiné sebevědomce, kteří na něj nestačej. S dalším podobným =OKA=GERMAN WOLF 109 ace= se už stihl do virtuální krve pohádat. Jak je celkem jasné z nicku toho němce, sebevědomím také oplývá. No jenže BlakHart je opravdu eso, kdežto ten druhej je spíš nick eso. Já mám s Blakem taky otevřené skore .. tuším že to bylo 2:0. Mno a já stojím na tý kulatější straně. Takže jsem si včera zpravil náladu.
Jo Blakhart je hrozná držka, ale lítat umí, to se mu musí nechat.Je to asi nejsilnější 1vs1 pilot co znám, jen se občas nechá strhnout do nějakého točení, kdy to není zrovna vhodné. Minulé ADW když jsme lítali za červené to byly proti =LG= totální vyvražďovací války, kdy ze souboje vždy moc lidí neodešlo. Když je řídí Blakhart jsou hrozně agresivní a souboje s nimi a se 72.AG bývají to nejlepší co se dá momentálně online ve šturmu zažít.
Rume, pekne vidijo s tym BlakHartom. Jedna drobnost ma tam ale zaujala.
Moment, ked si strielal bol vazne bleskovy a clovek si to nestihol vychutnat
Tuto postujem pre taku inspiraciu, aj pre ostatnych film-makerov, ako pekne sa da zvyraznit (tj spomalit) okamih strelby aby si to divak mohol v klude uzit
Rume, pekne vidijo s tym BlakHartom. Jedna drobnost ma tam ale zaujala.
Moment, ked si strielal bol vazne bleskovy a clovek si to nestihol vychutnat
Tuto postujem pre taku inspiraciu, aj pre ostatnych film-makerov, ako pekne sa da zvyraznit (tj spomalit) okamih strelby aby si to divak mohol v klude uzit
Je to strašnej zabiják ten Pepe. A ještě lítá s Pirátem a to pak ty virtuální kulky normálně vyskakujou z monitoru. Kolikrát si všimnu, že po souboji s nima nějak leakuju do kalhot.
Je to strašnej zabiják ten Pepe. A ještě lítá s Pirátem a to pak ty virtuální kulky normálně vyskakujou z monitoru. Kolikrát si všimnu, že po souboji s nima nějak leakuju do kalhot.
Hahaha, dík za poklonu, ale všechno je jinak jak už kdysi řekl nějaký Rabín. Jooo takový Válec, to je jiná. Spíše se tam mluví také o tobě.
Ty woe, teď mi to došlo, ty jsi si dělal ze mně normálně srandu
Nedělal, jen poněkud nevázanou formou vyjádřil obdiv. Mě to s těma Spitama tak nejde a s Hurrikama už vůbec ne. Já pořád zkouším přemluvit Spita k BnZ a na to je to prostě poněkud míň vhodný než ta 109.
Našel jsem starší video které mi po týdnu zakázali na YouTube a tak jsem to dal na Stream.cz a zapomněl na něj. Doufám že Vás neotráví. Nestřílí se tam.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.