November 23 2024 19:38:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
HSFX6, dojmy, bugy, expert mode
saldy
jj, Hoper mě zmátl, ale tak snad příště už se něco objeví. Je to děs, pro frantíky máme v hsfx... 3 (slovy tři) letouny, M.S. ve třech verzích.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
1stCL_Werner
Z toho jen jedna lítala ve BoF Úsměv

Jsou tam ještě Hawky, A-2 dokonce ve Francouzský kamufláži. Mrknutí

Na ten tvůj Dunkerque se těšim. Těch ranejch befek se neboj, doufám, že alespoň E-1 tam dáš, v HSFX maj super kokpity.

310_cibule
313_OTU_oblak napsal:

Proč? Bo Oleg nechce BOB a BOF.

D520 a Bloch by mne donutily ila zase po dlouhé době spustit...Mrknutí

Olegovi je to myslím už tak od roku 2009, co opustil 1C a hrací průmysl vůbec, dost šumák ;-) Ale Francouze bych si dal moc rád. A úplně nejradši v CoD.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
saldy napsal:

jj, Hoper mě zmátl, ale tak snad příště už se něco objeví. Je to děs, pro frantíky máme v hsfx... 3 (slovy tři) letouny, M.S. ve třech verzích.

Do budoucna by to mělo být lepší, D.520, MBčka, kokpit Francouského Hawku ...
310_cibule napsal:A úplně nejradši v CoD.

Clod je zabitej Cibule, namodelování francouského letadla i s kokpitem nemluvě o prozatím problematické konverzi je spíše sci-fi
(s vyjímkou via DT)

310_cibule
magot napsal:

Clod je zabitej Cibule, namodelování francouského letadla i s kokpitem nemluvě o prozatím problematické konverzi je spíše sci-fi
(s vyjímkou via DT)

No, tak když DT hezky poprosíme, tak to třeba půjde...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
310_cibule napsal:

magot napsal:

(s vyjímkou via DT)

No, tak když DT hezky poprosíme, tak to třeba půjde...

Problém je spíše čas ... taktéž by mohli být k dispozici teoreticky lidi který odešli z MG ... ale to už možná kluky z FT taky napadlo.

310_cibule
magot napsal:
Problém je spíše čas ... taktéž by mohli být k dispozici teoreticky lidi který odešli z MG ... ale to už možná kluky z FT taky napadlo.

No, vidíš, já tušil, že to nějaké řešení může mít. Proč hned házet flintu do žita Úsměv

rsuchan
Zdravím Vás. Mám takú možno pre Vás hlúpu otázku ale keď neviem čo môžem od inštalácie očakávať tak skúsim sa spýtať. Nainštaloval som si HSFX6 spolu s JGSME. Podarilo sa mi aj update na novú verziu HSFX a poprepínal som si všetky módy na aktívne. Začal som s history, expert... a nakoniec som dal ten zvukový - tiger... V kampaniach mám napr. v RAF - Battle of Britain, ale nejde mi vôbec spustiť, dokonca mám pocit že mi nejdú spustiť ani kampane ktoré mi išli v pôvodnej verzii 4.11.1m. Mám niekde zlú inštaláciu alebo to takto má resp. nemá fungovať? Pri aktívnom history a expert móde sa mi tieto nové kampane neobjavujú a všetko ide tak ako má, ale mám len nové lietadlá v editore a v kampani mám lepší zvuk a asi nejaké grafické úpravy. Bol by som povďačný za vysvetlenie či mám čosi zlé alebo mám znova (už asi po 3. krát ) všetko preinštalovať...

magot
Kampaně pro "stock" 4.11.1 budou pravděpodobně nekompatibilní. Pokud chceš hrát pod HSFX6 kampaň tak musíš sehnat pouze tu určenou pro tuto verzi.

Expert mod není určen pro offline hru.
Transfer fix a barrage mod taktéž není pro offline.
Tiger sound může způsobovat občas problémy.

Ideální pro offline HSFX6 je zapnout:

History mod
Hakenkreuz
Carrier takeoff
hi-res textury map

rsuchan
Super. Vďaka za upresnenie. Ten stock 4.11 mám tiež dávať medzi aktívne módy? A ešte otázočka? Veľmi rád by som si zalietal Battle of Britain kampaň. Kvôli tomu som to vlastne celé sťahoval. Kde nájdem teda príslušný mód k týmto kampaniam?

magot
"Stock" nedávat.

Nevím jakou kampaň BoB pro IL2 máš na mysli ... o žádné nevím ...

310_Pip
Kampaně se dají stahovat odsud: http://www.missio...downloads3 je jich velký výběr a některé jsou opravdu lahůdkové...
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
rsuchan
magot napsal:

"Stock" nedávat.

Nevím jakou kampaň BoB pro IL2 máš na mysli ... o žádné nevím ...

No konkrétne som narazil presne na toto http://www.youtube.com/watch?v=DbAZ1Fs7Ja8 a rád by som si niečo podobné polietal. Práve po aktivovaní módov sa mi táto ponuka zobrazila v Il-ovi ale nenaštartovala sa mi ani jedna kampaň.

To 310_pip: Vďaka za pekný odkaz. PokukámMrknutí
Upravil/a rsuchan dne 08-04-2013 14:31

magot
u každé kamapaně si pořádně přečti jaké nastavení mdou je potřeba. Většinou čistý HSFX.
Upravil/a magot dne 06-05-2013 09:41

DatavCZ
magot napsal:

u každá kamapaně si pořádně přečti jaké nastavení mdou je potřeba. Většinou čistý HSFX.

Zdravím, nevíte někdo jak pořádně vyšperkovat grafiku? Šturma mám v direct X zkoušel jsem upravit config.ini ale nějak se to moc nezměnilo.

DatavCZ
Saburo napsal:

Direct X nee, Open GL je lepší. Pod Directem snad ani není možná volba Perfect "landscape".

Díky podívám se na toMrknutí

DatavCZ
datav208 napsal:

Saburo napsal:

Direct X nee, Open GL je lepší. Pod Directem snad ani není možná volba Perfect "landscape".

Díky podívám se na toMrknutí

Tak jsem to změnil na Open GL ale to perfect landscape jsem nenašel kde se nastavujeSmutný

Hoper
HardwareShaders=1
;Must be 1 to activate Perfect mode.
;Musí být aktivováno 1 pro mód Perfect.
;HardwareShaders nelze zapnout bez nastavení ColourBits=32

a pokud bys netušil o čem je řeč, tak hledej informace o nastavení conf.ini
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
pokud nemá HardwareShaders=1, tak se mu to nezobrazí ani pod OGL
jak se toho dosáhne nevím, ale mohlo by to být zvolením špatné (staré) karty ještě v setupu
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

DatavCZ
Hoper napsal:

pokud nemá HardwareShaders=1, tak se mu to nezobrazí ani pod OGL
jak se toho dosáhne nevím, ale mohlo by to být zvolením špatné (staré) karty ještě v setupu

tak jsem to vše nastavil Grafiku mám ATI 7850OC 2gb s tím by snad něměl bejt problém

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,028,416 návštěv