November 24 2024 19:04:05
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
310_cibule
Na miga kašlu, já chci dorúúúúúúú (nebo cokoliv z WWII)

Na miga kašlu, já chci dorúúúúúúú (nebo cokoliv z WWII)

A na to se napijééééém....
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
"Rein muß er" und wenn sie beide weinen!
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

magot
Mini update DCS world ... nejužitečnější asi podpora více monitorů pro CA Úsměv

DCS 1.2.7.23803 Change Log
Multiplayer. Improved server stability.
Combined Arms. Multimonitor Setup. Compass scale will shows in right position.
A-10C. CADC will works after repair.
F-15C. TWS. Added command 'Return To Search/NDTWS'. 'Unlock TWS Target' renamed to 'Target Unlock' command.
UH-1H manual updated.
Group fails to spawn if group ID is not specified for coalition. Fixed.
Su-25T. The CCIP mark will movable in the all height of HUD.
Fixed wrong location and name of the video file after video rendering.
A-10A. Corrected cockpit shape and textures.
ATGM launchers doesn't launch second missile. Fixed.
Some minor graphics tunes.

Host
Nový bonus program v DCS - čím víc modulů zakoupíte (nebo jste zakoupili), tím větší slevu dostáváte Mrknutí

http://www.dcs-uv...amp;id=487

606_hayes
ja to mam v poslednej dobe fatalne nestabilne, hodim sa na nejaky server a padne mi to do 5minut

http://606.klikej.org/news.php
606_JuLB
LEBO nemáš sa hádzať, ale slušne a v tichosti pripojiť Cool
i.ibb.co/DRFjqCp/JulB.png

1stCL_Novotny
UVP_Apo napsal:

Nový bonus program v DCS - čím víc modulů zakoupíte (nebo jste zakoupili), tím větší slevu dostáváte Mrknutí

Apo proč nedáš link na ofiko web nebo něco takového.

Nejde o nic, ale máte zas nějakou schýzu a nejste pro normální lidi přístupní. Teda pokud jsem za dobu své jakékoli neúčasti v diskuzích nedostal ban na fórum UVP. Mrknutí
Nikterak často tam nechodím, ale čas od času hledám u vás radu či info, ale pokud je ten přístup potřeba zamezit beru. Mrknutí
Co se odkazu na správce týče nebudu to řešit, není to nikterak nic důležitého. Jen je zbytečné dávat odkaz na něco co je ofiko rázu přes další naprosto zbytečný veb přeodkaz. Úsměv

Jinak to neber jako útok jen holej fakt. Úsměv Mrknutí

Host
X Novotny napsal:

UVP_Apo napsal:

Apo proč nedáš link na ofiko web nebo něco takového.

Nejde o nic, ale máte zas nějakou schýzu a nejste pro normální lidi přístupní. Teda pokud jsem za dobu své jakékoli neúčasti v diskuzích nedostal ban na fórum UVP. Mrknutí
Nikterak často tam nechodím, ale čas od času hledám u vás radu či info, ale pokud je ten přístup potřeba zamezit beru. Mrknutí
Co se odkazu na správce týče nebudu to řešit, není to nikterak nic důležitého. Jen je zbytečné dávat odkaz na něco co je ofiko rázu přes další naprosto zbytečný veb přeodkaz. Úsměv

Jinak to neber jako útok jen holej fakt. Úsměv Mrknutí

Tohle může být chyba (jestli to chápu dobře) - pošli mi do PM tvoji IP, okamžitě se na to podívám.

PS: K tomu zbytečnému linku - dávám sem na UVP proto, protože tam máme popis této novinky v češtině včetně návodu. Možná je to pro angličtináře zbytečné, ale myslím, že místní lidé to ocení více.

SepiaX
Zbytečný není, za mne díky Mrknutí
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

1stCL_Novotny
Myšlono zbytečný pokud může být pro spoustu lida nepřístupný. Mrknutí
IP dodám až jí vyhrábnu. Mrknutí Dík.

Host
X Novotny napsal:

Myšlono zbytečný pokud může být pro spoustu lida nepřístupný. Mrknutí.

Tak to se neboj, zase tolik IP tam není Úsměv Kromě evidentních spamů tam je živých lidí, kteří by se dali spočítat na prstech jedné ruky Úsměv

Host
Jinak ještě dodatek ke slevám. Pokud jste si vykouzlili nějakou pěknou slevu doporučuji počkat, jakým způsobem se vyčistí zčeřené vody kolem Mig21 (pokud tedy o něj máte zájem). Ačkoliv tyto slevy s největší pravděpodobností na 3rd party moduly nepůjdou použít, je zde i spekulativní možnost, že se Mig přetransformoval nějakým způsobem na partnera ED (tak jako například Belsimtek) a pak by teoreticky šla sleva použít i na něj.

Jedná se rozhodně o lehčí konspirační teorii, ale vzhledem k tomu, že z týmu okolo Migu zazněly informace, že je vše ok, již před měsícem a doposud se čeká na vyřešení nějakých (dle jejich slov) "byrokratických záležitostí", než se ledy pohnou (bude ofiko vyjádření / vydání Miga atp...)

Hoper
cituji z jiného fóra:
SLA 14:42:31 20.02.2014
no to jo, ale ty svine mi umoznujou uplatnit max 10 dolaru na jednu polozku :Šklebící se

Takže dotaz pro ty, co to již proštudovali - jak je to s tím uplatňováním slevy ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Tak jsem to proštudoval a zjistil, že se mě to netýká. Mám jen ponyho, a dokud někdo nevydá nějaké další normální éro, tedy éro z WWII, tak nebude ani další nákup, a tudíž ani sleva. Jak chtěj, jen aby nelitovali...

Stačí, Hopře?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Hoper
kurňa ne :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

WT_Horrido
Jsem ochoten koupit Doru, Me-262, Me-163, Ta-152, Shiden-Kai a Corsair. To snad nějakou slevu dostanu. ;-)
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
Ještě k Mustangovi Ki_84 Hayate!! Mrknutí

Serza
Typhoon, please...

310_cibule
... plus dalších asi šedesát typů letadel z WWII. Me-163 a Ta-152 mezi nimi nutně být nemusí...

magot
Náhodou s kometou je spousta srandy ;-)

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,036,676 návštěv