November 23 2024 23:24:29
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kampaně
 Vytisknout diskuzi
Squad Challenge
311_Rampa
Cisty vychod v planu neni. Zatim. Uz z nazvu serveru je zamereni na evropu.

A osobne neverim tomu, ze by lioni vlezli do japonskych letadel, kdyz nechteji zalezt do italu, kteri by jim meli byt blizsi nez japici Mrknutí i kdyz par by se jich asi naslo, ale ne dost na SCH nebo normani polet.

1stCL_Hien
Po čtvrtečním poletu mám pocit,že je málo lidí,kterým jsou bližší Taliáni Šklebící se Ale aby se Lioni zvedly a šli létat za japonce,to by musela být trošku jiná mapa než Pearl Harbor... Jak já bych si rád střihl Novou Guineu 42-43 Pff

310_Pip
1stCL_Hien napsal:
Jak já bych si rád střihl Novou Guineu 42-43 Pff

no tak, samozrejme, u Tebe ani jiny scenar neprichazi v uvahu Cool
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
311_Rampa
Včerejší polet na SCH super. Vedl jsem skupinu 6ti fortressů. Kluci od bombardérů se mě drželi jako klíšťata, cíl lehl popelem (doslova a do písmene nebylo pumy, která by padla vedle). Jerries nalítávali a nikoho nesundali (i když v mojem fortressu to vypadalo jak na jatkách).

Nejhůř mi bylo když na mě šli dva skopci na čelo... to bylo jak Memphis Belle a já rychle klikal mezi pozicema, abych nedostal PK, ale nakonec jsem si řekl "no co, je to jedno kde sedím, jesti si mě má ta kulka najít, tak si mě najde i tak, ať budu kdekoliv" a vlezl jsem zpátky za knipl. Vteřiny by se dali počítat jako hodiny, když se mi řítil nepřítel čelně. Další okamžik by se dal popsat takto: Němci prskali olovo, já prskal nadávky, boční střelec prskal krev a letadlo prskalo palivo. Prostě SUPER zážitek. Díky oboum stranám za včerejší let.
Upravil/a 311_Rampa dne 26-03-2012 11:52

313_Nevo
Po trinastom bodovanom stvrtkovom kole z 22.03.12 nasledovne

sch.virtualfighters.cz/sch
(nezabudnite F5-refresh)

Body (sucet):

BLUE vs RED
2324 : 2029

Odleteli sa dve mapy a to Malta 41 a Canterbury 42. Vitazstvo na oboch mapach tentokrat pre BLUE.
BLUE si opat dokazali udrzat nadvladu vo vzduchu, a dokonca aj na zemi. Dokazali zostrelit viac lietadiel a dokonca aj znicit viac pozemakov na oboch mapach. WTG!
RED zvoni hrana! Mrknutí

PS: len taky nastin stvrtkoveho suboja. Za kazdu mapu jeden hrac a jeden jeho top let ako vzor. Berte to ako zaujimave cisla, ktore ale hovoria dost aj o tom, preco su BLUE uz siestu SCH na koni Úsměv

mapa1 BLUE
CSL/I_Zmije 400bodov 3zostrely
2/JG26_HASIC 1200bodov 25pozemakov
mapa1 RED
606_Demon 200bodov 1zostrel
AH_Permon 900bodov 26pozemakov

mapa2 BLUE
1stCL/Werner 700bodov 7zostrelov Mrknutí
2/JG26_HASIC 570bodov 18pozemakov
mapa2 RED
Pajda 200bodov 2zostrely
606_Demon 720bodov ??pozemakov (server nezobrazuje)
Upravil/a 313_Nevo dne 26-03-2012 20:05
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

313_Nevo
OZNAMENIE!

Ako som uz upozornoval, SCH (konkretne pocitanie statov pre SCH) by malo koncit na konci mesiaca. Ale..
Pisal mi Rampa, a po jeho navrhu a malom rozhovore doslo k dohode. Takze uhorkova sezona nebude zas tak nudna Úsměv

Zmeny su pozitivne a nasledovne:

SCH nekonci! Šklebící se
SCH sa rozdeli na turnusy. Turnus zacne na 0b a skonci po tom,
co jedna z farieb dosiahne 2500b.
Po skonceni jednej tury, sa vitazne letky (fighter a bomber) uvedu v 'sieni slavy'. Staty sa nasledne vynuluju a zacne dalsia tura, opat od 0b.
Web SCH sa adekvatne upravi. Vytvori sa Hall of Fame atd.

Takze podla sucastneho stavu to mozno aj vystreli tak, ze po dalsom stvrtkovom kole uz mozno hranica 2500b bude prekonana, prva tura skonci a dojde na vyhlasenie vitazov (preto o tom zvoneni hrany v predoslom prispevku) Mrknutí

Nasledna priprava webu a nulovanie statov moze samozrejme zabrat nejaky cas, takze po vyhlaseni vitazov moze bezat SCH nejky stvrtok bez pocitania statov.
Spravime ale vsetko pre to, aby vypadok nebol dlhy Úsměv
Upravil/a 313_Nevo dne 26-03-2012 19:54

1stCL_Werner
311_Rampa napsal:
Včerejší polet na SCH super. Vedl jsem skupinu 6ti fortressů. Kluci od bombardérů se mě drželi jako klíšťata, cíl lehl popelem (doslova a do písmene nebylo pumy, která by padla vedle). Jerries nalítávali a nikoho nesundali (i když v mojem fortressu to vypadalo jak na jatkách).

Nejhůř mi bylo když na mě šli dva skopci na čelo... to bylo jak Memphis Belle a já rychle klikal mezi pozicema, abych nedostal PK, ale nakonec jsem si řekl "no co, je to jedno kde sedím, jesti si mě má ta kulka najít, tak si mě najde i tak, ať budu kdekoliv" a vlezl jsem zpátky za knipl. Vteřiny by se dali počítat jako hodiny, když se mi řítil nepřítel čelně. Další okamžik by se dal popsat takto: Němci prskali olovo, já prskal nadávky, boční střelec prskal krev a letadlo prskalo palivo. Prostě SUPER zážitek. Díky oboum stranám za včerejší let.

Jelikož 311 v neděli většinou nelítala, tak jsme žádnou obranu raichu nechystali, jinak byste dopadli hůř Šklebící se
Na head on jsem vedoucí b-17 prolítal někde u Caen. Dával jsem si s Merlou pozor, aby to bylo fakt "Twelve O'Clock High", ale ta jedna dvacítka befka moc nesvede. Myslim, že jen nějaký palivo. Pak si mě hned vzali do parády 4 spitfiry a i když jem dělal ty nejstupidnější manévry, aby se vrátili k bombrům, tak se jeden podržel a trefil a provětral jsem padák Pff.
1st Czech Lions - Resistance is futile...

606_Druindin

mapa2 BLUE
1stCL/Werner 700bodov 7zostrelov Mrknutí
mapa2 RED
Pajda 200bodov 2zostrely

já teda nevim esli ti Nevo něco neuteklo, ale 606_Demon na Cantebury 42 hlásal něco o 720 bodech za jeden let s A-20 :-)

313_Nevo
Druindin, v prvej mape som 'vyzdvihol' bombardakov, v druhej stihacov Úsměv

Tak len pre zaujimavost doplnim aj aj Mrknutí

310_Podrs
MAPA 1 RED - 311_Rampa 41 pozemáků - 1025 bodů Mrknutí

http://www.310raf.com
606_Druindin
tož to potom jo, já jenom, aby nám neuteklo pár bodíků Šklebící se

313_Nevo
Podrs, to aaano.. ale v nedelu Mrknutí

313_Nevo napisal:

310_Podrs
313_Nevo napsal:
Podrs, to aaano.. ale v nedelu Mrknutí

313_Nevo napisal:

Kdo se v tom má vyznat Šklebící se

http://www.310raf.com
311_Rampa
Podrs chtěl poukázat na to, že i veteráni čas od času trefí cíl Šklebící se

1stCL_Ziza
To je dobře že to nekončí bo jsou to fakt pěkné akce. dík že se o nás tolik staráteMrknutí

http://www.fliegenkoyotsz.ic.cz/
1stCL_Merla
Jo jak pise Werner jen me to na tu dvanactou moc nevysloNaštvanýale nekomu jsem tam asi slusne dal pac me to jednu b-17 pripsaloÚsměvpak jsem jeste ozobal nejakou p-47 a bez munice mazal pryc Mrknutí

311_Rampa
Merlo, to byl Lark. Ale ten to dotáhl bez směrovky a výškovky až na přistání, ale na finále se mu to propadlo... Smutný

1stCL_Merla
To me mrzi Vyděšený

Hoper
kecá ;)
400 bodů a tolik mrtvých enemáků, kdo by se neradoval...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Pajda
dnešní kalkulace map:

.. dneska to fakt nespočítám Zamračený
.. zdá se, že se dnes na serveru zacyklila mapa AoE BoB 1940 Smutný

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,029,819 návštěv