January 10 2025 18:43:39
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
AJaromir

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
Hoper
bude z toho tedy next gen sim (bude na to mít nakročíno) ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

LEON
Žádná 3D voda z jednoduchého simulátoru jednoduchých letadel nic víc neudělá! Mrknutí

https://www.rcfree.eu
j4ck41
Hoper napsal:
takže nejen že dělají 3D vlny, ale komplet překopávají vodu ?

a Kefalin co si predstavujete pod takym pojmom "komplet prekopavaji vodu"?

Hoper
No třebas to, že když spadnu s letadlem do moře, nehodí mne to promptně do menu, ale budu se krásně potápět a potápět, až uvidím kolem sebe proplouvat ponorku, co zrovna v těch končinách patroluje / hledá nepřátelské konvoje
A když se mi (co by pilotovi) podaří vysoukat z kabiny, několika mocnými tempy se dostanu na hladinu a vyčkám tam přistání záchranného hydroplánu, případně člunu. Když do té doby nezmrznu.

ovarek.cz/hamster.gif

BP_Madvlk
To je jako by jsi chtěl po přistání na nepřátelském území prchat přes celou šíři fronty ..... a to ještě v noci,aby jsi měl větší šanci Cool....takže až tě sundaj nad ránem,tak hodně štěstí u monitoru do večera Mrknutí

j4ck41
Hoper napsal:
No třebas to, že když spadnu s letadlem do moře, nehodí mne to promptně do menu, ale budu se krásně potápět a potápět, až uvidím kolem sebe proplouvat ponorku, co zrovna v těch končinách patroluje / hledá nepřátelské konvoje
A když se mi (co by pilotovi) podaří vysoukat z kabiny, několika mocnými tempy se dostanu na hladinu a vyčkám tam přistání záchranného hydroplánu, případně člunu. Když do té doby nezmrznu.

hmm, tak to RoF zustane jednoduchym simem a o next genu se mu bude muset jenom zdat Šklebící se

Hoper
no a přitom by to bylo tak jednoduché...

- x metrů pod vodou by to simulovalo (chtějí zahrnout námořní akce)
- vyplavání pilota nad hladinu by byla animace (logické)
- čekání na hydroplán - jsem si uvědomil, že patrně neměli ani vesty a tudíž by to sice bylo hezké, ale "nemožné" - možno vypustit

na těch prvních dvou je něco nereálného ?

ovarek.cz/hamster.gif

Serza
Tak bod 3) by sel, ale vydrzel bys treba jen par minut Šklebící se

FK_Rudiger
Hele ale když vyplave pilot tak i uřčitě nějáky ty trosky a těch by se mohl chytit a třeba se doplácat někam na břeh anebo by měl z prdele kliku a vynořilo by se křídlo,no a to by mohl i serfovat...Pff

Opitze
nenene... všechno špatně... žádné ponorky... já chci VELRYBU... a chci mít možnost si ji ochočit... a chci se na ni prohánět Atlantikem, s pomocí jejího vodotrysku na hlavě sestřelovat nízko letící nepřátelské letouny a hezky na ni doplavat do správného přístavu, zbreijnvošovat ji, pak bych na ni dal velikou para bum a poslal bych ji na misi...

to by bylo úplně hustě next-gen...
Upravil/a Opitze dne 03-08-2012 15:19
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Baron
Hosi, nestacim sa cudovat ako tu riesite pi... posvoviny uz na troch stranach Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

Hoper
velrybu tudle chtěl někdo na TS...
ale předpokládám, že Opičák online nelítá :)

ovarek.cz/hamster.gif

Opitze
Velrybu (a dokonce v říji) jsem uz na TS potkal a několikrát a jmenuje se MK_Ucho.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

WT_Flan
Jeeeee, ja uz doufal, ze tu bude poradny streak v "off topicu" nez prijde nekdo se standardni hlaskou "co to tady resiteee" a Baron to zalomil uz na treti ( ? ) strance Šklebící se

Mam nedostatky v zoologii. Muzes nejak priblizit jak se projevuje takova rije u Usi ? Šklebící se

Hoper
Opitz napsal:
Velrybu (a dokonce v říji) jsem uz na TS potkal a několikrát a jmenuje se MK_Ucho.

Velrybou se v mé případě myslelo letadlo.
V tvém původním příspěvku to bylo taky "letadlo".
Ale to nic :)
Jinak snad se na Syndikátech někdy potkáme ;)

ovarek.cz/hamster.gif

Baron
Wohoo info i verzii 1.027 Mrknutí Hlavne track stoji za pozretie... Tomu hovorim morske vlny Šklebící se

http://riseofflig...-1027.aspx

...a len tak na ukazku Úsměv

[img]http://riseofflight.com/SharedResources/Blog/posts/2012_08_06/1w12.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://riseofflight.com/SharedResources/Blog/posts/2012_08_06/3w12.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Baron dne 07-08-2012 13:52
Hals - und Beinbruch!

MIKA
jooooo!!! Cool

Opitze
WT_Flan napsal:
Jeeeee, ja uz doufal, ze tu bude poradny streak v "off topicu" nez prijde nekdo se standardni hlaskou "co to tady resiteee" a Baron to zalomil uz na treti ( ? ) strance Šklebící se

Mam nedostatky v zoologii. Muzes nejak priblizit jak se projevuje takova rije u Usi ? Šklebící se

Líp než "Ucho funí do TS jako velryba v říji..." to vysvětlit neumím... Musel bys to slyšet, abys pochopil... Ale nevím, jestli to chceš fakt slyšet... čekají tě noční můry o masožravých, agresivních velrybách...

j4ck41
tak to fakt vypada, ze by vlny mohli mit vyznam pri pristavani

TozziFan
Kua, kdo poslal tu bárku do těch vln. A navíc kapitán asi na mol. Kdo to kdy viděl, plout bokem k vlnám. Hold jednoduchej sim.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,173,056 návštěv