January 10 2025 17:14:24
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
Zifi

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
WT_Horrido
Lepší v čem? Albatros je hlavně takové hodné a nezáludné letadlo, příjemně pilotovatelné. Rozhodně obratnější než Pfalz. Pfalz je schopen bezkonkurenčního střemhlavého letu a je velmi stabilní.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_Pip
no hlavne bych potreboval poradit jak to nakoupit, neb tem ruznym platbam pres PayPal ci kreditky nejak nehovim...Zamračený
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
1stCL_Fucida
Pfalz je tedy Fokáč? Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

WT_Horrido
No v zásadě jo. V letu střemhlav to ujede všemu, nerozpadne se to, a na chmelnici to toči velice "rozvažně."
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Rufu
No já to myslím spíš k použití podle válečných roků.Před 14 dny jsem koupil balíček Camel,Dr1 a na DH2 a Eindeckera si počkám taky v balíčku.

1stCL_Fucida
Vida vida Úsměv Akce je rozumná, za málo peňauzí hodně muziky Úsměv

Už se těším na Dr.I a Fw 190 Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

LEON_CZ
BP_Rufu napsal:
Co by jste mi doporučili zakoupit? Vidím to na FokeraVIII,Dolphina a asi Pfaltze,ale kterého?
Nebo je lepší novější Albatros?

Záleží k čemu to potřebuješ. Pokud jen na sbírání streaků na on-line, tak stačí Camel nebo Dr.1 Šklebící se Stejně drtivá většina lidí nic jiného nelétá, pokud jsou tato dvě éra na mapě k dispozici a když už na mapě jsou, je těžké se proti Camelu/Dr.1 prosadit s něčím jiným, než zase s Camelem/Dr.1 (pokud je tedy nepilotují hráči s úplně volšovýma rukama)

To WT_Horrido: No vidíš, a mně přijde naopak subjektivně citelně obratnější naopak Pfalz III než Albatrosy.

To PiP: Proč si nechceš pořídit PayPal? Přijde mi to jako nejideálnější metoda platby, PayPal účet si založíš zdarma, za odeslanou platbu z PayPalu žádné poplatky neplatíš... PayPal jsem si pořídil po té, co jsem před několika lety zakoupil na Aukru zboží z Polska v hodnotě 400 kč a dalších 300 kč jsem dal Spořce za poplatky spojené s převodem peněz do Polska Zamračený
Upravil/a LEON_CZ dne 29-06-2010 17:03

http://www.virtualnipilot.cz/
WT_Horrido
Nebo můžeš uplně jednoduše platit kartou jako v každém obchodě. Úsměv

Leone Pfalz 12 ne 3
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_Pip
no to s tou kartou mi neni uplne jasny, pac sem uz asi starej a senilni ci co, proste mi to hlava nebere, jak platit kartou po netu... a taky jsem od prirody neduverivej Pff

kazdopadne pokud mate pozitivni zkusenosti s PayPalem tak to asi prubnu, ale kdyby mi chtel nekdo helpnout primo pres TSko, napiste kam mam prijit a ja se dostavim Vyděšený
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
LEON_CZ
To PIP: Přímá karta platbou mi nepřijde taky moc bezpečná (možná jsem paranoidní), pokud tam musím vypisovat číslo karty, jméno, bydliště atd. Proto mám raději anonymní Paypal, kde při platbě zadávám pouze svůj email a heslo Mrknutí A navíc můžeš do 45-ti dnů svoji platbu provedenou přes PayPal zrušit a přijdou Ti peníze zpět. Rady jak založit PayPal účet jsou k nalezení na netu i v češtině...
Upravil/a LEON_CZ dne 29-06-2010 18:43

Rufu
Tak už mám novýho miláčkaMrknutí
[img]http://img375.imageshack.us/img375/1275/2010629164314.jpg[/img] is not a valid Image.

Uploaded with ImageShack.us

1stCL_Novotny
Jo E.V/D.VIII je parádní hadraplán.Mrknutí

------------------
Něco z luhů a hájů RoF.:

LOFT u94; 28. June 2010 23:50
ROF ICE in the North America
Dear ROF Fans,

Summer is upon us and we have been busy preparing for the future of Rise of Flight. We’d like to share some of the latest happenings and news with you.

Change in Ownership
As many of you have already read on the forums, 777 Studios, previously the North American publisher of Rise of Flight has acquired all rights to Rise of Flight and the neoqb brand. The neoqb brand will be gradually phased out over time and replaced by 777 Studios. This was a friendly merger and was done with an eye towards future development. We want to make it clear that there are no plans to change the core team that has created such a great product. The corporate headquarters will be located in the USA and development will continue to be located in Russia. Current development plans for ROF are still in place and the team is working hard to give you such items as multi-seat aircraft and a new Career mode. Further development plans will be announced when appropriate.

Rise of Flight: Iron Cross Edition Launches in North America
Also, Rise of Flight: Iron Cross Edition will release this week in North America and will be available at many fine PC game retailers such as Amazon.com, GoGamer.com, Newegg.com, Gamestop.com and select Gamestop stores. Other retailers will be announced shortly as they receive product. ROF:ICE will also be released in Europe and in Digital form in the near future. We will announce when that will happen soon.

Gamestop will have the Albatros D.II as the bonus plane and all others will have the Nieuport 17 as the bonus plane. The bonus plane is for a limited time only. We will announce when the Bonus plane program ends in the near future.

Order ROF:ICE at:

Amazon.com
Amazon.ca (Canada)
Gamestop.com (Will be listed soon)
Newegg.com
GoGamer.com
FSPilotShop.com (Will be listed soon)

ROF:ICE is the culmination of twelve months of hard work by the team and the package is a much stronger offering then our original disk version with all patches and updates included as part of the install. That includes new Multiplayer modes, Terrain Maps, scripted Campaigns and Quick Mission Builder and other cool features and enhancements. We’ve also included four of our best selling add-on planes which doubles the amount of flyable planes included. That brings the total to eight flyable planes out of the box (nine if you include the bonus plane). Not to mention, the overall plane count has grown tremendously since our original launch which adds much more variety to your missions. The disk also includes the first three official Skin Packs which contains hundreds of new skins for you to use. In addition, the package includes some original artwork in the form of an interesting Awards Poster and an updated Theatre Map Poster. It is also important to note that ROF:ICE is fully compatible with the original ROF so current users have nothing to worry about. If you have friends who have not yet picked up ROF, now may be a great time to welcome them to the ROF community. The virtual sky of WWI eagerly awaits their arrival!

Something for Current Users
We understand the desire of some current users of ROF to want to “upgrade” their copy of ROF to ICE standards. Although ROF:ICE was never designed to be an upgrade product, we understand your point of view. So, for current users, we have decided to offer several of our add-on aircraft at a substantial discount, including the planes contained in ICE. This will allow current users to “upgrade” their current install to something similar to what is included in the ICE package for a similar price. We hope this is welcome news to our current users. However, this sale will be for a very limited time.

The following planes will be on sale June 29th to July 2nd for $2.99.

SE.5a
Sopwith Camel
Pfalz. D,IIIa
Fokker Dr.1
Sopwith Dolphin
Fokker DV.III
Fokker D.VIIF
Albatros D.III
Pfalz D.XII
Albatros D.II
Nieuport 17
Nieuport 28.C1
Albatros D.Va
All other planes will remain at their original price and again this sale is a limited time offer and intended for our steadfast and supportive early-adopters who bought into ROF during its infancy. We always appreciate your continued support!

Change to the Store Currency
As part of the change in ownership and resulting change in credit card processors, we lost the ability to offer aircraft in Euros and Rubles. We apologize if this causes a slight change in the amount of money you are charged in your native currency. We cannot control international exchange rates, but we will now only offer aircraft in U.S. dollars. Again, we apologize for any inconvenience this may cause. All credit / debit card orders are now processed by safe and secure Authorize.net in the USA and we will continue to offer our PayPal option for those that method.

Rise of Flight First Year Anniversary
Rise of Flight recently celebrated its First Anniversary of being on the international market. The first year has been full of interesting developments and thousands of hours of hard work. We hope that you take pride, as we do, in the work that has been accomplished thus far by the development team and the bright future of Rise of Flight and the Digital Nature engine. We think we have done pretty well for a rookie team. However, we could not have come this far without your support, ideas, information and faith in the team. We thank you from the bottom of our hearts. The best is yet to come.

See you in the virtual sky!

Upravil/a 1stCL_Novotny dne 29-06-2010 20:36

1stCL_Novotny
Tak jsem zjistil že su slavné! Na tom prodejním stánku GoGamer.com maj v recenzi můj ScreenSchots. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

. . . jdu se utopit . . . Pff

LEON_CZ
postni ho sem a poděl se o tu slávu i s námi Mrknutí

1stCL_Novotny
Už tu možná byl.
Je to momentka mistra Losíka v cca 4000-5000m.
------------------
[img]http://medvidek.org/leteckaskola/rof/Losik_vs_Ni28.jpg[/img] is not a valid Image.
------------------
Tímto Losíkovi třikrát hurá! HURÁ, HURÁ, HURÁ!Šklebící seŠklebící seŠklebící se

1stCL_Novotny
Je škoda že tenhle se neprosadil, je takovej akčnější.Vyděšený
----------------------
[img]http://medvidek.org/leteckaskola/rof/2010_2_6__17_32_50.jpg[/img] is not a valid Image.
----------------------

losik
DíkyCool

olda Olde maly
Nemám rád horolezce, ani kosmonauty Úsměv

Rufu
Jak se má lítat s Dolphinem.Porád mi padá při souboji do vývrtky.
Tyrle jak jsi vyřešil tu hlavu pilota?Mám asi stejnej problém.

BP_Tyrl
BP_Rufu napsal:
Tyrle jak jsi vyřešil tu hlavu pilota?Mám asi stejnej problém.

Ještě k tomu Tiru. Dlouho mě štvalo, že vždycky, když jsem se kouknul vzhůru, tak mi pilot zalezl skoro až na podlahu a viděl jsem prd. Až jsem si v nastavení Tiru u pohybu zaškrtl, že osa nemusí být symetrická a tu lajnu do leva jsem celou uplacíroval na nulu a od tý doby koukám hore a pilot se nezavrtává do podlahy.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,172,810 návštěv