Superpack C6, Ultrapack...a další...
|
Tajpan |
Přidané 05-12-2009 13:24
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
606_Tempik napsal:
Tajpan napsal:
dobrý návrh, ale nemôžem to akceptovať.
dôvod: popis serverov na X-fire je nedostatočný.
v HL server:
CRO_DOGYARD: 4.09, Mods ON, UP1.8
v X-FIRE server
CRO_DOGYARD : bez udania verzie, modov atd (len sa dá zistiť , že ide aktuálne mapa kuban)
Ale ještě by to chtělo vyřadit ty servery, na kterých je nula hráčů. když jsem se snažil najít server s UP cca před týdnem, tak jsem pochodil s prázdnou a nebyl jsem schopný najít nic pořádného. Našel jsem dva servery kde byli lidi, ale byli to arkádové verze s se všemi letadly na obou stranách.
súhlasím , ale na takýto prehlad by bolo treba poriadny software a dlhšie časové obdobie a nie papier a ceruzku.
K serverom UP: je to velmi podobná situácia ako ked som v IL2 začínal, velmi vela serverov s externými pohladni a všetkými strojmi na oboch stranách.
Ešte že tu boli AH a WT-čká. Ešte a na sto krát dík, za holubov a sektárov.
Chce to len čas a výdrž.
IL2 nebol dokonalý zo dna na den, ved dostať sa na dnešnú úroven Olegovi trvalo cca skoro 10 rokov, aj to mu pomáhali zadarmo Daidalos Team.
A to isté je i s History a UP a DT. Chce to len čas, cca ešte tak polrok/rok tomu dávam , aby som mohol kludne povedať , že ktorý je mod lepší a ktorý nie. Ked to UP "poserie" tak odradí ludí a prestanú ju lietať a zmiznú i jej servery. Ked to History "poserie" stane sa to isté. Ked DT "poserie" tak sa to poserie nadobro. A ked DT uzavrú IL2 ( čo im odporúčam) , tak bude len a len na ludí, čo budú lietať a uznajú za lepšie. A žiadne nadávky na ludí čo preferujú UP typu (idiot, vôl, debil, k*kot, retard) nezmenia fakt, že UP vtom to okamihu je ako mod lepšia ako History, AAA i ako IL2. Teda je určite pre tých , čo 8 rokov lietajú Il2 a píšu a tvrdia , že toto by bolo treba zmeniť a hento a tamto. A objavia svet UP , kde to všetko je i ked i ani UP nie je dokonalá.
A možno nakoniec tieto žabo-myšie vojny na SVK proti UP, pretromfne další BIG mod, kde Kwiatkove a Hadesove úpravy FM a DM búdú len slabým vývarom.
no uvidíme či to dotiahnu do konca.
V každom prípade rozhodnú samotní ludia, lebo vdaka modom majú na výber.
Kua , ale som sa rozpísal. |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 05-12-2009 13:34
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
311_Tank napsal:
Tajpan napsal:
súhlasím, ale v HL je to viac prehladnejšie a podrobnejšie.
History sme testovali vo velkom, a bol to velmi dobrý mod, ale až do jedného testu.
Uvidim či sa to podarí opraviť v dalšom patchi.
A ta chyba je ?
je zaznamenaná na fore JG1. je to svinský bug za istých podmienok. |
|
|
|
Anonymní uživatel |
Přidané 05-12-2009 13:53
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 201
Založený: 05.09.09
|
A žiadne nadávky na ludí čo preferujú UP typu (idiot, vôl, debil, k*kot, retard) nezmenia fakt, že UP vtom to okamihu je ako mod lepšia ako History, AAA i ako IL2.
Tajpane, nezda sa mi ze dovod preco sa tu takto iskrilo bol ze niekto preferuje UP...
Ohladom toho "faktu"... Je zrejme ze viaceri nesuhlasime a ide o zaujimavy vyrok ze novo vzniknuvsi celok je lepsi ako jeho podstatna cast
Preco robis tajnosti s tym problemom v HSFX?
A ako je to s tym problemom co sa ukazal v HSFX, neukazal sa aj v UP? |
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 05-12-2009 13:53
|
Uživatel
Příspěvek: 1307
Založený: 05.12.06
|
Tajpan napsal:
Chce to len čas, cca ešte tak polrok/rok tomu dávam , aby som mohol kludne povedať , že ktorý je mod lepší a ktorý nie. Ked to UP "poserie" tak odradí ludí a prestanú ju lietať a zmiznú i jej servery. Ked to History "poserie" stane sa to isté.
Jsem už trochu skeptický.
Jak dlouho hodláš čekat, až to bude "dokonalé" ?
Čekal jsem něco jako "alternativní standard" od AAA ale udělali z toho "skládačku" a nebyla bez chyb.
Současné "packy" ikdyž obsahují hodně zajímavé věci ale také nejsou bezchybné a updatují je tak často, že mne to už nebaví ani sledovat . . . .
Začínám si myslet že "alternativní standard" už asi nikdy nevznikne a proto už jen čekám jak DT "oživí" pilota, jestli zavedou větší "engine management" a jaké jiné novinky vydají.
Je to už unavující "bordel" a čím více "packů" tím hůř . . .
. . . kde je Věra Pohlová ?
Upravil/a czs_scharck dne 05-12-2009 14:01
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
Rufu |
Přidané 05-12-2009 14:01
|
Uživatel
Příspěvek: 1348
Založený: 30.09.05
|
Konečně někdo našel ty správný slova |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 05-12-2009 14:02
|
Stařešina
Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Tajpane, podle mě je UP horší, než AAA pack, protože jsou tam TOTÁLNĚ zprasený letový modely těch kwiatkových letadel. Snaha se cení, s nadšením jsem to vítal, ale po ozkoušení je to trgédie a jak jsem psal - kwitek si udělal noý spity jako odměnu za to, že udělal hadesovi německý letadla co neztrácí éčka při zoomu, zatáčení a líp kroutěj. Viz ten můj příklad na který odpověděl pan Nadlesní z pohledu někoho, kdo tomu rozumí. Když si lidi od UP začnou dělat letadla podle svého, tak je to napitchu.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 05-12-2009 14:23
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
CZS_Scharck napsal:
Tajpan napsal:
Chce to len čas, cca ešte tak polrok/rok tomu dávam , aby som mohol kludne povedať , že ktorý je mod lepší a ktorý nie. Ked to UP "poserie" tak odradí ludí a prestanú ju lietať a zmiznú i jej servery. Ked to History "poserie" stane sa to isté.
Jsem už trochu skeptický.
Jak dlouho hodláš čekat, až to bude "dokonalé" ?
Čekal jsem něco jako "alternativní standard" od AAA ale udělali z toho "skládačku" a nebyla bez chyb.
Současné "packy" ikdyž obsahují hodně zajímavé věci ale také nejsou bezchybné a updatují je tak často, že mne to už nebaví ani sledovat . . . .
Začínám si myslet že "alternativní standard" už asi nikdy nevznikne a proto už jen čekám jak DT "oživí" pilota, jestli zavedou větší "engine management" a jaké jiné novinky vydají.
. . . kde je Věra Pohlová ?
Já bych všechny ty internety, Šturmoviky, Adlery, Tajpany a Sharcky zakázala, jenom každého otravují!
[img]http://www.letajicicihly.ic.cz/files/SVK/Vera_Pohlova.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.letajicicihly.ic.cz/files/SVK/Error_Vera_Pohlova.jpg[/img] is not a valid Image. |
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 05-12-2009 14:38
|
Uživatel
|
LC_LEON_CZ napsal:
Já bych všechny ty internety, Šturmoviky, Adlery, Tajpany a Sharcky zakázala, jenom každého otravují!
Přidal jsi se jako další k těm, kteří nedokážou ani opsat něčí (můj) nick.
Vole
Upravil/a czs_scharck dne 05-12-2009 14:39
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 05-12-2009 15:54
|
Uživatel
|
CZS_Scharck napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
Přidal jsi se jako další k těm, kteří nedokážou ani opsat něčí (můj) nick.
Vole
I tak bych tě zakázala ty lumpe! A všecky internety u tebe doma bych ti rozlámala, kdybych to uměla ! Tak ! A máš to !!!
Věra Pohlová
72 let
Důchodkyně |
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 05-12-2009 16:30
|
Uživatel
|
Clonééé, máš tu fanynku.
http://vwings.net...ookup=1410
Konečně zase pořádná baba.
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
Kocy24 |
Přidané 05-12-2009 18:03
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 165
Založený: 28.09.09
|
VERA_POHLOVA napsal:
Souhlasím s panem Robbem a panem Jirkou ! Já lítala Šturmovika už jako mladý ďouče a tak vám můžu říct, že všecky tydle mody a internety nic dobrýho nepřinesou ! Všecko bych to zakázala a kdo tenhle neřád vyrábí, tak bych je všecky vyhnala makat do kravína a nebo je rounou pozavírala !!!
Ano spousta věcí spojené s internetem člověka kazí ,ale zrušit všechno je podle mě blbost nebyli by hry a žádní simulátory a šturmovik by možná zanikl ,protože módy sice něco zkazí ,ale většinou toho víc vylepšují pochybuji ,že by každý dnes hrál obyčejného šturmovika na svůj rok to byla výborná hra ,ale pokud má stačit těm dnešním hrám musí být módována a vylepšována a to by bez netu prostě nešlo |
|
|
|
TozziFan |
Přidané 05-12-2009 18:39
|
Uživatel
Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
Kocy24 napsal:
VERA_POHLOVA napsal:
Souhlasím s panem Robbem a panem Jirkou ! Já lítala Šturmovika už jako mladý ďouče a tak vám můžu říct, že všecky tydle mody a internety nic dobrýho nepřinesou ! Všecko bych to zakázala a kdo tenhle neřád vyrábí, tak bych je všecky vyhnala makat do kravína a nebo je rounou pozavírala !!!
Ano spousta věcí spojené s internetem člověka kazí ,ale zrušit všechno je podle mě blbost nebyli by hry a žádní simulátory a šturmovik by možná zanikl ,protože módy sice něco zkazí ,ale většinou toho víc vylepšují pochybuji ,že by každý dnes hrál obyčejného šturmovika na svůj rok to byla výborná hra ,ale pokud má stačit těm dnešním hrám musí být módována a vylepšována a to by bez netu prostě nešlo
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 05-12-2009 19:17
|
Uživatel
|
Na to se snad ani nedá nic říct |
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 05-12-2009 19:27
|
Uživatel
Příspěvek: 1572
Založený: 07.06.06
|
Bože! |
|
|
|
ZVP_Hekite |
Přidané 05-12-2009 19:37
|
Uživatel
Příspěvek: 654
Založený: 16.06.09
|
........
Kdo to byl přiznejte se !
Upravil/a ZVP_Hekite dne 05-12-2009 19:39
|
|
|
|
clone9cz |
Přidané 05-12-2009 20:12
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
LC_LEON_CZ příště radeji změň uživatelské jméno přes editaci profilu, místo vytváření nového účtu.
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 05-12-2009 20:40
|
Uživatel
|
clone9cz napsal:
LC_LEON_CZ příště radeji změň uživatelské jméno přes editaci profilu, místo vytváření nového účtu.
To už by nemělo takové kouzlo Po těch zdlouhavých nesmyslných sporech o UP 1.8 tady, nám do toho alespoň paní Pohlová vnesla svým zasvěceným názorem trochu humoru |
|
|
|
606_hayes |
Přidané 05-12-2009 21:36
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 417
Založený: 18.09.06
|
coz ale clonak nie uplen dobre chape |
|
|
|
Topper-Czech |
Přidané 05-12-2009 23:20
|
Uživatel
Příspěvek: 879
Založený: 17.05.08
|
Odhaleno? Už jsem myslel, že to je Xtá podoba Pavvla |
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 06-12-2009 12:02
|
Uživatel
Příspěvek: 1781
Založený: 22.04.06
|
BP_Rufu napsal:
Konečně někdo našel ty správný slova
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|