November 22 2024 07:01:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Soundmod je ilegalni?
SVK_Mechan
Milý 313_OTTÍKU.
Nebýt nových zvuků, map, kabin + dalších vylepšení il2, hodně lidí by už tento sim nelítalo. Ale s příchodem nových a nových vylepšení po stránce efektů nemluvě o track iru, dává tomuto dynamičtější náboj.
Proto jsem a myslím, že mluvím za hooodně virt. pilotů, vděčný, že il-2FB přibližují ( ber s rezervou ) trošku k realitě, ze které se kocháme.
Ale pokud bys chtěl, našel jsem v šuplíku ještě úplněně prvního il-2.

Panek
Já bych takto do OTTA neryl. On má ve své podstatě pravdu.

Čítovalo se, čítuje se a vsadím ruku, že čítovat se bude.

Jenže MODy jsou dobré pro hodně lidí, ale pokud někomu nevadí, že bojuje se soupeřem, který (i neúmyslně - prostě má takový MOD) má vyšší výkon, než ten co má 4.08, tak je to dle mého dogfajťák.

Ale, když jde o válku, o virtuální streak a o splnění úkolů pro dobro ceslé strany, tak je to trochu unfér. Protože tam pak hraje roli taktika.

Dovedeš si představit, že by jsi byl sám v MIGu a proti tobě třeba dvě F2? Si řekeš, natáhnu je nahoru a bude pokoj, ale ejhle, jakmile budete nad 7.5k tak najednou jedno z těch befek bude o 50 kmh rychlejší než ty. Šklebící se A přitom pilot toho bf za to nemůže, stáhl si nejaktuálnější mod, protože v něm je jeho oblíbená verze letadla a ti ostatní mají jen čistou hru.

TozziFan
Souhlasím s tebou Pánku. Poslední dobou se dějí podivné věci na AWF. Když hostuje RED La5 létají a spoupají líp jak Gustav 2, když hostí BLUE, tak štrumy trpí únavou materiálu a td. Kolikrát čekáš jak jouda třeba hodinu, aby tě za pět minut sejmul nějakej krpatec, kterej si honí ego CHEATama.

310_Podrs
No a nejde na AFW lítat jen s hosty kteří létají na 4.08 bez modů? To by ten strach z čítování omezilo zase jen na starý dobrý printscreen... Šklebící se

Ne, vážně, já už AFW nelétám, tak nevím, ale když by hostoval host s čistou 4.08 tak už by se k němu nikdo nepřipojil nebo co? Zamračený

A k tomu cheatování, mě se nezdá, že by se to na serverech kde létám(Spits a Zekes) nějak rozmáhalo. Proto jsem psal, to co jsem psal, nebylo to ani konkrétně myšleno na tebe Otíku... Mrknutí
Upravil/a 310_Podrs dne 28-09-2009 10:02

http://www.310raf.com
SVK_Mechan
Já jsem pro, aby ty mody byly seskupeny do jednoho celku a pak vydáno pro všechny. AFW je pro nemodaře.
Ale kdo si chce plně vychutnat, teda skoro plně let i boj, tak si s modama zalítá a to suprově. Bez modu je to opět krok zpět a " za 14 dní vyjde il-2 bez modu do našich mobilních telefonu ". tak si nemodaři dobijte baterky svých mobilů.Šklebící se

Panek
311_BleskovejPodrs napsal:
No a nejde na AFW lítat jen s hosty kteří létají na 4.08 bez modů?

Právě, že se tam navzájem obviňují, že HOST si pustí nějaký svůj MOD a vypne CRT, aby se tam bezproblému připojili všichni. Různí piloti se pak obviňují, že ten a ten host vypíná CRT, že se k němu na zkoušku připojili s MODem a šlo to. Pak má ten HOST smůlu, protože je to tvrzení proti tvrzení.

AMP
313_OTTO napsal:
Napíšu to sem, ať nezatěžuju ty témata, kterých se to týká (sic jen okrajově).
Kua co to máte všichni s těma modama? Dělá to z ila věc, která se blíží situaci v perlovce. Chci si zalítat, ale než to udělám, tak musím nejdřív hledat, jestli mám nainstalované to a to letadlo, jen proto že si někdo usmyslí, že by bylo fajn mít tam cvičnej letoun. Musim hledat, co kterej server vyžaduje. A když to vše udělám, tak stejně nemám nainstalovanou stejnou verzi, jak ostatní na tom servru. Pak tam najdu ještě pár lidí, kteří namodujou 7.62 jako 20mm a pod. FAJN.

Souhrn: Kua vyserte se na to a poĎte se vrátit zpátky k 4.08, do doby, než vyjde 4.09m offico.

Ve své podstatě se každý, kdo lítá modovaného ila stává cheaterem a cheaterství vlastně podporuje.

Chci si zase bezstarostně zalítat aniž bych podezíral toho či onoho, že má spec. upravenej model!

Dyk neni potřeba lítat na letadlech jako tigermooth, 4 verze tempa, další 3 verze FW atd atd. K čemu to všechno v dogfightu???

A co tedy tobě a ostatním co chtějí 4.08m brání v tom, aby jste chodili na server bez "MOD". Nutí tě snad nekdo chodit na modovaný servery?????

http://311raf.com/cs_wing_hangar.php
FK_Rychtyg
313_OTTO napsal:
Kua co to máte všichni s těma modama? Dělá to z ila věc, která se blíží situaci v perlovce. Chci si zalítat, ale než to udělám, tak musím nejdřív hledat, jestli mám nainstalované to a to letadlo, jen proto že si někdo usmyslí, že by bylo fajn mít tam cvičnej letoun. Musim hledat, co kterej server vyžaduje. A když to vše udělám, tak stejně nemám nainstalovanou stejnou verzi, jak ostatní na tom servru. Pak tam najdu ještě pár lidí, kteří namodujou 7.62 jako 20mm a pod. FAJN.

Souhrn: Kua vyserte se na to a poĎte se vrátit zpátky k 4.08, do doby, než vyjde 4.09m offico.

Ve své podstatě se každý, kdo lítá modovaného ila stává cheaterem a cheaterství vlastně podporuje.

Chci si zase bezstarostně zalítat aniž bych podezíral toho či onoho, že má spec. upravenej model!

Dyk neni potřeba lítat na letadlech jako tigermooth, 4 verze tempa, další 3 verze FW atd atd. K čemu to všechno v dogfightu???

Nechci se tě nijak dotknout, ale připadá mi, že tento text musel napsat někdo naprosto na hlavu....Zamračený

310_Stanlee
Nebýt nových zvuků, map, kabin + dalších vylepšení il2, hodně lidí by už tento sim nelítalo. Ale s příchodem nových a nových vylepšení po stránce efektů nemluvě o track iru, dává tomuto dynamičtější náboj.

to všetko je krásne,ale myšlienka,že niekto si zmoduje výkon svojej mašiny v moj neprospech, sa mi z princípu nepáči. Mody su fajn,už len nejak zariadiť aby nikto / najmä jaÚsměv / tým nebol znevýhodnení
Upravil/a 310_Stanlee dne 28-09-2009 13:20

Valec
Je pravda ze bez Modu bych uz tuto hru davno nehral.Nic proti modarum nemam jen se nam snazi tuto hru vylepsit kdyz se na nas Oleg vysral.Problem asi nebude v samotnych modech,ale spis v nekom kdo si umi upravit nejak vykony letadel a treba i kokpyty letadel.AAA a Ultru maji skoro vsichni co znam a nezda se mi ze by tyto letadla byla nejak zmenena.Potkal jsem snad jen jednou ero co melo nejak moc vykonu coz se mi nezdalo byla to 110ka ale i tak jsem si rikal ze ten pilot je hodne dobrej ze presne vi jak si drzet energii a rychlost.A pro stare pardaly co byli zvykli sestrelovat era po tuctech a ted se vymlouvaji ze era jsou nacitovane kdyz je nekdo sestreli.Holt komunita se porad zlepsuje ale vy i ja se uz o moc dal posouvat nebudem.A na zaver BEZ MODU BY BYL IL UZ SKORO MRVEJ.
Upravil/a Valec dne 28-09-2009 13:43

Valec
A jeste jedna poznamka kdo to umi a bude si chtit honit ego upravenym modelem letadla tak mu asi nezabrani ani nejaka cista 4.08.Neverim tomu ze cista 4.08 je vselek.A k vydani 4.09 mam jen to ze se akorat zmeni ze nebudete muset uz prepinat mezi 08 a 09 ale mody se budou pouzivat porad protoze 09 nic moc novych veci neprinese.
Upravil/a Valec dne 28-09-2009 13:51

313_OTTO
Rychtig- nedotýkáš se mě, možná trošku urážíš, ale to je jedno. Možná kdybys to vysvětlil tak by mě to neurazilo. Je to asi tak jako bych napsal člověk kterej si vybere nick jako ty je asi trošku nahlavu.Mrknutí

Nemluvim o tom, že módy jsou špatně jako celek. Jde jen o to, že takřka každej má v podstatě jinýho ila. Panek to řekl skvěle války mod zabíjí. pro dogfighty je dobrej. Mě už dogfighty ani moc nezajímaj, je to furt to samé, ať s modem nebo bez modu, akorát s jinejma érama.

AMP nutí, protože si chci zalítat a většina serverů chodí na modech.

Mrtvej il? možná, ale nebyl bych si tak jistej. Existuje jinej simulátor WWII, kterej by se ilu vyrovnal??

Milí Mechánku Il2 první mám, děkuji nepotřebuji. Nelítám tak krátkej čas jak si myslíš Mrknutí a mody přibližují realitě? jak které a jak v čem.

Pokud ale bude jeden jednotnej mod, chráněnej proti změnám a přemódování, tak jsem pro.

SVK_Mechan
Valec napsal si to pěkněMrknutí. Není co dodat.
Upravil/a SVK_Mechan dne 28-09-2009 15:02

313_OTTO
jo a válec, nejde o to, že je několik kokotů co si honěj trika na načítovaných érech, ale jde i o to, jak psal pánek. Vem dvě befa z různejch modů a porovnej je jak lítaj, jaký maj výkony. aktualizace modu je takřka dvakrát do měsíce. tak za půl roku se ti může oběvit na jednom serveru 12 stejných letounů s odlišnými vlastnostmi. A to je to co je ten největší úlet.

Valec
Za valky hlavne u ruskych letadel byl u stejneho typu letadla dost velky rozdil ve vykonech a i zpracovani podle toho jak se jim varka povedla a ktera tovarna to delala.U tech vykonu co mod to jiny vykon si myslim ze to neni tak horke.Zkousel jsem oba nejrozsirenejsi mody AAA a ULTRU a nerekl bych ze kazdy ero lita jinak.Ale jak pisu mne osobne se nezda jedno ero lepsi jak druhy v modech.Predstav si ze si zrovna dostal pokurvenou varku z tovarny.A to jeste nemluvim o opotrebovani letadel behem jejich nasazeni.

clone9cz
VGR_AMP napsal:
313_OTTO napsal:

A co tedy tobě a ostatním co chtějí 4.08m brání v tom, aby jste chodili na server bez "MOD". Nutí tě snad nekdo chodit na modovaný servery?????

To už je nejméně po třetí, co VGR přichází s takto stupidním dotazem.
PROSÍM, myslete trochu ! Když nemáte MOD a připojíte se na server s vypnutou CRT, tak to prostě nepoznáte, a když se připojíte na server s CRT=2, tak to nepoznáte taky.

Takže jediný způsob jak se připojit na neMOD server je nainstalovat si MOD a ověřit, jestli vás server bez jakéhokoliv upozornění při pokusu o připojení odkopne.

TOHLETO JEDNOU PRO VŽDY VEMTE VŠICHNI JAKO FAKT, MODy ZASAHUJÍ I DO ŽIVOTŮ LIDÍ, KTEŘÍ MODy NEMAJÍ A TO JE DŮVOD, PROČ JIM VADÍ

NEEXISTUJÍ ŽÁDNÉ DVA SVĚTY, ALE JEDEN !

V přiložené diskusi je pak jasně vidět, kdo tu trpí idealismem, jen se na to podívejte.

AH_Cutora napsal:
Jirka napsal:
AH_Cutora napsal:
Pokud má někdo problém s modama versus takto nastavený server, tak je to jeho problém a neměl si zprasit ILa pochybnyma modama.

Jenže to není tak jednoduché. Server pustí i toho, kdo má jinak nastavený mod než jaký je na serveru.

Pocad chapu. Ano, server pusti kazdeho kdo ma v IL2 hre zakompilovanou promennou verze hry "4.08m". Mod ne mod je mu ukradeny, IL2 primarne kontroluje pri pripojeni obsah te promenne. Teprve to nastaveni kontroly verze na serveru spousti dalsi pridavny mechanismus kontroly klienta.

A pokud se potkají dva lidé s různými mody, pak mají problém oba. Jednoduše řečeno, jeden s jiným modem to kazí každému koho potká co má jiný mod než má on. Takže se nejedná p problém jednoho ale o problém obecný.

Tady uz se nechytam. Stavajici mody jak jsem pochopil jsou o tom, ze jsou zpristupnovana/modifikovana letadla ktera byla AI. Dale jsou delane drobne zmeny ve flight modelu a podobne. Pripadne pridane objekty a letadla. Ale to je vsechno z pohledu serveru jedno. Server s klientem komunikuje pres UDP. Na serveru je definovana mapa a co je na ni dostupne a zmodovany klient si vezme to co mu server "nabidne/povoli" a posila serveru informace o poloze a svych akcich. A protoze server zna letadla a format odpovedi klienta, tak je to v pohode i kdyby mel klient zmodovane treba PZL s letovym modelem schwalbe (samozrejme hraci by to ufo videli a rvali by). Prusvih nastane, pokud si klient pres nekorekni mod protlaci neznamy objekt/letadlo - pak vznikaji ti duchove a tak...

Ale snad se v modech nemeni nic zasadniho ve smyslu kompatibility hry ne? To by uz bylo uplne v hajzlu, natolik soudni panove moderi snad jsou ne? Ja ty mody nesleduju tak me prosim opravte pokud se mylim, tohle je hodne dulezite z hlediska kompatibility hry...

Jistě, server za to nemůže, ale proč hlásat takovéhle bludy ?

Moje doporučení tedy zní: "tam kde není CRT=2 si přidejte 10% výkonu na motoru, vypněte přehřívání a snižte váhu letadla o 30%" a až vás někdo znalý parametrů letadla a schopný rozpoznat tento rozdíl bez provedení měření obviní, že čítujete, tak to zduvodněte rozdílem maximální rychlosti po stoupání a po klesání, nižší váhou letadla vlivem spotřeby paliva a vysunutím klapek v zatáčce, když přetočíte co nemáte.

Dát si letovej model schwalbe na PZL a střílení autobusů do spitu je opravdu zhovadilost, to už nikdo asi neudělá.

---------------------------

PS: Čutoro, už to čítování nezveličuj, děláš totiž všem takovejm hajzlíkům alibi, protože zatím nikdo nikdy neviděl PZL s letovym modelem schwalbe.
Upravil/a clone9cz dne 28-09-2009 15:32

http://www.wwii-illusion.net
Valec
Teto hre se rika letecky simulator ale do leteckeho simulatoru to ma hodne hodne daleko.

LEON_CZ
Kdosi tu řekl, že virtuální války jsou pro nemodaře a že módy virtuální války zabíjí. Já sice už COOP virtuální války nehraji, (protože nemám čas tvrdnout na HyperLobby než se zaplní slot v HyperLobby, preferuji raději dogfight virtuální války), ale mám takový dojem, že obě nejhranější COOP války AFW a IL-2 WAR přeci jedou ne modech, ne? AFW má svůj AFW ModPack http://war.by-airforce.com/downloads/AFW_Mod_Pack.rar a IL-2 WAR http://boi43.il2war.com/ dokonce UltraPack vyžaduje, ne? Zamračený

http://www.virtualnipilot.cz/
Hiltos
Clonaku, ja verim tomu, ze clovek s prumerne vyvinutym mozkem si najde spolehlivy zpusob, jak najit nezmodovany server

P.s.: a jeste ti tam chybi kurziva :-)

clone9cz
Hiltoši, technicky, němělo to být: "jak najit nezmodovany server", ale "jak najít server, na který se dostanou jen nezmodovaný klienti".Šklebící se

http://www.wwii-illusion.net
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,464 návštěv