January 02 2025 22:26:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Team Fusion
beermajkl
Ta země vypadá hodně pěkně.

magot
A on jim ty nástroje na dělání map, konverzi 3D modelů atd jako Loft nedal jo? S Iljou byla aspoň domluva ...

310_Pip
beermajkl napsal:

no tak ta se mi právě teda zdá být krokem zpět Zamračený
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Alan Grey
310_Pip napsal:

beermajkl napsal:

Musím souhlasit s Pipem. Když jsem to video viděl tak jsem byl hodně překvapený změnou a textury z TF 4.312 jsou rozhodně hezčí. Nové textury na mě působý nerealisticky až omálovánkovatě.

http://www.alan-grey-page.cz/
magot
cartoon textury jsou to nejlepší co může být aplikováno do současných simů. Realistické textury, často také foto textury vypadají mnohdy dost hnusně kvůli nekonzistenci s okolním prostředím jako jsou domy, pozemní jednotky atd ... jednoduše aby to vypadalo k světu tak zatím na to není výkon pc. Aplikace těchto textur je vrchol nevkusu ... viz DCS ...

SepiaX
Alan Grey napsal:

310_Pip napsal:

beermajkl napsal:

Musím souhlasit s Pipem. Když jsem to video viděl tak jsem byl hodně překvapený změnou a textury z TF 4.312 jsou rozhodně hezčí. Nové textury na mě působý nerealisticky až omálovánkovatě.

Tak bohužel k tomuto se přidávám a začínám mne děsit že to použijíZamračený
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Pepe
Mě se to tak děsivé nezdá. Musíme se v tom proletět, jinak to neohodnotíme korektně. Chápu to tak, že je to základ a k tomu budou odstíny počasí a čas.

606_JuLB
Súhlasím Pepe. Treba okúsiť.

SepiaX
Dnes jsem jen tak paběrkoval na trubkách a koukal na videa přeletů přes dovereské skály a okolí, mno a řekl bych že už vím co mi vadí na novém konceptu povrchu krajiny od TF. Vadí mi vykřičené až omalovánkové barvy ala ROF a také ostře vyhrazené předěly mezi různorodými políčky...Koukal jsem několikrát na ukázku nových textur/skinů od TF a nemyslím si že by to nějak výrazně změnil jiný dopad světel atd. Jsem fakt v obavách jak to bude vypadat v konečné fáziZamračený Nekamenujte mne prostě se s tím nemůžu smířit. Níže přikládám jedno hezké video se stylovým letounem.

PS: dodatečná Hosana tvůrci mapy, opravdu kus poctivého řemeslaMrknutí

YouTube Video

Jen pro ukázku screan z real videa a níž z TF prezentace (je opravdu neuvěřitelné jak v real videu koresponduje kamufláž spitihněva s odstíny krajiny):
i.imgur.com/UWb5m25.jpg

i.imgur.com/fdLB2gw.jpg

olda Olde maly
SepiaX napsal:

Dnes jsem jen tak paběrkoval na trubkách a koukal na videa přeletů přes dovereské skály a okolí, mno a řekl bych že už vím co mi vadí na novém konceptu povrchu krajiny od TF. Vadí mi vykřičené až omalovánkové barvy

Njn. Když ony ty omalovánky teď tak letěj. Úsměv

Rumcajs
SepiaX napsal:
Jen pro ukázku screan z real videa a níž z TF prezentace (je opravdu neuvěřitelné jak v real videu koresponduje kamufláž spitihněva s odstíny krajiny):
i.imgur.com/UWb5m25.jpg
Pro mě je spíš neuvěřitelné, že i reální piloti Spita lítaj na klapkách Cool

Vážněji: Na tom videu je hezky znát, jak moc maj zatím simulace daleko v zobrazování pozemních cílů. Sledoval jsem to v 480p v tom okýnku a přesto bylo velmi hezky vidět silnice, domy a především jedoucí auta. V tomhle konkrétně simulátory zatím selhávají. Moje osobní zážitky z L410 taky říkají, že auta na silnicích jsou vidět. A že z letadla jsem byl schopnej okamžitě poznat, nad kterou vesnicí jsem ... pokud jsem to důvěrně znal ze země. A tohle zatím v simech není až tak uvěřitelně ztvárněno.

Jinak barvy kamufláže se asi dělaj podle převažujících barev ve skutečnosti. Tedy zde to vidím jako neuvěřitelné spíš pro nás, simulanty, páčto v reálu prostě udělaj nátěr podle barvy, kterou je to letadlo umazaný.
Non est specifica

Ajvn
S tím nic nenaděláme tyhle prehistorické grafiky ala: IL-2, CoD, ROF, BOS se
asi dají vylepšit jen tím že budou omalovankové.Úsměv

Paulus
Rumcajs napsal:

Pro mě je spíš neuvěřitelné, že i reální piloti Spita lítaj na klapkách Cool

Mám pocit, že s klapkama musel letět, aby mu helikoptéra stačila.

Ten Dover je v CLODu neuvěřitelně přesně udělanej.
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Rumcajs
Paulus napsal:
Mám pocit, že s klapkama musel letět, aby mu helikoptéra stačila.
To byl přeci vtip.
Non est specifica

Joe Hallenbeck
Nene ty barvy jsou fakt trochu přepálené, i když možná čerstvě zelené listí (květen) by tak i mohlo být. Pokud to má být srpen, tak je to trochu přepálené a měli by tomu hodit nějaký filtr viz foto reálu.
313_FlyBoy
RY-C

SepiaX
Tak zdá se že ty barvy TF malinko korigují:

Next-week I will post an update showing some of the 3D work being undertaken by some of our incredibly talented Team Fusion modellers.

Today there wasn't going to be an update....but at the last minute I decided to just offer you a taster of a couple of aircraft we are currently working on FM's for

Whether they make it for v5.00......well, time will tell, but until next week....here's a little teaser to keep you going

PLEASE READ THE INFO. Don't want any misunderstandings about what you see

Cheers, MP

BTW!!!!

Apologies to anyone whosaw the previous post...in all my excitement I typed Swordfish instead of Gladiator!!! Sometimes it doesn't matter how hard you try...you can still make a pigs ear of a situation by having a brain fart Anyway, all corrected now, cheers, MP

YouTube Video

Zdroj: http://theairtact...hp?t=13808

Joe Hallenbeck
Ne ne ne jen to ne! Pokud nemaji hotový kokpit, at to radeji nevydavaji...
313_FlyBoy
RY-C

SepiaX
Ne, píšou že je to jen ukázka snahy dostat tyto stroje ze spárů AI...tohle k tomu mají uvedeno na facebooku:

please understand TF wont release 'frankenplanes' only historically correct (as much and as close as we can be) so the cockpits you see are just used as the interface for the pilot to test the aircraft.
This video is to show testing of the FM

Joe neboj taky ve mně hrklo ale kucí z TF to drží za správný konec.Mrknutí

falkon
Joe Hallenbeck napsal:

Ne ne ne jen to ne! Pokud nemaji hotový kokpit, at to radeji nevydavaji...

Huh?! Zamračený Kto chce co vydavat?! Zamračený

SepiaX
Další VIP zprávy okolo patche 5.0... Je toho tolik že sem vkládám pouze video a link na zdroj: http://theairtact...hp?t=13942

YouTube Video

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,154,026 návštěv