December 23 2024 08:57:05
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
World of Tanks
311_Mart
Tak tak Hekite, i proto to mám zaplé, občas se to hodíÚsměv "Tvrďáci", co to mají zaplé by měli dostávat více expů a kreditů. To je fér ne?Šklebící se

Ještě slibovali, že půjdou omezit kouřové efekty a zatím jsem to nenašel... Ono je docela trapas když máš v souboji zazoomováno a fps padají ke 3Šklebící se Holt NTB za zenitem.
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

kouty
Mart napsal:
Ještě slibovali, že půjdou omezit kouřové efekty a zatím jsem to nenašel... Ono je docela trapas když máš v souboji zazoomováno a fps padají ke 3Šklebící se Holt NTB za zenitem.

Jóóó tak todle znám, taky se toho nemůžu dočkat Šklebící se

606_Temp
Ad houpání - já si to vypínat nebudu. Houpání se dá čas od času využít při střelbě pod úhel, kam se mi max hne dělo. Rozjedu, zastavím a vystřelím. S OFF by to nešlo.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
alfik
Přesně tak to taky využívám.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Safrik
606_Tempik napsal:
Ad houpání - já si to vypínat nebudu. Houpání se dá čas od času využít při střelbě pod úhel, kam se mi max hne dělo. Rozjedu, zastavím a vystřelím. S OFF by to nešlo.

A trefíš? Úsměv

311_Mart
Z blízka kein problem, na dálku je to haluzÚsměv
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

Serza
Ja jsem vcera minul jednu moji "miniatomovku" jmenem 152mm HE munice z defaultniho laufu SU152 kvuli tomuhle zhoupnuti. V tu chvili sem se nas... na vyder tak, ze sem to proste vypnul. Jelikoz to vypadalo jako Tankove Call of Duty, tak sem to po schlazeni zas zapnul.

ZVP_Hekite
SERŽO Šklebící se
Poslení dobou potkávám dost těch druhých "nehoupajících se".
Zdá se mi že po posledním patchi jsou ty tanky takové rozbitnější, příjde mi to takové vyladěnější, předělané mapy jsou též perfekt ale to on/off houpání je na 3,14ču.

http://zvp.wz.cz/
606_Temp
Safrik napsal:
606_Tempik napsal:

A trefíš? Úsměv

Na stojící tank do 100m tak půl napůl. Ale dá se to požít i na menší vzdálenosti, třeba kyž vyjíždíš z pza kopce a nechceš až na ruhou stranu. Mě je fuk jestli to maj lidi vypnutý nebo ne. Jejich věc. Já to vypínat nebudu, protože mi zhoupnutí přijde dvousečné.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

ZVP_Hekite
Ono to zhoupnutí mi za "starých dobrých času" zachránilo hodněkrát hnědku, vzpomenu li si na intimní zážitek s Ausf B který svým mocným kanónem z bezprostřední blízkosti "fláknul" po mé nebohé 54, načež kus rozžhaveného kovu (hodně převyšující ráži 10cm) lehce pročísl povrch věže a odletěl v dál ... (vše bylo doprovázeno mohutným zhoupnutím, které dle mého názoru značnou měrou přispělo k odražení střely)
Ps: celá výše popsaná procedůra se opakovala ještě 3x. Na neštěstí pro Béčko jsem přežil s 20% poškozením

Ještě k patchi : Z nového Pz 38 (NA) JSEM DOSTI ZKLAMÁN

3BAP_Cassius Chaerea
Hekite otázka, kdo byl v tom tvém příkladu "nebohý"?Úsměv
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 19-05-2011 19:07

ZVP_Hekite
Samozřejmě Ausf Bé Pff ( druhý zásah šel do jeho munice )

Vilik
No pockat...
To vypinatelny houpani je snad jen po vystrelu v ostrelovacim pohledu.
Opravte me, pokud se mylim.

Rufu
No snad jo ,ale já jinak než ve sniper modu nestřílim.
Já mám zas opačný názor na zhoupnutí.Xmilionkrát se mi stalo že v okamžiku kdy jsem vystřelil mi přiletěla od nepřítele a já to vystřelil díky zhoupnutí pánubohu do oken.
Je pravda že teď člověk necítí zásah od nepřítele.

Vildo doufám že jsi vám včera mocně pomohl zabrat kus pouště.Nebo jste tam měli civilisty?A dnes zase proti nebohým civilůmVyděšený
Upravil/a Rufu dne 20-05-2011 09:52

Serza
Klan valky mi nepripominejte. s CZB sme se uz druhym dnem snazili o Kanino-Timansky distrikt, kde nas vylozene rozmr... a o Bretan, kde sme potkali snad hackery nebo co...

Rufu
Takže se seržo znovu vylodíte?Kkoukal jsem že pod Marokem jsou 2 český klany FPC a NYX možná kdyby jste se tam vylodili tak by jste je dali dohromady a mohli spolupracovat.(Trochu se teď na hofylandu hádají že na sebe zaútočili).
TGM jsou v Egyptě asi marný.

606_Temp
Nyx jsou banda pitomců, s těma se dohodnout nedá.
Jinak klanové války jsou vcelku zajímavé. Problém ale je, že není problém narazit na partu 13ti letých dětí s Is-7 a T-54 s namax posádkou a premiovou municí a klan s "normálníma" tankama je tam jen jako potrava. Mělo by tam být nějaké omezení, aby to bylo zajímavější.

MK_KaiN
Čím déle to hraju, tím víc mě to přijde stupidní. Rozdělení tanků do tierů je naprosto nešťastné. Absence možnosti volby náhodné bitvy do max tieru je nepochopitelná. Stejně jako absence tzv. bitev národů. A koneckonců i název hry je špatně. Svět tanků by se měl přejmenovat na Svět ruských tanků. Úsměv

repa
606_Tempik napsal:
Nyx jsou banda pitomců, s těma se dohodnout nedá.
Jinak klanové války jsou vcelku zajímavé. Problém ale je, že není problém narazit na partu 13ti letých dětí s Is-7 a T-54 s namax posádkou a premiovou municí a klan s "normálníma" tankama je tam jen jako potrava. Mělo by tam být nějaké omezení, aby to bylo zajímavější.
Proč by se s námi nedalo dohodnout?Úsměv

606_Temp
to se zeptej svého velení. Mrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,126,569 návštěv