October 22 2025 14:07:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 21

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Videa z poletů
310_cibule
A navíc je to jen krátký Ospreyův teaser na film, který se teprve dělá Úsměv
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Robo
310_cibule napsal:

Di s tim do hajzlu!

Ja viem, prepacte. Smutný

SepiaX
Hmm až mne svrbí rukaMrknutí
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

310_cibule
Robo napsal:

310_cibule napsal:

Di s tim do hajzlu!

Ja viem, prepacte. Smutný

To bylo naposled!
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Ucho
Pepe napsal:

.... Dokaž že jsi gentelman a karakter a najdi nějakou chybičku na novém krásném úžasném simu....

Lítaj v tom ruský plečky Vyděšený

Jo a taky jsem ještě nečetl kam se kloní čumák po vysunutí klapek ??? Mrknutí

btw koukám tady je stejně srandy jak minule a to jsem tu rok nebyl, co koncentráky už byli angláni v Búrsku ? :-)

310_cibule
Ty ma taky nies...r Úsměv A pojď s námi lítat novou kampaň (předpokládám, že máš přístup do příslušného vlákna zde).

Baron
Robo napsal:

Nerad vam tu off topicujem, ale je tu jedno video zo zmetka od ACG:

.....

Je to nahlad dlhsieho videa, ktore vytvara No.501_Bonkin.

Dik Robo, pekne videjko Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

Opitze
310_cibule napsal:

Nádherná debata, taková smysluplná. Kdo se ještě přidá?

P.S. Pepe, nechci ti brát iluze, ale tohle tu zkoušela už celá řada lidí. Tedy vysvětlit, že debata - pokud má mít smysl a nemá skončit flejme a znechucením toho či onoho - není o "zvracení", "hnusu", "prdelích", urážení, ponižování, zesměšňování toého, co se druhému líbí či si s tím dal nějakou práci apod. Vždy se najde řada těch, kteří to jinak neumějí či sem druhé prostě chodí jen provokovat (nemajíc nic zajímavějšího jiného na práci). Nejde o spor mezi příznivci CoD, RoF resp. BoS. Je nás tu řada, kteří létame první dva a na BoS se hrozně těšíme. Byli doby, kdy jsme jen prosili, aby nám tito "debatéři" nerozbíjeli vlákna a nevyvolávali flejmy. Kupodivu je to inspirovalo k ještě větší aktivitě. Tak to prostě chodí, jediná obrana je nevšímat si jich ve chvíli, kdy je debata skutečně zajímavá (protože takovou jejich přístup a dikce vždy zničí). Jinak je to samozřejmě jedno, drobné pošťuchování je někdy i zábavné.

Co to tu zase přemoudřele blekotáš? Vy jste schopni se nechutně, naprosto trapně a idiotsky zhádat mezi sebou i bez nás a navíc v tématu, kde se původně vzpomíná na jednoho z nejlepších československých pilotů... To my máme aspoň nějaký strop a hranice, ale inteligent jako Pepe a jemu podobní opravdu ne...

310_cibule
Vy a my? To je dobré, vyprávěj.

Pepe
Opitz, ještě udělej čulibrka, kačera donalda a vozmboucha a už skonči s těmi idioty jo?
Hádku jem vyprovokoval já a někteým jsem napsal. S cibulí si to snad také vyříkám. Tak se do toho nemontuj. Lítej si to jedno leadlo a buď rád.

Opitze
A kdo s tím my a oni začal? Já snad? Přečti si to znovu. Já tu k tématu vlákna psal. Někdo jiný tu zase přišel a poučuje.... Tvoje video je prostě hnus.

Pepe
Opitz napsal:

A kdo s tím my a oni začal? Já snad? Přečti si to znovu. Já tu k tématu vlákna psal. Někdo jiný tu zase přišel a poučuje.... Tvoje video je prostě hnus.

Teď jsi mne ranil na mém nejcitlivějším místě. Bude se mi s tím těžko žít. Hahaha, jen tak mezni náma, to co tady píšeš vypadá na člověka který kdyby našel na půdě Picassa dal by ho k popelnci nevěda o co jde řka: To je hnus. Tak je to asi s tvým vímáním tvorby čehokoliv. Co tu vyvádíš připomíná jistou formu stalkingu pane Opičko.
PS: Ty si přečti komu to psal cubule. Bylo to směrováno na mne a Horrida.
Upravil/a Pepe dne 20-11-2013 00:44

Ucho
310_cibule napsal:

... lítat novou kampaň (předpokládám, že máš přístup do příslušného vlákna zde).

myslíš přístup do tohodle? jo tam se dostanu.

http://www.panzerkampfwagen.cz/forum/viewthread.php?thread_id=4710

no, já jsem takový podzimní, zimní pilot takže se připojím, jen si to musím všechno zase nastavit...

310_cibule
Jo, do toho. Tak se tam napiš, pls. Potřebuji mít trochu přehled, kdo bude lítat. Tvůrcům kampaně se předen hlásí počty a podle toho se přidělují posty.

Pepe
Ze serveru The Air Tactical Assault Group

YouTube Video

Rumcajs
Svině nad kanálem
v rámci svého osvětového programu uvádím další ze serie utiskovaných Spitfajrů. Zde je to demonstrace starého mnohokrát ověřeného pravidla "Pokud nevím, kde je ten druhej, pak je rozhodně rovnou za vocasem". Jo pouštějte to v HD, jinak je prdlajs vidět.
YouTube Video

PS: ta svině to jsem já, ne ten Spit Úsměv

Pepe
Máš to nějak ten obraz kvalitnější se mi zdá. Hudba dost dobrá, žádný Pepik, tedy Epik jsem chtěl napsat. Škoda že to není delší a nebo rozděleno aspoň na tři části stejně dlohé jako toto video.Úsměv

Rumcajs
Zkouším se držet pravidla, že nedělám videa moc delší než minutu. Mým cílem není dělat příběhy, nebo umění. Na to nemám talent ani znalosti. Spíš se omezuju na prostou dokumentaci některých svých sprosťáren s lehkým edukativním akcentem.

Pepe
Né dlouhé. Ještě bych si to přál o něco delší když to skouknu. Byla tam atmosféra a to je škoda přerušit. Třeba jak jsi ho chvíli doprovázel, nebo pozoroval. Teď se to sešlo dohromady.Mrknutí

Rumcajs
Dobrá, mám tu něco delšího. Je to sestříhané z jednoho letu. Tedy jsou z asi 20ti minut vystříhané nejnudnější pasáže. Přeci jen nechci, aby z toho byla Vojna a mír od Tolstého. Let se ale povedl a tak je to tu.
Opět platí že bez HD a full screen většinu času nic neuvidíte a i tak je to slabé proti realitě ve hře. Líp to neumím.
YouTube Video

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,334,099 návštěv