A navíc je to jen krátký Ospreyův teaser na film, který se teprve dělá
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ty ma taky nies...r A pojď s námi lítat novou kampaň (předpokládám, že máš přístup do příslušného vlákna zde).
Nádherná debata, taková smysluplná. Kdo se ještě přidá?
P.S. Pepe, nechci ti brát iluze, ale tohle tu zkoušela už celá řada lidí. Tedy vysvětlit, že debata - pokud má mít smysl a nemá skončit flejme a znechucením toho či onoho - není o "zvracení", "hnusu", "prdelích", urážení, ponižování, zesměšňování toého, co se druhému líbí či si s tím dal nějakou práci apod. Vždy se najde řada těch, kteří to jinak neumějí či sem druhé prostě chodí jen provokovat (nemajíc nic zajímavějšího jiného na práci). Nejde o spor mezi příznivci CoD, RoF resp. BoS. Je nás tu řada, kteří létame první dva a na BoS se hrozně těšíme. Byli doby, kdy jsme jen prosili, aby nám tito "debatéři" nerozbíjeli vlákna a nevyvolávali flejmy. Kupodivu je to inspirovalo k ještě větší aktivitě. Tak to prostě chodí, jediná obrana je nevšímat si jich ve chvíli, kdy je debata skutečně zajímavá (protože takovou jejich přístup a dikce vždy zničí). Jinak je to samozřejmě jedno, drobné pošťuchování je někdy i zábavné.
Co to tu zase přemoudřele blekotáš? Vy jste schopni se nechutně, naprosto trapně a idiotsky zhádat mezi sebou i bez nás a navíc v tématu, kde se původně vzpomíná na jednoho z nejlepších československých pilotů... To my máme aspoň nějaký strop a hranice, ale inteligent jako Pepe a jemu podobní opravdu ne...
Opitz, ještě udělej čulibrka, kačera donalda a vozmboucha a už skonči s těmi idioty jo?
Hádku jem vyprovokoval já a někteým jsem napsal. S cibulí si to snad také vyříkám. Tak se do toho nemontuj. Lítej si to jedno leadlo a buď rád.
A kdo s tím my a oni začal? Já snad? Přečti si to znovu. Já tu k tématu vlákna psal. Někdo jiný tu zase přišel a poučuje.... Tvoje video je prostě hnus.
A kdo s tím my a oni začal? Já snad? Přečti si to znovu. Já tu k tématu vlákna psal. Někdo jiný tu zase přišel a poučuje.... Tvoje video je prostě hnus.
Teď jsi mne ranil na mém nejcitlivějším místě. Bude se mi s tím těžko žít. Hahaha, jen tak mezni náma, to co tady píšeš vypadá na člověka který kdyby našel na půdě Picassa dal by ho k popelnci nevěda o co jde řka: To je hnus. Tak je to asi s tvým vímáním tvorby čehokoliv. Co tu vyvádíš připomíná jistou formu stalkingu pane Opičko.
PS: Ty si přečti komu to psal cubule. Bylo to směrováno na mne a Horrida.
Upravil/a Pepe dne 20-11-2013 00:44
Jo, do toho. Tak se tam napiš, pls. Potřebuji mít trochu přehled, kdo bude lítat. Tvůrcům kampaně se předen hlásí počty a podle toho se přidělují posty.
Svině nad kanálem
v rámci svého osvětového programu uvádím další ze serie utiskovaných Spitfajrů. Zde je to demonstrace starého mnohokrát ověřeného pravidla "Pokud nevím, kde je ten druhej, pak je rozhodně rovnou za vocasem". Jo pouštějte to v HD, jinak je prdlajs vidět. YouTube Video
Máš to nějak ten obraz kvalitnější se mi zdá. Hudba dost dobrá, žádný Pepik, tedy Epik jsem chtěl napsat. Škoda že to není delší a nebo rozděleno aspoň na tři části stejně dlohé jako toto video.
Zkouším se držet pravidla, že nedělám videa moc delší než minutu. Mým cílem není dělat příběhy, nebo umění. Na to nemám talent ani znalosti. Spíš se omezuju na prostou dokumentaci některých svých sprosťáren s lehkým edukativním akcentem.
Né dlouhé. Ještě bych si to přál o něco delší když to skouknu. Byla tam atmosféra a to je škoda přerušit. Třeba jak jsi ho chvíli doprovázel, nebo pozoroval. Teď se to sešlo dohromady.
Dobrá, mám tu něco delšího. Je to sestříhané z jednoho letu. Tedy jsou z asi 20ti minut vystříhané nejnudnější pasáže. Přeci jen nechci, aby z toho byla Vojna a mír od Tolstého. Let se ale povedl a tak je to tu.
Opět platí že bez HD a full screen většinu času nic neuvidíte a i tak je to slabé proti realitě ve hře. Líp to neumím. YouTube Video
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.