December 23 2024 08:24:42
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
World of Tanks
ZVP_Hekite
Tempíku, já jsem snad nikdy HE pás nepřerval. Vždy jsem trhal AP (nepočítám vyšší ráže ) Zamračený

http://zvp.wz.cz/
Tajpan
záleží na ráži(charakteristike) daného dela i nepriatelského tanku. Mrknutí
po novom patchi, to bude už viac zložitejšie zhodit pásy.
uvidíme, necháme sa prekvapit. Úsměv

MK_KaiN
V Rusku dneska vyšel novej patch.

606_Temp
ZVP_Hekite napsal:
Tempíku, já jsem snad nikdy HE pás nepřerval. Vždy jsem trhal AP (nepočítám vyšší ráže ) Zamračený

Možná proto, že s AP střílíš víc, než s HE?
Poškození jakékoliv části tanku záleží na DMG munice. HE ji má větší a proto máš větší šanci udělat critical hit s HE. Ovšem HE musí samozřejmě projít pancířem.
AP taky udělá critical, ale šance je třeba o 30% nižší.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
311_Mart
Jo jo Hetzer se 105kou dává Pz IV z boku pod věž na jednu ránu, pěkně do municeVyděšený

EDIT: Samozřejmě HEčkem.
Upravil/a 311_Mart dne 11-05-2011 20:46
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

ZVP_Hekite
No, požívám AP pokud jsou k něčemu ( dostatečný výkon děla / munice) a především střílím na toho koho můžu prostřelit
Pokud už není jiná možnost střílím HE a právě s helijákem nejčastěji dám kritikal hit než že bych přerval pás, to platí do ráží cca 7cm u vyšších už je to brutální ničivá síla ... ta urve všechnoŠklebící se
EDIT: ,
Upravil/a ZVP_Hekite dne 11-05-2011 21:26

Serza
Sory za popleteny cisla u KwKcka.

Jinak, s HE uz se to nad urcitou razi nevyplati (napr. 100mm u SU100 uz je dle meho lepsi s AP), ale je lepsi jich par tahat, at uz "jen tak ze zvyku" nebo protoze je pouzivate pravidelne a radi. Napriklad sem takhle jednou toudle D10S sejmul Tigera II do lepsi veze zepredu o 4 procenta (mozna vic, ale ty 4 byly vsecko co mel). Asi se hodne divil.

3BAP_Cassius Chaerea
He se vyplatí i nad 100mm například u SU-152 tvoří základ munice. Prostě všude tam, kde neprostřeluješ se HE munice hodí.

Serza
Dobra, opravim to. Nejen nad urcitou razi, ale nad urcitou razi u urcitych kanonu (povidejte mi, ze u JagdTigerovy 128mm je lepsi HEcko nez APcko kdyz to ma takovou ku...vskou penetraci)

Merten
Někdy jo.

3BAP_Cassius Chaerea
No HE granát je obvykle levnější. Takže i u takových děl co má IS-7 se někdy na šmuckatanky vyplatí střílet HE granátem, než plýtvat dražší AP.

Vilik
Tak is7 uz smucky nepotkava. To spis jen lidi, co s tim hrat neumej. Ona i is7 je smucka, kdyz ji ridi nejakej trouba.

3BAP_Cassius Chaerea
Nějaká změna v rotách?

Merten
Všechno při starým jen Vilík evidentně nejezdil roty s mini skautama Úsměv.

Vilik
Roty nejezdim. Neminim potkavat pokazdy 12 mausu.

3BAP_Cassius Chaerea
To už jsou roty rožšířený na 120 bodů?Vyděšený

Serza
Furt 70-90... ale pry planujou roty 5/50 a 6/60 co sem slysel.

311_Mart
Tak co říkáte na nový patch? Mě osobně zklamala možnost vypnout "houpání" tanku, zase bod pro arkádu. Já to nechávám zaplý, líbí se mi to. Ale zas na druhou stranu potěšilo LTéčkoÚsměv Nějaké postřehy z nových map? Neměl jsem čas to projet. Jo a prý bylo ubráno Pantherovi II a přidáno T-54ce, to už si snad dělaj kozy ne?
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

ZVP_Hekite
Právě sosám
T 54 vs Panther II je mi to jedno (než si ji vyjezdím) Šklebící se
Více mě štve to houpání, ono se díky němu dá nejen střílet pod úhel náměru ale především ve vypjatých soubojích tank na tank přinese nemilé překvapení, už se těším až narazím na frajera který bude mít OFF, já se po zásahu zhoupnu, leknu, vystřelím načež minu a on nic ...

Serza
Me se novy patch docela (zatim) libi. Ale s tim houpanim to je prdel ne? To budou mit vsichni vypnuty...

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,126,412 návštěv