January 10 2025 17:31:16
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
Vilik
I to je možný. Ale vem si to z pohledbu průměrnýho blbýho američana. "Proč bych si měl já dokupovat letadla, když je má nějakej evropan zadarmo?" A to si přeci v 777studios nemůžou dovolit.

1stCL_Novotny
No na to že Nadpoloviční část uživatelů RoF je z USA si vedeš dobře ! Mrknutí

Vilik
I to je možný. A dokonce i z japonska. Maj i vlastní dedikáč, kde je víc lidí jak na těch dvou americkejch.Šklebící se

Vilik
Se musim pochlubit. Dostal jsem nějaký křidýlka s trojkou. To bylo asi za to, jak sem včera povulchoval leona při přistání.Šklebící se

LEON_CZ
VAF_Vilik napsal:
Se musim pochlubit. Dostal jsem nějaký křidýlka s trojkou. To bylo asi za to, jak sem včera povulchoval leona při přistání.Šklebící se

CG Mrknutí Ne, to jsi dostal za to, jak jsi zvulchoval toho vlastního SPADa při přistání Šklebící se Chudák ten ze ZVP, nějak to nepobral Mrknutí
Upravil/a LEON_CZ dne 22-06-2010 17:42

http://www.virtualnipilot.cz/
ZVP_Iceman
LC_LEON_CZ napsal:
VAF_Vilik napsal:

CG Mrknutí Ne, to jsi dostal za to, jak jsi zvulchoval toho vlastního SPADa při přistání Šklebící se Chudák ten ze ZVP, nějak to nepobral Mrknutí

No prosím, to jsem byl asi já..... byla to SE5 s rozstříleným motorem od toho jiného kolegy a zrovna jsem se chystal jít spát...jinak popravdě mě tak jako asi sestřelil, teda rozstřílel po zastavení letadla, vzhledem k rozdělení podivnému do čtyř teamů možná i správně......neb to bylo jakési podivné....

LEON_CZ
To rozdělení do čtyř týmů, když jsou jen dvě barvy na mapě, mi taky není úplně jasné. Nicméně mám dojem, že po tom, co Tě Vilík zvulchoval, tam problikla klasická hláška o penalty za friendly fire, proto mě to upoutalo.
Upravil/a LEON_CZ dne 22-06-2010 19:49

Vilik
Ale ne. To byl typ hry založenej na rozdělení do 4 týmů, z nichž každej má jeden typ letadla a soupeřej s ostatníma týmama. Já byl u rytířů a leon u pirátů. Ty další dva si už nepamatuju.

BP_Tyrl
Jo rytíři a piráti na WT serveru mě taky zaskočili. Pak mě taky překvapila absence ikonky na mapě versus absence kompasu v letadle. Šklebící se

WT_Horrido
Cože to máme na serveru? Zamračený LOL
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Schmouddle
To by mě zajímalo, co to tam nahrává za mise...hehe LOL! Úsměv
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
1stCL_Novotny
VAF_Vilik napsal:
I to je možný. A dokonce i z japonska. Maj i vlastní dedikáč, kde je víc lidí jak na těch dvou americkejch.Šklebící se

Ano máš pravdu je tam víc lidí jak jinde,ale to bude tím že je to nastaveno pro děcka. Takže vlastně je to o tom že tam dokáže poletovat kdejakej ňouma.Úsměv

LEON_CZ
BP_Tyrl napsal:
Jo rytíři a piráti na WT serveru mě taky zaskočili. Pak mě taky překvapila absence ikonky na mapě versus absence kompasu v letadle. Šklebící se

Pro určení severu Ti snad stačí ručičkové hodiny a slunce, ne?Vyděšený

WT_Horrido
Na těch DF mapách se snad zakufrovat ani nedá. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Vilik
To novotny...
I sebe Hardcorověji nestavejen RoF je pořád jen TDM masomlejn, kde se všichni navzájem honěj nad jednim letištěm nebo vlajkou.
To co jsem viděl na serverech mě zklamalo. I když je ve hře full editor, tak nikde nejdou žádný mise a úkoly jako ve šturmu.
...
Jsou teda i nějaký, pro demo nedostupný, servery, kde jsou úkoly?

WT_Horrido
Úkoly už byly, nikdo to nelétal.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Vilik
Nojo. Tak to je potom těžký. Jak jste je tam měli dlouho? Tohle blbnutí nad městečkem uprostřed za chvilku omrzí.
To jako že i ti HC hrači raději poletují ala skies of valor než aby lítali úkoly jako ve spitvs109?Smutný

BP_Tyrl
No co já vím, tak v ROf je jedno letadlo, které uveze bombičky ( Delphine). S těma chrchlátkama na letadle je útok na pozemní cíle úkol pro trpělivého sebevraha a to tě ani nemusí nikdo obtěžovat. Takže je mi záhadou jak plnit nějaké úkoly. Jo až bude Italský třímotorák s kokpitem a budu mít alespoň dva parťáky na TS, tak to se budou plnit cíle mise. Ale zatím si každý raději piluje DF a vylepšuje KD.
Jestli chceš plnit úkoly, tak přijď někdy k nám na BP_server (Ten je teda pro Ila). Tam máš cílů, že nevíš kam dřív skočit. Ale v ROF to bude ještě chvíli trvat.

Vilik
Jen tak pro zajimavost. Hned v první výcvikoví misi pro albíka V je útok na kolonu.
A bomby může nest víc typů.
Nemusí se to zas přehánět. Stačí třeba zničit pár protiletadlovejch kanonů (což už dělám teď), nebo parkujících letadýlek, autíček, nebo tu loď s AA.
Však oni by se to lidi časem naučili. Už ted z nudy sestřelujou pozorovací vzducholodky. DM si můžou zalítat tak jako tak.

LEON_CZ
Jsem asi divnej, ale mě bavil RoF víc, když se létaly pouze COOPky Zamračený Teď, když s novým patchem téměř všechny servery přešly na DogFight, se to začalo ve vzduchu povážlivě podobat DogFight serverům v IL-2, kde se 90% letounů mydlí těsně nad zemí v masomlejnových chumlech, pokud možno na Camelu nebo Dr.1 Zamračený A když se člověk po 10-ti minutách marného hledání soupeře ve 2000m snese ze zoufalství do nějakého toho chumlu k zemi taky a zavěsí se za nějakého toho Camela, tak to do vás většinou narve ze zadu vlastní hráč, který se vám snaží váš cíl zoufale vyžrat... Přece jen ty COOPky třeba na ToW s hromadným startem a jedním životem měly nějakou úroveň, než teď ty komiksové masomlejny, kde proti sobě bojují piráti, žoldáci apod. na letadlech, které za války ve skutečnosti létaly spolu na stejné straně fronty a ne proti sobě Zamračený

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,172,874 návštěv