January 02 2025 23:18:12
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Team Fusion
310_cibule
Dobový dokument zachycují osmnáctiminutový preflight check Wellingtonu Mk.III a Mk.X (v CoD je Mk.I), který kdosi postnul na ATAG. Nádhera.

http://www.livele...1321788900
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Pepe
Připomněl mi Tyčka že na tom stroji létali i v tomto filmu

https://www.youtu...6AkY1cDLcc

WT_Horrido
Myslíš Lisunov Li-2 neschopný letu? Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

SepiaX
Cibule tak to je fakt paráda, ještě chvilku budete napínat strunu a začnu psát nervozní příspěvky na adresu TF ve stylu: kdy už to bude?, po vánocích? a proč ne příští týden? ale mne nezajímá že nemáte čas, já to prostě chci hned!!!Cool Hezké video, tak jak to nahodit už víme teď už jen tu mašinuMrknutí
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Ajvn
Kdysi jsem četl v L+K obsáhlý článek o "filmové přestavbě" toho éra na Welouše.

Hoper
je i nějaká zmínka na DVD v bonusech
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Valec
Nejake novinky.http://theairtact...hp?t=11650 seru na ne.Ani kratery neumi udelat po vybuchu letadla.

saldy
Maj to moc pěkný, neztěžujte si furt a hybajte hrát cloda Úsměv
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Joe Hallenbeck
Hmm Primer Pump není namodelovaná ani u Hurricu ani u Spitfiru.... Takže zcela jistě nebude ani u Wellingtonu...Smutný A přitom Rowan's BoB to už měl namodelováno před třinácti lety...
313_FlyBoy
RY-C

Pepe
Hoooši děkujem, hoooši děkujem!

beermajkl
dobrýMrknutí

Hoper
Joe Hallenbeck napsal:

Hmm Primer Pump není namodelovaná ani u Hurricu ani u Spitfiru.... Takže zcela jistě nebude ani u Wellingtonu...Smutný A přitom Rowan's BoB to už měl namodelováno před třinácti lety...

Docela se podivuji nad tím, že tě nerozhodilo nenamodelování poškození nezabržděných pneumatik zaklapávajícího podvozku u Hurika a nefunkčnost chemického senzoru.
Já být na tvém místě, demonstrativně bych spálil jak vlajku vlastníka (ruskou), tak i vlajky jednotlivých členů TF a předal pohoršené nóty na zastupitelstva jejich zemí.
Takhle to přeci nejde dělat!

ed: oprava
Upravil/a Hoper dne 30-06-2014 14:30
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Ajvn
Pěkné, začinají se přibližovat ILovi. To není jedovatost, to je pocta Daidalosům. ( Vážně )

310_cibule
Skoro bych řekl, že Daidalos team nemá s pumpami, veloušem a vlastně ani celým CoD vůbec nic společného (jak už samotný název vlákna napovídá). Ale možná jsem zbytečně malicherný ;-)
Upravil/a 310_cibule dne 29-06-2014 17:17
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
Ty výbuchy vypadaj dobře, jen mám obavu že onen napalmový efekt tam bude přítomen i když s tím švihnu o zem s prázdnou nádrží ..

Ajvn
Myslel jsem ty výbuchy, jenom jsem je srovnal, lehce s nějakou grafikou která je zhruba ve stejné škatuli toď vše.

Joe Hallenbeck
Hoši, hoši, já to nemyslím zle.
No u Hurrica to fakt nevím, pač s ním nelétám... Tak nevím co je tam blbě... Šklebící se ale díky za info. Na Wellouše jsem docela hodně zvědavý. Ale asi to bude rakev vzhledem k tomu, že kde, kdo, na druhé straně kanálu páskuje Minengeschoß...
313_FlyBoy
RY-C

313_Nevo
Hraju sa s tym chlapci od TF pekne, a je super ze sa snazia stale optimalizovat na dosiahnutie co najlepsich fps.

Joe, treba si uvedomit, ze to co bolo uz raz davno namodelovane, nemusi byt nutne namodelovane znova.

ajvn, si ma pobavil Šklebící se
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

SepiaX
Další novinky ze světa TF:

Hello as always on a Friday when most people are out enjoying the sun....and a member of Team Fusion sits in his cupboard under the stairs (without Harry Potter to help!) typing away, without air conditioning to bring news to the Cliffs of Dover fans about some of our latest work in progress

First things first, yes work continues as it always has, but this is the Summer and members of team Fusion will be taking time away for much needed holiday (apologies America...vacations ) so projects and other work have slowed down a little, but they do still continue.

So behind the scenes various work projects continue including new aircraft variants and new aircraft. This is all that is being done on the model front as new ground vehicles are being worked on and others considered for the new theatre that is being prepared. This is very time consuming and as I mention every time and will do for the foreseeable updates Team Fusion really needs 3D modellers to join us to help build the future of the updates. There is a large area to fill with new vehicles, features, buildings, aircraft, cockpits....etc, etc, so if you have the skills to work with 3D modelling software please read the following thread and get in touch:
http://theairtact...hp?t=11129

This is a community based project and your help could make the difference in our future progress

It's been really impressive watching what some of our guys are doing behind the scenes and the following video shows maybe 1% of the work that is underway and being worked on. Each person has their own special field but we work together to increase the Team knowledge and this then produces the WiP you see in the following video. Hope it gives you a small insight into just how detailed the effort is behind the scenes...and there is so much more that I can't share with you yet...but that's what the updates are for

I'd also like to add that work continues on an Auto-Updater so there will no longer be confusion about update installs and reverting to previous patches. The intention is the updater will see the version you have and update only the files needed for the next version to work. This isn't easy by a long way and it is in the hands of a couple of our team, but the intention is (though no pormises) it will be ready in time for the next big update

One final point. There have been questions about when this is due. Seriously, how long is a piece of string! This isn't fast work, it isn't easy and it is all done by a group of guys in their spare time. We all have 'real' jobs and unlike a team who get paid to sit in a studio/office and work solely on one game, we just don't have that luxury. It will happen when it happens and be sure you will read about it when the time is near.

So, the following shows current work in progress on the Tiger Moth, one of many features to be added as work progresses. Cheers, MP/TF

Video: http://vimeo.com/...

Zdroj: http://theairtact...hp?t=12049
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Joe Hallenbeck
Hmm pekne, ma nekdo relevantni informace o ozbrojenem Tiger Mothovi? Ten kulomet je pro me docela novinka.
313_FlyBoy
RY-C

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,154,063 návštěv