November 24 2024 13:43:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 1
saldy

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
606_Temp
V tom případě mi uniká, co tě žere na textuře z CLODU.

http://no606.ic.cz/
Bierglass
Textury,které jsou napsány pro Engin CLoDa nemusí běhat na Enginu 777.A v tom je právě ten problém aby 777 nenapadlo kvůli několika napsaným texturám zahodit svůj Engin z RoF a použít Engin ze zmetka,čímž by jsme se dočkali od studia od ,kterého se to nečeká zmetka 2.Jen tak mimochodem,od té doby co si 777 plácli s Olegovcema má každý patch v RoFu tolik chyb jako nikdy předtím.I když nebudu řešit funkčnost textur na jednotlivých Enginech tak textury RoFu jsou podle mě prostě hezčí.A to nejen textury letadel ale i země budov atd.Možná jediné co má CloD hezčí textury je pozemní technika.

606_Temp
Zjisti si jak se dělají textury a jak fungují a pak to zkus znovu.

Pepe
Letadla nádherný, řeky nádherné ( kéž by byly i v CoDu), lokomotiva krásná a to co je kolem toho je krásné. Je to krásný simulátor ten RoF. Opravdu, ale textury země ne. Vypadá to jako obrázky ze slabikáře když jsem chodil v době temna jak tomu dnes říkají zloději, do první třídy. Ale to není to proč to nelítám. To jen k těm textůrám.
Upravil/a Pepe dne 02-06-2013 12:18

Bierglass
606_Tempik napsal:

Zjisti si jak se dělají textury a jak fungují a pak to zkus znovu.

Ty z pro ne nějakého nepochopitelného důvodu pořád odmítáš akceptovat,že ty tvoje textury se musí také hýbat.To co s nimi umožňuje hýbat je program,který se nazývá Engine.Tento program také kromě jiného určuje možnosti DM a FM. Co na tak triviální věci nechápeš?Asi to opravdu nemá smysl.................Konec

Bierglass
Pepe napsal:

Letadla nádherný, řeky nádherné ( kéž by byly i v CoDu), lokomotiva krásná a to co je kolem toho je krásné. Je to krásný simulátor ten RoF. Opravdu, ale textury země ne. Vypadá to jako obrázky ze slabikáře když jsem chodil v době temna jak tomu dnes říkají zloději, do první třídy. Ale to není to proč to nelítám. To jen k těm textůrám.

To co říkáš je do jisté míry dáno věcí osobního vkusu.Co se líbí jednomu,nemusí se líbit druhému a nijak to nevypovídá o tom co je lepší nebo horši.Mně se třeba zem v CloDovi nelíbí ale to neznamená že je horší než v RoF.Naopak se mi v CloDovi líbí více falky,auta tanky což však opět nic neznamená.Každý to vidí jinak.MrknutíA jak píšeš o té lokomotivě je ještě krásnější když jí odstřeluješ a uděláš nějaké ty dírky a z každé té dírky uniká pára.Lokomotiva jede dál a když jí pára dojde zastaví a je tvoje.Stojící cíl této velikosti už není problém.Jako další v pořadí si vyberu sanitní vagon aby se ti ranění zbytečně dlouho nestresovali co s nimi budeŠklebící se

PS : protože Tempík dozajista létá obě ty hry docela by mne zajímalo jak to vidí onŠklebící se
Upravil/a Bierglass dne 02-06-2013 16:18

606_Temp
Bierglasi.... otevři si prosím složku s texturami a podívej se jak to vypadá. Opravdu je jedno, na jaký engine oblíkneš texturu. Textura ti opravdu nepokazí engine hry. Pokud má textura použitelné rozlišení a pokud má správnou paletu barev a sedí na 3D model, tak je úplně jedno, kdo ji dělal. Vir ani bug co by pokazil hru do ní opravdu nedostaneš.

Mě na vzhledu záleží až sekundárně, takže se ke vzhledu textury země vyjadřovat nebudu. Ani v jednom z titulů mi nepřijde nepoužitelná. To mi stačí.

310_Pip
Tak určitě ty textury kokpitu jsou neskutečně hnusné a nepoužitelné...

[img]http://img694.imageshack.us/img694/4739/2013060200003.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://img855.imageshack.us/img855/2128/2013060200002.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://img694.imageshack.us/img694/3920/2013060200001.jpg[/img] is not a valid Image.
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Ajvn
Souhlasím Pipe to je hnus...Šklebící se

WT_Flan
Bierglass napsal:

Textury,které jsou napsány pro Engin CLoDa nemusí běhat na Enginu 777.A v tom je právě ten problém aby 777 nenapadlo kvůli několika napsaným texturám zahodit svůj Engin z RoF a použít Engin ze zmetka,čímž by jsme se dočkali od studia od ,kterého se to nečeká zmetka 2.Jen tak mimochodem,od té doby co si 777 plácli s Olegovcema má každý patch v RoFu tolik chyb jako nikdy předtím.I když nebudu řešit funkčnost textur na jednotlivých Enginech tak textury RoFu jsou podle mě prostě hezčí.A to nejen textury letadel ale i země budov atd.Možná jediné co má CloD hezčí textury je pozemní technika.

Ja tomu teda moc nerozumim, ale fakt bych se nebal, ze 777 kvuli texturam ( pokud by to vubec byl technicky duvod a nutnost ) zahodi vsechno a najednou zacne delat zase "Clod". Muj pohled na vec je, ze tahle parta ma jeste rozum a dokaze delat funkcni veci s nohama spise realisticky na zemi. Rozhodne lepe, nez Clod...Zadna megalomanie, naopak cekam, ze plno lidi bude po vydani nakrknutych, ze to je v tom ci onom ocesane...Klikatura je jen jeden priklad za mnoho dalsich. Od zacatku rikali rovnou, ze pokud neco pujde pouzit a uznaji to za pouziti schopne, tak to klidne pouziji. Bozinku, proc by ne, vzdyt to muze usetrit mnoho vseho mozneho. Cas, prachy, lidi...A co se tyce kokpituz Cloda, to jak vypadaji, to je podle me z celeho Cloda jeste tak vec ktera ma kvality.

falkon
Ad Bierglass: "... ako koza do piva" Zamračený

310_cibule
Flane, nebuď měkkej Mrknutí
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
Bierglass napsal:

Co to tady meleš za nesmysly, než něco napíšeš tak si buď nejdříve vědom že dané problematice alespoň trochu rozumíš.
---
kvalita textur je solidní jak v CLODu tak v ROFu, pokud si někdo myslí že ne tak ať si nějakou texturu zkusí nejdříve vytvořit a pak může objektivně kritizovat ...
Upravil/a magot dne 03-06-2013 00:46

Pepe
Bierglass napsal:

Pepe napsal:

To co říkáš je do jisté míry dáno věcí osobního vkusu.Co se líbí jednomu,nemusí se líbit druhému a nijak to nevypovídá o tom co je lepší nebo horši.Mně se třeba zem v CloDovi nelíbí ale to neznamená že je horší než v RoF.Naopak se mi v CloDovi líbí více falky,auta tanky což však opět nic neznamená.Každý to vidí jinak.MrknutíA jak píšeš o té lokomotivě je ještě krásnější když jí odstřeluješ a uděláš nějaké ty dírky a z každé té dírky uniká pára.Lokomotiva jede dál a když jí pára dojde zastaví a je tvoje.Stojící cíl této velikosti už není problém.Jako další v pořadí si vyberu sanitní vagon aby se ti ranění zbytečně dlouho nestresovali co s nimi budeŠklebící se

PS : protože Tempík dozajista létá obě ty hry docela by mne zajímalo jak to vidí onŠklebící se

Přesně jsi to vyjádřil ( Co se líbí jednomu, nemusí se líbit druhému....) A tak je to i se simulátory ne? RoF je krásný sim, ale co naplat, když se mi více líbí CoD-II Světová, myslím letadla (i stěmi nedostatky). Úsměv

Bierglass
magot napsal:

Bierglass napsal:

Co to tady meleš za nesmysly, než něco napíšeš tak si buď nejdříve vědom že dané problematice alespoň trochu rozumíš.
---
kvalita textur je solidní jak v CLODu tak v ROFu, pokud si někdo myslím že ne tak ať si nějakou texturu zkusí nejdříve vytvořit a pak může objektivně kritizovat ...

Tak,že abych mohl kritizovat třeba nějaké auto tak ho musím nejdřív vyrobit?No to jsi se předvedl programátore.

1stCL_Werner
Jenže ty tvrdíš, že auto nepojede, když bude špatně nalakovaný Mrknutí
1st Czech Lions - Resistance is futile...

magot
1stCL_Werner napsal:

Jenže ty tvrdíš, že auto nepojede, když bude špatně nalakovaný Mrknutí

A o tom to je celý ... Úsměv

Badysak
Textury jsou obrázky, které se nanesou na objekt letadlo vyrobené v enginu hry, aby se tak stalo musí splňovat normy daného enginu.
Pokud tedy textury splňují co je požadováno tak je jedno kdo je udělal, protože to je jen oblečení pro objekt
Pokud si vzpomínám tak prvné modované letadla v Il2 byly jen amaterský přemalované objekty letadel obsažených v ilovy takže He111 letala jako Mustang.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Texturov%C3%A1n%C3%AD

TozziFan
Pokud nebudu mít v exclusive package kliku(00:00:38), budu naštvanej Naštvaný

YouTube Video

Bierglass
No to je jiné kafeMrknutíTo není jako to co nám chtěli demonstrovat v Pardubicích jako že prý G2.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,035,014 návštěv