November 24 2024 16:08:52
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
Hoper
no já si je koupil, už i rozchodil (za cenu komplet odinstalace celého DCS a nových instalací všech ostatních modulů, samo bez BS2)
ale musel bych si ještě sosnout nějakou misi, dělat se mi ji teda nechce

ale klidně by nějaká podpora BVP se Šilkama nebo dokonce Téčkama k těm třem výše uvedeným být mohla
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

magot
WT_Horrido napsal:

A hraje někdo ty "tanky?"

Jo občas to hraju, ale zatím jen offline. Je to docela dobrý pro odreagování. Akorát neumím zaměřovat artilerii za horizont ...
Nejvíc zábavy jsem si užil s šilkou Úsměv Za těch pár šušní co za to chtěj ve slevách to je v pohodě.
Taky to má ještě jiný rozměr, že po přistání s letadlem ještě v té samé misi můžeš přeskočit do tanku a pokračovat.
Pak "vlézt" zase zpátky do letadla a dokončit dílo zkázy. Úsměv

falkon
Kucii, poradi mi niekto, ako:
- aktivovat modul A-10C, ktory som si zakupil pred rokom na Origin-e, do Steam verzie DCS World?

Ked skusam Steam -> Games -> Activate Product on Steam, tak mi to ten A-10C serial odmieta. Smutný

Viem ze sa da celkom lahko vykonat proces "Steam -> DCS standalone", ale ja chcem proces opacny: "DCS standalone -> Steam".
Pre mna je Steam pohodlnejsi, strasne ma nasiera ked mi DCS standalone oznami ze sa musi updatovat, a 2.5 GB patch stahuje rychlostou 30 kB/s 10 hodin odniekial z prdele... To chlapci nepoladili. Zo Steam-u je vsetko stiahnute hned.

Takze prosim, riesili ste niekto podobny problem? Alebo musim napisat na support do ED?

Vopred diky za rady.

falkon
HA! Tak som si prave aj odpovedal. Úsměv Takze pre zapis pre pripadnych dalsich zaujemcov:

Problem:
- format kluca pre stand-alone instalaciu moze byt v tvare:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

- tento format stand-alone hra rozpozna, ale NErozpozna ho Steam

HOW-TO fix:
Metoda 1: (naivna):
- pridat pomlcky na prislusne miesta kodu tak, aby bol rozdeleny do skupin 2-6-6-6-6. Priklad:
AB-CDEFGH-IJKLMN-OPQRST-UVWXYZ

Metoda 2: (asi obecnejsia):
1) prihlasit sa svojim uctom na www.digitalcombatsimulator.com
2) prejst do Personal section -> Licensing
3) zadat cislo svojej licencie do editboxu na stranke "License serial number check"
4) vypisu sa informacie, kde je uz cislo licencie zobrazene v spravnom tvare. Priklad:
AB-CDEFGH-IJKLMN-OPQRST-UVWXYZ

Potom uz len staci ist do Steam-u, do menu "Games" -> "Activate Product on Steam", zada sa spravne sformatovany kluc, a Steam by mal najst produkt a nainstalovat.
Upravil/a falkon dne 05-01-2014 19:48

Host
Na UVP jsme rozjeli streamované polety našimi aktivními piloty. Těšit se můžete na živé přenosy z různých bojových letů, výcviků, či jen freeflightů.

Pokud váháte s koupí některých modulů, či snad dokonce s celým DCS World, pak nečekejte a mrkněte na nás při nějakém tom poletu. Je zde vysoká pravděpodobnost, že budeme streamovat živě naráz hned z několika strojů, takže můžete v reálném čase sledovat polet z několika "míst" zároveň. Samozřejmě můžete zajít za námi na TS a kromě toho, že se stanete součástí tohoto vysílání, pokud budete chtít vidět v DCS něco konkrétního na vlastní oči, stačí říct. Stejně tak je k dispozici online chat, který naši piloti sledují a reagují na něj.

Kromě nahodilého hraní je rovněž k dispozici "TV program", kde už je nyní několik naplánovaných akcí, kde je vypsáno přesné datum a čas, stejně jako streamující piloti a stroje na kterých poletí. Pokud tedy bude mít někdo náladu, může si některý večer místo Růžovky pustit živý polet na UVP :) Jen pro jistotu ještě podotýkám, že stream je včetně teamspeaku.

Budeme se na vás těšit a doufáme, že díky tomuto kroku udělá třeba někdo z vás rovněž malý krůček k tomu, aby se z něj stal DCS pozitivní jedinec....

Nicméně než se tak stane, nezapomínejte heslo UVP - "DCS není jen zábava, to je diagnóza" - tedy pouze na vlastní nebezpečí.

Ústav Virtuálních Pilotů
dcs-uvp.cz
Upravil/a Host dne 14-01-2014 13:20

alfik
Zdar Apo Úsměv dlouho ses neukázal.
Chlapi, mám dotaz. Mám Akulu (ještě z Ruska dovezenou, od Saši). Jak je to teď s ní a s DCS?
Je nějak "vázaná" na DCS world, nebo mimo? A pokud si stáhnu DCS, implementuje se mi nějak do něj? Např. nainstaluje se do Steamovek, kde je DCS, nebo jak to je?
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Host
Pokud máš pouze Black Sharka, pak na zprovoznění pod DCS World potřebuješ ještě Black Shark 2 Upgrade - tedy levnější variantu BS2 (pro zvýhodnění těch, co si zakoupili BS1). Škoda, že jsi propásl o pár dní až 60% slevy.

PS: V současné době http://www.digitalcombatsimulator.com/ neběží - probíhá údržba serverů - nicméně každou hodinou to snad již spustí.

alfik
Aha. Takže samotné si to můžu nainstalovat i bez DCS (jak jsem to měl na starém PC, před úrazem), jestli tomu rozumím. A bude to mít nějaký vliv na příp. připojení na nějaký ten online polet?
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Host
Samozřejmě si to můžeš nainstalovat jako samostatnou hru - to by stále mělo jít. Nicméně online jsi bez šance - nepředpokládám, že najdeš jediný server.

magot
alfíku kup si to pak ve slevě, je to za pár korun, nějakejch 6 USD za update bs2 myslím ...

Hoper
Alfíku vys... se na updaty a počkej si 1/2 až rok na další slevu pro komplet BS2 - až bude za 10-11 USD, tak po tom skoč.
Jinak budeš furt řešit instalace BS1 -> instalace BS2 upd -> odinstalace BS1....

Jinak nechápu politiku DCS, proč nedokážou na svůj e-shop hodit načtení mých dvou licencí na BS1 a BS2U a vyhodit mi licenci na BS2Full se zneplatněním těch mých dvou starších licencí :(

ovarek.cz/hamster.gif

alfik
Ale jo, to jo, já jen vykrámoval nějaké staré placky ze skříně že je vyhodím, no a mezi nimi byl ten žralok.
Tak zjišťuji co se s ním dá ještě podniknout, tohle (a všechny ty šturmoviky Šklebící se ) se mi ještě vyhazovat nechce.

CSL1_Talbot
[YouTube Video

[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

magot
Jen si říkám že tomu migu nebude protiváha.
To dcs je takový nekonzistentní ... kdyby se vysrali na P51 a udělali radši F4.

WT_Horrido
Holt solidní simulace, s MiGem, Mustangem, Prasetem a ruským mixérem...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

arnysimilar
Všetko vyzerá pekne, až na ten zvuk - to je fakt bieda. Smutný

http://arnysimilar@gmail.com
Hoper
ten kokpit už vypadá báječně, neskutečný pokrok od první verze (ještě pro FC 2 nebo 3)

škoda té politiky jedno letadlo za 2+ roky a ještě s nekoncepčním výběrem...

ovarek.cz/hamster.gif

Joe Hallenbeck
Hmm ta jednadvacítka vypadá fakt dobře. Krásně udělaný kokpit. Kéž by k ní byl jako protipól námořní PhantomII B nebo J Cool
Ale spokojím se klidně i s Kocourem Cool
313_FlyBoy
RY-C

CSL1_Talbot
WT_Horrido napsal:

Holt solidní simulace, s MiGem, Mustangem, Prasetem a ruským mixérem...

Na fore bolo pisane,ze zvuky su WIP
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

radko1111
Na jeden MiG sa dajú Chorvátske znaky druhý Jugošké a môže sa bojovať Úsměv . A to nepotrebujeme ani F4 Pff .
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,035,840 návštěv