November 27 2024 19:01:18
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kampaně
 Vytisknout diskuzi
Squad Challenge
310_Podrs
repa napsal:
Serza napsal:
Ono to mozna bude tim, ze Modri narozdil od nas nemaj 400 bodove mrtvoly... Maj vubec nejake bombry?
Ono je to nasteveno tak, že když Wolke sundá Seržu, je konec mapy a vyhrávají modříŠklebící se

No tak to nebyl Serža, koho Wolke sundal těsně před koncem mapy Šklebící se To mi ho vyndej, já si tam takhle bojuju, jeden fokáč, druhej fokáč, jedno befko, druhý befko, ta velká vzducholoď přesouvající se na jih a pak jsem najednou bez prdele bez prdele a umírám pikosekundu před koncem mise Cool

P.S.: Ale dobrej polet to byl! Mrknutí
Upravil/a 310_Podrs dne 16-03-2012 22:32

http://www.310raf.com
Pajda
dnešní kalkulace map:

19:56 - 21:57 AoE Cantenbury 42
21:57 - 00:13 AoE Circus 43

606_vencour
A má se dnešek počítat?

1stCL_Wolke
606_vencour napsal:
A má se dnešek počítat?

A záleží na tom? Úsměv

1stCL_Wolke
Podrs: No jo, Fokáč rozstřílenej na hadry, 30 sekund do konce mise a dva spiťáci pod tebou, co bys dělal? Šklebící se
Upravil/a 1stCL_Wolke dne 18-03-2012 12:50

311_Mart
Nevo, poslušně hlásím změnu nicku z DDP*Mart na Mart, neboť už nejsem Dost dobrej pilot. Tak abych případně neokradl stranu. Díky za úpravuÚsměv
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

Lekk
Nevo prosím o vyřazení mého nicku ze stavu 310/311 - už je to minulost. díky.Mrknutí

AndySK
Zdravim,
Hlasim sa k CERVENYM, STIHAC, DOBROVOLNIK.

313_Nevo
Citik, diki za pekne obrazky 'z druhej strany' Mrknutí

AndySK: vitam ta a pisem si ta Úsměv

PS: Diki za tie upozornenia na zmeny nickov (Mart, Lekk, ..). Pomozeme mi to vylucit pripadne chyby pri zratavani statov.

PS2: Serza, pokial mame 400b mrtvoly, tak robme vsetko pre to, aby velitelstvo nemuselo posielat dalsie smutocne oznamenia Šklebící se
A btw posledny stvrtok jediny 1stCL_Pagy si zapisal plnych 400b za zostrel B-17 Úsměv
To ze BLUE vedie, nie je tym, ze sa im lahsie zbieraju body, je to preto, ze lepsie zbieraju body Mrknutí
Upravil/a 313_Nevo dne 21-03-2012 17:28
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Serza
Jo, ale jak smaznou formaci B17tek a fofrem se vyvliknou ze souboju tak maj hned tak pres tisic, mozna dva bodu. My takovou sanci nemame.

Takze ja budu pro zmenu podle vulchovat kohokoli koho nacapam na letisti Vyděšený (j/k)

kouty
A co takhle místo kroucení u země lítat nahoře a chránit bombryMrknutí

Serza
Hele, to neni moje prace. S velkyma vyskama si moc nerozumim, tak jsem se prihlasil ke skupine co vas krouti u zeme. A ze ti volove co kroutit jdou vetsinou dokrouti v kanale, to je jina pohadka.

606_Vocko
Když to "není tvoje práce", tak se buď starej o to, co sám ovlivníš a nebo změň svoji práci. Příště tu budeš hlásat že němci útočí na naše nechráněné cíle, ať s tim probůh někdo něco dělá, tvoje práce je přeci sestřelovat modré po tisících uprostřed kanálu ve výšce 100 stop...

Jenicek
Serza napsal:
Hele, to neni moje prace. S velkyma vyskama si moc nerozumim, tak jsem se prihlasil ke skupine co vas krouti u zeme. A ze ti volove co kroutit jdou vetsinou dokrouti v kanale, to je jina pohadka.

...kdy už mu někdo prozradí, že z něj mají všechny letky prdel? Šklebící se

Serza
Oh, maji? No nekecej, ja bych na to sam neprisel. A je mi to jedno.

Pac uz je stejne pozde na tom, na me neco menit. Kdyby nebylo, zblaznil bych se. Kdyz je... ziju.

Panek
Jakou prdel? Já s ním soucítím!
Seržo! Jaký je tvůj názor na Nationalgefühlübereinstimmung?

Soudruzi dozorci! Soudruh politický vězeň má být ve své práci rubače uranu podporován, neboť bez jeho práce budou prémie jaké? .....

Serza
Nulove. Soudruhu.

Pajda
dnešní kalkulace map:

19:11 - 21:12 AoE Malta 41
21:12 - 23:13 AoE Cantenbury 42

Serza
Malta........................... Zamračený

Pajda
no dlouho jsme ji neletěli Úsměv No a taky co bys nechtěl, dyť je zase čtvrtek Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,053,596 návštěv