War Thunder
|
tomaspelej |
Přidané 06-01-2013 18:30
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 116
Založený: 06.11.12
|
ty asi nic, ale spíš to ještě nemají úplně dokončený.
Protože třeba ne u všech Bf-109 funguje ukazatel munice v kabině a tohle bude podobnej problém |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 06-01-2013 18:38
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
tomaspelej napsal:
tak to si musíte počkat, až bude hra ve finále a bude si vytvářet vlastní mise. Kde si nastavíte obtížnost, národy + další vlastní pravidla.
Takže bych řekl, že na ty Vaše závěry je ještě dost brzy. Až bude WT dokončené tak to bude stejné jako Il, chce to jenom počkat.
(tak úplně stejný to nebude, protože tady si ty letadla musíte vyexpit) 
Nebude to nikdy stejný jako Il. Nebudou se na tom moct dělat speciálky na vlastním serveru. Nebudou tam nikdy letadla odpovídající ani základním technickým údajům, protože se to snaží balancovat. Sám tvrdíš, že WOT není simulátor a ani být nemá a na druhou stranu píšeš, že to bude stejné. ne, nebude.
Jo a letadla si nemusíš vyexpit. Stačí ti je koupit za reálné peníze, že..... (což netvrdím že je špatně. Mě se tento systém líbí)
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
tomaspelej |
Přidané 06-01-2013 18:48
|

Rozkoukaný

|
tak na vlastním serveru to asi nepůjde, ale ta možnost (vlastní speciálky) by tam měla být.
Proč myslíš, že tam nebudou letadla odpovídající základním technickým údajům?
Za poslední 3/4 rok (od spuštění CLOSED BETY) neprovedli žádnej balanc letadel tím, že by upravili jejich technické parametry, jediná úprava spočívala v tom, že je posouvali v technologickém stromě (př.:Spitfire Vc z levelu 6 na level 12)
Tak úplně stejný to nebude, myslel jsem, že jste tady chápavější.....
Když porovnáš kolik letadel je za reálné peníze a kolik jich musíš vyexpit.....navíc ty letadla za reálné peníze nemají ve většině případů stejné možnosti jako stejný typ který si musíš vylítat (př.: Wellington Mk Ic nemůže nést u Němců 4000lb bombu ale u Britů ano)
ještě malá otázečka, hrál jsi vůbec někdy WT???
Upravil/a tomaspelej dne 06-01-2013 18:49
|
|
|
|
LEON |
Přidané 06-01-2013 19:13
|

Diskutující

Příspěvek: 2080
Založený: 28.10.10
|
Tempe, WT je MMO-RPG styl, to už z principu nemůže být stejné, jako IL-2. Ve WT si skiluješ pilota (resp. osádku obecně), což má potom zásadní vliv na následný dogfight, jako má plně naskilovaná posádka zásadní vliv ve World of Tanks. Pořád se na tenhle drobný ,,detail", na toho pilota v kabině, zapomíná, protože v IL-2 jsou všichni piloti naprosto stejní kloni (sry Clone ) s naprosto stejnou fyzičkou, zrakem, plícema atd. Ve WT je každý pilot v letadle unikátní, podle toho, jak si ho hráč ,,nakonfiguruje" a které jeho fyziologické vlastnosti preferuje. Opravdu porovnáváte neporovnatelné... |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 06-01-2013 19:13
|

Stařešina

|
OK, podívej se na reálné hodnoty letadel a podívej se na hodnoty, které jsou ve WOT. To že je spitfire V na vyšším levelu, než spitfire IX je taky moc veselé, to jsem málem zapoměl.
Jestli jsem hrál WT? Ano. Pro tvoji informaci za USA mám rank 7, za němce rank 10, za rusy 8, za brity 7, a za japonce 8. Pravdou ale je, že já je vytáh jen cca do 6-7 a pújčil účet kamarádovi, který to hraje dál. Já si to jen semtam pustím, když se tu objeví nadšené příspěvky a já s myšlenkoiu "třeba už je to fakt lepší" jdu zkusit. Full real vypadá dobře. Jen kdyby to byl opravdu full real a kdyby ty letadla létali tak jak mají a ne podle toho, jak autoři chtějí, aby to bylo vabalancované.
na druhou stranu je nutné řící, že svého konkurenta v podobě World of Warplanes překonává o několik tříd a ve všem.
Leone, ale mě nevadí skilování pilota. O tom jsem snad nikde nepsal. Mě vadí, že si vlastnosti letadel autoři doslova vycucali z prstu.
Upravil/a 606_Temp dne 06-01-2013 19:18
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
LEON |
Přidané 06-01-2013 19:26
|

Diskutující

|
Jaké jsi hrál Tempe ještě jiné MMO-RPG hry a jak dlouho? |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 06-01-2013 19:40
|

Stařešina

|
Hrál jsem jich několik a dost dlouho. Ovšem nechápu jakou to má spojitost. Jestli tím chceš říct, že se balancuje, aby to měli strany vyrovnané, tak to ti neprojde. Ono to jde totiž vybalancovat mnohem snáž. Respektive ono to bylo vybalancované relativně i v realitě. Objevili se fokáče (vyšší tier) a decimovali pětkový spity (nižší tier)? Ok, briti dostali novej tier v podobě Spitu IX. Americkej P-38 dostával od fokáčů? Ok, dáme amíkům Mustanga. Aha, teď jsou němci v háji? Ok, dáme jim Doru na vyšším levelu. Atd atd.
|
|
|
|
tomaspelej |
Přidané 06-01-2013 19:46
|

Rozkoukaný

|
ale vždyť tak to více či méně je.....ty tech tree ještě nejsou dokončený a Tobě už se nelíbí.
To je stejný jako kdyby jsi si nechal postavit barák ale v momentě když by dobetonovali základovou desku tak už by jsi všem v hospodě říkal že to je barák na hovno..... |
|
|
|
Vilik |
Přidané 06-01-2013 20:25
|

Uživatel

Příspěvek: 850
Založený: 14.02.10
|
Já jsem to dal zatim k ledu. Tak to nebudu vychvalovat ani hanit. Počkám si na plně reálný bitvy a ne jak je to teď, kde se I16 honěj za schwalbinou. |
|
|
|
Koty |
Přidané 06-01-2013 20:34
|

Diskutující

Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
tomaspelej napsal:
ale vždyť tak to více či méně je.....ty tech tree ještě nejsou dokončený a Tobě už se nelíbí.
To je stejný jako kdyby jsi si nechal postavit barák ale v momentě když by dobetonovali základovou desku tak už by jsi všem v hospodě říkal že to je barák na hovno.....
Ano, říkal by, že barák je nagovno, protože chtěl ten sklep, co mu tam nedali
Upravil/a Koty dne 06-01-2013 20:34
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
LEON |
Přidané 06-01-2013 20:45
|

Diskutující

|
Vůbec Tempe nezmiňuješ toho pilota a jeho skily a přitom o tom RPG žánr je. Proto jsem se ptal na MMO-RPG hry, se kterými máš zkušenosti, abych si byl jistý, že se bavíme v měřítkách stejného žánru. Já bych například do planesetu zatím nijak extrémně nesahal a rozvinul bych spíše ještě více pilotovy skily a další atributy charu. |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 06-01-2013 21:14
|

Stařešina

|
Bavíme se o hře s letadlama, nebo se bavíme o The Sims?
Já byl taky kdysi optimista a těšil se na simulátor nové generace, hájil jsem ho a pak musel smutně sklopit uši. Pokud je něco paskvil už od začátku a vidíš od začátku přístup tvůrců, tak nemůžeš omlouvat všechno tím, že je to beta, nebo jinej styl hry. Beta je to už přes rok. Ale to jim vlastně neva, protože už jim lidi platí peníze. Odkdy to nebude beta? Respektive v čem se bude ostrá lišit od Bety? Za rok práce zprovoznili jen "full real batle" a vlastně na tom není nic, co by nešlo pustit už od začátku, protože to nic jiného nepřináší. Je to zas jen arena, jen s větší mírou simulace (kterou sis v singlu mohl pustit hned) a vypnutýma ikonama (taky asi nic složitého, na čem by se muselo rok dělat.
Padlo tu šikovné přirovnání s barákem. Když ti stavbyvedoucí odflákne základy, kde bereš jistotu, že to postaví rovně?
|
|
|
|
LEON |
Přidané 06-01-2013 21:24
|

Diskutující

|
Bavíme se o MMO-RPG hře a The Sims do tohoto (ani do RPG obecně) žánru vůbec nepatří. Ty sis ve WT vůbec neupravoval a nezdokonoloval vlastnosti pilota? |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 06-01-2013 21:30
|

Moderátor

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
tomaspelej napsal:
Tak tohle je přesně to co to zazdilo! 
Dík za upřesnění. Až si v reálu vyexpíš spita jinak než byl tak to beru! ble. |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 06-01-2013 21:35
|

Stařešina

|
Nevím jestli rozumíš psanému textu, tak ti to zkusím rozepsat v jednoduchcý větách:
Expení pilotů mi přijde v pořádku.
Modely letadel jsou odfláklé.
Modely letadel jsou vycucané z prstu.
Modely letadel nemají základ v reálu, ale v balancování. (omlouvám se za souvětí)
Ve full real nemají co dělat proti britům sovětská letadla. (potažmo letadla všech proti všem)
Pokud ti tohle nevadí, tak já to beru. Ty jen ber, že mě tohle vadí. A výmluvy na betu jsou mimo, protože oni už to co mi vadí prodávají za peníze jako hotovou věc. Pochybuju, že lidem co si koupili La5FN k němcům (či podobné)za reálné peníze ji pak vemou.
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 06-01-2013 21:45
|

Moderátor

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Ahá tak expení pilota a ne letadla. Inu ani to to v mých očích nezachrání. |
|
|
|
tomaspelej |
Přidané 06-01-2013 21:47
|

Rozkoukaný

|
víte co, tohle celý vlákno smažte, fórum přejmenujte na SVĚT SIMULÁTORŮ ala IL a máte klid....a pak Vám tady nebudou flejmovat blbci jako já... |
|
|
|
Koty |
Přidané 07-01-2013 10:27
|

Diskutující

Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
X Novotny napsal:
tomaspelej napsal:
Tak tohle je přesně to co to zazdilo! 
Dík za upřesnění. Až si v reálu vyexpíš spita jinak než byl tak to beru! ble.
V reálu lze vyexpit spita, ale jaksi na druhou stranu - čím dýl ho máš, tím víc je to krám
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 07-01-2013 11:08
|

Diskutující

Příspěvek: 2085
Založený: 22.01.07
|