December 23 2024 12:54:51
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
World of Tanks
Vilik
My kluci s Pershingama máme rádi T54 k večeři....
[img]http://img843.imageshack.us/img843/7641/shot013e.jpg[/img] is not a valid Image.

Uploaded with ImageShack.us

313_OTU_oblak
Lidi co hrajete, co Vás na WOT nejvíce baví ???

3BAP_Cassius Chaerea
Vildo kolik si do toho nacpal, že máš Pershinga?

Oblaku, mě se zpočátku líbilo, že to bylo pěkné, barevné, jednoduché a hýbalo se to. Po čase mě už bavila jen ta komunita kolem.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 02-05-2011 08:53

Vilik
Já koupil heavy balík a se 100% posádkou byli ti M6 a sherman naprosto nepřekonatelný

j4ck41
313_OTU_oblak napsal:
Lidi co hrajete, co Vás na WOT nejvíce baví ???

jednoducha a rychla akce s prvkem prekvapeni: budu v pristi hre se svym tankem nesmrtelnej nebo poslouzim jako predkrm?

uz to pro me rozhodne neni o souvislym dlouhodobym hrani, ale jako odreagovacka furt skvely

ZVP_Hekite
Přesne jak píše j4ck41.
Jelikož nehraji CoD, CS a podobné věci
Prostě odreágování a vyčištění hlavy. Jednoduchá "třískačka" kde člověk může trochu uplatnit "načtenou" taktiku.
A jelikož se pokouším pár let modelařit, tak člověku zaplesá srdéčko když ty potvory rozhejbá Šklebící se

http://zvp.wz.cz/
3BAP_Cassius Chaerea
A hlavně to ekologické spalování ruských tanků, to je krása.Šklebící se

olda Olde maly
1stCL_Pison napsal:
olda maly napsal:
Hele Pisone, a že to je 23. ban, na to jsi přišel kde? Jen tak pro úplnost. Do vlastních nestřílím, jejich pozice neprozrazuji. Napsali mi důvod: Chat rules violation. S23. Tak by mě zajímalo, kde se dozvím, co to těch S23 znamená. Samozřejmě, že tuším, za co jsem jej dostal. Prostě jsem jednomu maníkovi jmenovitě napsal do chatu, že je idiot. Protože se s KV zašil na kraji mapy a jen čučel a čučel, jak nás drtěj. A to měl jeden z nejsilnějších tanků na naší straně. Toš asi tak Vyděšený

No z toho tvého příspěvku to tak vyznělo....netušil sem, že banány maj i svoje kodový označení....sry

V poho. Jsem to dovysvětlil dodatečně. Moje chyba Úsměv
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

Rufu
Cassi jaký spalování?Mě nikdy ruskej tank neschořel.Hasičák jsem vozil nadarmo.Zato Ausf B mi schořel vždy po první ráně z T54.
Proto jedu ameriku:-)) Od včerejška konečnš T32 a na mýho miláčka T34 se musim dohrabat dřív než ho zrušej.No naštěstí to jsou bělorusové takže něco jako tady+-14 dní znamená po evropsku i rok.Šklebící se

Hanss
imho myslel cass ekologický ruský motory Úsměv

3BAP_Cassius Chaerea
Hanss napsal:
imho myslel cass ekologický ruský motory Úsměv
jop

manny77
Nazdar, chci se zeptat, jsem v podstatě na začátku. Pořídil jsem si panzer III A a naší LT 38, po úpravách mě to hází mezi třídu tanků, kde mě kosí úplně všechno, a podle zařazení bych tam neměl vůbec co pohledávat. Po pravdě mě moc nebaví bejt za asfaltovýho zajíce. Šklebící se A se svýma kanonkama se můžu tak akorát přihlásit do banjo bandu.
Sic transit gloria mundi...

Tajpan
manny77 napsal:
Nazdar, chci se zeptat, jsem v podstatě na začátku. Pořídil jsem si panzer III A a naší LT 38, po úpravách mě to hází mezi třídu tanků, kde mě kosí úplně všechno, a podle zařazení bych tam neměl vůbec co pohledávat. Po pravdě mě moc nebaví bejt za asfaltovýho zajíce. Šklebící se A se svýma kanonkama se můžu tak akorát přihlásit do banjo bandu.

tieto tanky sú v WoT priradené k triedy prieskumné/scout. Mrknutí

311_Mart
Holt se musíš smířit s tím, že s lehkýma tankama budeš spíš očima pro arty, než nějaký extra střelec.
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

manny77
A tak to jo, takže místo trekíru pro aera nasadim na hlavu Bannyho zajdovský ušiska a hurá na průzkum. Aspon do doby, než se posunu o jinej level. )))

kouty
a nebo nabíj HE, schovávej se za velký tanky a per do všecho co se pohne :-)

Serza
poznamka k HEckum: Neboj se s nima niceho. Kdyz to neco udela, tak 75mm na Panzerkampfwagen-u III Ausf. ? dneska davala Tigeru I po 2 procentech.

(otazka na machry v oboru Wehrmacht Panzer: Mela nejaka verze PzKpfw III 75mm KwK 39 L/24?)

manny77
Určitě měla panzer III N. Dokonce byla ve výzbroji slovenského štátu. Kanony byli vzaný z pz IV ze začátku války a primárně byli určený jako palebná podpora proti lehkým zodolněným cílům a proti pěchotě. Hlavně pro východní frontu.

Ask
KwK 39 byl ráže 50mm. PzKpfw III měl kanon ráže 75mm KwK 37 L/24 a to ve verzi N.

606_Temp
He municí střílet silné tanky do pásů a pak couvnout a nechat práci na větších kamarádechÚsměv
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,127,380 návštěv