November 23 2024 21:02:27
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Superpack C6, Ultrapack...a další...
3BAP_Bugs
Adler napsal:
Ale tento THREAD sa vola "Superpack C6, Ultrapack...a další..." a nie "Profesionalne vylepsovanie gamesy", tak co ma tu unavujes tvojimi slaboduchymi postrehmi o mojom dusevnom stave. Skus zopakovat ABeCeDu a precitat pomalinky nazov vlakna a potom si precitaj vsetky tvoje duchaplne prispevky ...

UP je systematicnost a jednotnost, len nema oficialne pozehnanie a preto ma este vela detskych chorob!

Mám pocit, že všetci sa vyjadrujú k tématu, OT je veľmi okrajové a len na spestrenie debaty.
Akurát hovoríme, že UP či UI nie sú až také úžasné, aj keď istý prínos pre HRU majú. Lenže každá dobrá myšlienka sa v rukách anarchistov mení na hnus.
Je mi ľúto za peknou grafikou, efektami, mapami a najmä za lietateľnými strojmi potažmo bombrami, ale som ochotný to celé oželieť práve pre ten marazmus do ktorého to modéri dotiahli.

http://3iap.org
Adler
Bugs, to je tvoja vec a vobec mi to nevadi, ked nebudes lietat na UP a o tom to je. Ja naopak nie som ochotny lietat na originalnom Sturmovi. To radsej nebudem lietat vobec nijakeho Sturma. Zamračený Preto sa tu vyjadrujem k podpore UP, lebo je to fajn a po dalsom patchi do bude zase o nieco dalej, aj ked je mi jasne, ze bez bugov to nebude este teraz ... Smutný ... je to vsak nieco, co spestruje cakanie na iny, kvalitnejsi projekt.
Upravil/a Adler dne 03-12-2009 16:01

Hiltos
Jirka napsal:
Adler napsal:
Ale tento THREAD sa vola "Superpack C6, Ultrapack...a další..." a nie "Profesionalne vylepsovanie gamesy", tak co ma tu unavujes tvojimi slaboduchymi postrehmi o mojom dusevnom stave. Skus zopakovat ABeCeDu a precitat pomalinky nazov vlakna a potom si precitaj vsetky tvoje duchaplne prispevky ...

UP je systematicnost a jednotnost, len nema oficialne pozehnanie a preto ma este vela detskych chorob!

UP je systematičnost a jednotnost jenom pro toho, co zblazne cokoliv.

A kde je kvalita ?

No a pokud tě unavuju, tak to nečti a neodpovídej. Nech to druhejm. Šklebící se

Je přece strašně jednoduché napsat, že Adler je vůl a Adler si může myslet, že Jirka taky a nereagovat. Mrknutí

Volove jste oba Šklebící se

606_Temp
Je zajímavé, že když funguje v UP CRT2, že dělají novou verzi CRT. Že by ta verze 2 až tak nefungoala, nebo jak si to má člověk vysvětlit?

Další perlička tentokrát opět o Tempestu by Kwiatek.
Reálnjej Tempest měl oproti Spitu kratší verzi Hispan. Rychlejší kadence o 25% a o něco menší úsťová rychlost. No a v originále má "spitovský" Hispana s pomalejší kadencí. Zásoba 200ks munice na zbraň teda vydrží ne 15, ale 20 vteřin. No a Kwiatkovi se to nezdálo, tak krom toho, že má Tempest kadenci starších hispan, tak má délku střelby jako ta originální verze reálného Tempestu. Takže opět polovičatá práce s tím efektem, že jsem akorát zase rozladěný. A to mám náladu zkoumat jen tohle letadlo, o kterém si myslím, že trochu vím. No a to že je 11lb Tempest i co do rychlostí špatně nasimulovaný je další věc co mě pobavila, ale tak to už ani nemá cenu řešit.
Tolik asi k posunu dopředu a jejich rálným věcem.

Ještě k té Tempestí explozi - opravdu jsem neletěl 640 MPH. Moh jsem mít s bídou 00 MPH a stejně mi letadlo ezdůvodně explodovalo.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Adler
Nemam taku skusenost ako ty, tak nedokazem reprodukovat tvoj bug. Ak mas track, tak to posli HaDeSovi na UP fore a oni sa na to pozru. Ak ti nevyhovuje mod plane Tempest, tak tam mas predsa STOCK IL-2 verziu V, tak mozes lietat na tej nie?

Mrknutí

CRT2 funguje na vsetko co sa tyka zasahov do tych pismenkovych suborov, ale nefunguje na graficke odlisnosti, ktore sa daju zapnut v JSGME ... nova CRT3 kontrola by to mala vyriesit.
Upravil/a Adler dne 03-12-2009 16:16

WT_Pedropan
3BAP_Bugs napsal:
To je dobré!!!!CoolCool poučuje Tyrla o servri a jeho prevádzké!
Nová doba, host vyhazuje vrchního!!!!CoolCoolŠklebící seŠklebící se

Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící sePffPffPff

http://www.wtigers.org/
Robo
Adler napsal:Robo, Jirka, Olda, keby mali vsetci taky pristup k zivotu ako vy, tak este dnes pouzivame pocitace znacky MATO.

Keby mali vsetci taky pristup k zivotu ako ty tak na svete nie su ziadne pocitace, iba plno mudrych reci...

Adler napsal:4Robo: UP1.8 nevypisuje v konzole ziadne JAVA chyby u mna az do momentu, pokial neaktivujem v JSGME weapon mod, ktory nie je debugovany, ale mozno pouzivam iny UP ako ty.

Ja viem, ze Charlie Chaps si dal na debugovani HSFX ergo UP 1.8 velmi zalezat, preto aj HSFX lietavam, ja som pisal vseobecne od modpackoch, tam to bohuzial plati...

Adler napsal:Pri 640 MPH sa rozpadne asi kazde lietadlo WW2 okrem JUGA (mozno), Me262 a Kometu a nemusi ani Sabre vybuchnut (ale mozno stroje od DT bezne lietaju 640 mph).

Ak ti to uniklo, tak som poskytol Tempikovi riesenie bugu z ultrapacku, na ktory sa tu pytal. Sabre prekroci rychlost zvuku v pohode a ak ti uniklo aj to, bavime sa o jete z vojny v Korei... Sabre v UP nevybuchuje kvoli prekroceniu medznej rychlosti ale kvoli konfliktu roznych MODov tak, ako som to vysvetlil vyssie.

Az teraz som si vsimol, ze mal na mysli Sabre motor a nie Sabre lietadlo... Tempest vybuchuje pravdepodobne kvoli babravo zabalenym buttons.

Adler napsal:Ale B je zase to, ze 1C na cele s Olegom Maddoxom neuvolnila oficialne nastroje na modovanie a manual

Jezis Maria, este to tak... to by sa do toho fakt vrtal uz kazdy magor co ma PC a aspon 2 zdrave prsty.

Adler napsal:NO a este som nepocul, ze na modovanie treba nejaky kurz, ci kvalifikaciu, alebo dokonca vyskou skolu. Ci ako hovorca DT? Mate 1C Academy?

Treba hlavne vediet co a vediet ako - tak ako koniec koncov so vsetkym...

Mario pozri sa, nikto ti tvoje nadsenie pre UP a proti Olegovi neberie, snazi sa ti tu par ludi normalne vysvetlit, ze to asi nebude celkom tak, ako by sa pacilo tebe. Mozes sa aj na hlavu postavit, budes sa s tym musiet zmierit. Skus to brat trosku s nadhladom a hlavne nie tak cierno-bielo.

Adler napsal:UP je systematicnost a jednotnost, len nema oficialne pozehnanie a preto ma este vela detskych chorob!

Ani 4.09 nemala az do zaverecnej fazy oficialnu podporu a nema ziadne detske choroby. Kvalitna praca je zaklad. Ak sa vobec podari DT ziskat oficialne nastroje, bude to len na zaklade kvalitnej prace a dlhodobej korektnej spoluprace a to je myslim si fer.

Adler napsal:Ked si zopakujes ako Olda ABeCeDu, tak zistis, ze v UP1.8 su STOCK lietadla zo STOCK FM a DM a tam vsetko funguje ako v originale, len to krajsie vyzera, ked si vsak zoberies modovane stroje, tak tam su aj modovane FM a DM, ktore niekomu nemusia vyhovat a nefnukaju ako ty a spol. ale jednoducho ich nelietaju.

To je v poriadku. Napisal si vsak, ze lobujes za trvale nahradenie originalnych FM tymi z new slot planes. Ja sa pytam na akom zaklade.

Adler napsal:Radsej budem reagovat, lebo vsetci co citaju toto vlakno si naozaj budu mysliet, ze to co napise DT a ich kamarati je svata pravda.

Vsetci, ktori su natolko streleni aby si citali tuto podivnu diskusiu si uz myslia, ze si paranoidny cvok. Co viac este chces dosiahnut? Šklebící se

Mozem sa len podpisat pod to, co tu napisal Tyrl a taktiez 3BAP_Bugs

Adler
4Tyrl: CRT2 na dedikaci UP 1.8 funguje perfektne ...

http://il2ultrapack.net46.net/index.php?PHPSESSID=45db51737c59c01d38b79e065fd69de0&topic=896.msg10234;topicseen#msg10234

Adler
2Robo: Aby si vyskocil z okna s pokrikom: ja toho Adlera nenavidim! a v tom momente sa ti roztrieska kotrba o beton Vyděšený (este mam co dohanat) Na idiotsku otazku = idiotska odpoved. Mrknutí

BP_Tyrl
Adler napsal:
4Tyrl: CRT2 na dedikaci UP 1.8 funguje perfektne ...

http://il2ultrapack.net46.net/index.php?PHPSESSID=45db51737c59c01d38b79e065fd69de0&topic=896.msg10234;topicseen#msg10234

Mě je fuk, že CRT2 na dedikaci UP 1.8 funguje perfektne ...
Ale není mi fuk, že si lidi s upraveným např. Wapons mod můžou lézt i na jiné než UP servery.
Nebo s map modem, který zcela nelogicky upravuje výšku terénu. Takže se pak letadla rodí tři metry nad letištěm, vybuchují a kupodivu nehledají chybu u sebe, ale na serveru.

Adler
To ale je problem tych ludi, co tie dedikace pustaju bez CRT2, nie tych co sa tam pripajaju so zapnutymi kadejakymi modmi, ci nie? CRT2 koniec koncov je originalny produkt z dielne 1C a myslim, ze jeden z tych, ktore Sturmo potreboval a zabezpecuju aspon minimalnu kompaktibilitu pre tych, ktorym su EGO shooteri ukradnuty Úsměv

BP_Tyrl
Adler napsal:
To ale je problem tych ludi, co tie dedikace pustaju bez CRT2, nie tych co sa tam pripajaju so zapnutymi kadejakymi modmi, ci nie? CRT2 koniec koncov je originalny produkt z dielne 1C a myslim, ze jeden z tych, ktore Sturmo potreboval a zabezpecuju aspon minimalnu kompaktibilitu pre tych, ktorym su EGO shooteri ukradnuty Úsměv

BP_Tyrl napsal:
To znamená vypnout mody. To znamená odstranit z serveru více jak polovinu bombaderů. Zdá se ti server bez bombardérů, jako výrazný posun k realističnosti?

Pokus se, prosím, zapamatovat si alespoň jednu dvě stránky spátky.

Ne všechny servery běží na UP. Docela stačí, jaký chaos ti dokáže na stroji napáchat originál stabilně běžící dedikáč. Co tam asi musí dělat amatérsky spíchnutý server. To si žádný rozumně uvažující admin na server nepustí.
Nicméně, zdá se, že podle tvé logiky: chyba není na straně těch lidí, kteří se vrtají ve věcech, ve kterých se z počátku SM vůbec vrtat nemělo.

alfik
Do téhle diskuse jsem se ještě nezapojil???
Tak to udělám teď. Vogon bude vědět o čem píšu líp než ostatní neb jsme to spolu probírali v Kostelci cestou do muzea.
Když se objevily mody, byl jsem hodně nadšen ze zvuků. Méně, ale stále ještě nadšen (nebo alespoň velmi potěšen) jsem byl z lítatelnosti dříve nelítatelných letadel. Jsem totiž skalní bitevníkář a kamioňák, do stíhačky lezu jen z nezbytí. A proč méně nadšení? Protože ty uvolněné lítadla jsou původně AIčka a nemají až tak moc realistický FM a DM.
Pak přišel leden tohoto roku - a já prakticky ze dne na den zmizel ze serverů s Ilem. Co se stalo? Proč? Co bylo tak drastické že mě - absolutního Ilového magora který lítal nejmíň hodinu denně - zhnusilo?
Odpověď zní - jeden známý (jmenovat je zbytečné neb nelítá a ani nelítal Ila) mi na mém vlastním počítači s mým vlastním Ilem dokázal že lze obejít jakékoli nastavení CRT jaké si na serveru dáte. Trvalo mu to cca 20 minut a je to nafurt - teď bych mohl kamkoli s čímkoli.
Tolik k *packům.

EDIT: Gramatická chyba. Odstraněno nadbytečné ukazovací zájmeno. Zajímavé je, že si gr. a sémant. chyb všimnu vždycky až je pozdě Šklebící se
Upravil/a alfik dne 03-12-2009 22:12
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

olda Olde maly
To Alfík: Jen tušené bylo vysloveno nahlas.

Permon
Alfiku,mohlbys mi neznalému vysvětlit to očem sy psal třeba mi to napsat soukromně.To viš jsem starej blbejMrknutí

Adler
BP_Tyrl napsal:
Adler napsal:

BP_Tyrl napsal:
To znamená vypnout mody. To znamená odstranit z serveru více jak polovinu bombaderů. Zdá se ti server bez bombardérů, jako výrazný posun k realističnosti?

Pokus se, prosím, zapamatovat si alespoň jednu dvě stránky spátky.

Ne všechny servery běží na UP. Docela stačí, jaký chaos ti dokáže na stroji napáchat originál stabilně běžící dedikáč. Co tam asi musí dělat amatérsky spíchnutý server. To si žádný rozumně uvažující admin na server nepustí.
Nicméně, zdá se, že podle tvé logiky: chyba není na straně těch lidí, kteří se vrtají ve věcech, ve kterých se z počátku SM vůbec vrtat nemělo.

Ked sa ti nepaci nepouzivaj, ja v tom nevidim problem, ty si sa zacal pytat, tak som ti dal relevantne linky, kde ocividne nemaju problem s dedikacom s UP1.8 a zapnutou kontrolou CRT2. Mne je uplne jedno na co pojde BP server, lebo uz ani nepamatam, kedy som tam bol, ale pamatam casy, ked som tam bol celkom casto, no to uz je davno. Ja ta nepresviedcam, na to mame na Slovensku JUDr.Fica.

Mrknutí

EDIT: A neviem co stale pises, ze treba vypnut mody ? Netreba. Ale ty ocividne nechces nic s UP mat, tak naco to dalej rozhrabavat, ze?
Upravil/a Adler dne 04-12-2009 00:16

Anonymní uživatel
Adler napsal:
Ale ty ocividne nechces nic s UP mat...

Si vinny Tyrle! Šklebící se
Upravil/a Anonymní uživatel dne 04-12-2009 07:57

Jirka
CRT2 je nespolehlivé. Kdysi se tu probíral problém, že majitelé Win2000 měli problém se dostat na WinXP server. Stejný problém se nedávno stal u mě, když s WinXP se nešlo připojit na server s Win7. A to bylo s čistým ILem. Celé CRT je na prd.

BTW. Nemělo by se to vlákno jmenovat spíš Adler proti všem ? Šklebící seŠklebící seŠklebící se

doktorkop
Stejně-pokud jdou upravovat textury,tak je to potenciálně taky cheat.
Takovej průhlednej kokpit,čisté bílé textury na mapách,možnost ovlivnit default skiny.....víc mě zatím nenapadá
A jestli to dobře chápu,tak CRT2 hlídá jen zásahy do FM DM ne?

Robo
Adler napsal: Ale ty ocividne nechces nic s UP mat, tak naco to dalej rozhrabavat, ze?

Keby bol UP kvalitne a transparentne spraveny, tak by nebol problem prijat ho ako novy standard. Take cosi by kazdy hrac len a len privital a dedikace s UP by sa objavovali jeden za druhym.

Ako som ti ja aj viacero dalsich ludi napisal, UP ako dalsi stupen tohto staruckeho simu neprichadza do uvahy, pretoze je spraveny velmi nekvalitne a amatersky, mnoho veci je nedokoncenych alebo urobenych pokutne, snaha o vacsiu realitu sa mina ucinku a skor ponuka alternativnu realitu oproti originalnej hre, celkovo prinasa viac problemov ako pozitiv a najma sa hybalo s citlivymi vecami velmi netrasparentne.

To, ze ty osobne mas nazor (alebo skor iba pocit), ze UP je adekvatna alternativa a lobujes tu zan a mas nejaku pre mna nepochopitelnu averziu voci originalnej hre (na ktorej mimochodom vsetky mody parazituju a bez ktorej by si tvorcovia UP modovali maximalne tak z plasteliny) je sice pekne a mile, bohuzial ti vacsina diskutujucich dava najavo, ze tvoje nadsenie nezdiela. Ked som sa snazil viest vecnu diskusiu a pytal sa ta na argumenty, ziadnych som sa nedockal. Iba som zistil, ze to cele nejak moc zeries (uz len cakam kedy v ramci pocitu z reality navrhnes vo vasej mimochodom skvelej letke, aby ste sa po zasahu poliali benzinom a zapalili...) a tiez ze sa s tebou neda na urovni diskutovat.

Ludia ako ty tejto hre nikdy nic nepriniesli a ani neprinesu. Si len uzivatel takze si hru uzivaj a nepis na fora hluposti.

robo.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,028,932 návštěv