November 24 2024 00:23:42
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Máte nebo plánujete VR headset?
petsild
Kabel ze soupravy po hraní vyndaváte?
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

1stCL_Chroustall
já osobne ano, ja to neminim mit polozeny nekde na PC.

magot
Jinak HDMI kabely (stejně jako VGA/DVI nebo DP) nejsou vůbec designovány na nějakou opakovanou zátěž ohybu.
To je možná začátek i konec tohohle problému.
Upravil/a magot dne 21-03-2021 20:48

310_cibule
1stCL_Fucida napsal:

magot napsal:

Jj, myslím že umřel v tom ohybu jak se to zapojuje do VR. Btw jednou se mi stalo že dokonce stalo že kabel vyskočil z portu, když jsem hrál. Se divím že tam neudělali nějaké zacvakávání jako má HDMI nebo přichycení šroubováním jako má VGA/DVI....

...můj kabel se docvaknul Úsměv

Můj taky. Dokonce jsem ho na začátku nedocvaknul a měl přibližně stejné problémy jako Magot. Zkus ho tam pořádně narvat (to není nikdy na škodu ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
310_cibule napsal:

1stCL_Fucida napsal:

magot napsal:

Jj, myslím že umřel v tom ohybu jak se to zapojuje do VR. Btw jednou se mi stalo že dokonce stalo že kabel vyskočil z portu, když jsem hrál. Se divím že tam neudělali nějaké zacvakávání jako má HDMI nebo přichycení šroubováním jako má VGA/DVI....

...můj kabel se docvaknul Úsměv

Můj taky. Dokonce jsem ho na začátku nedocvaknul a měl přibližně stejné problémy jako Magot. Zkus ho tam pořádně narvat (to není nikdy na škodu ; )

Já to samozřejmě docvaknu. Měl jsem na mysli mechanické uzamknutí kabelu jako je zašroubování VGA/DVI, to tam není.

Richi
Tak Tesla je šunt a stojí ranec. Z tohoto úhlu pohledu, co by člověk mohl chtít po takové firmě za věc v hodnotě "pár" dolarů.
HP a Tesla už je asi v tom novém levelu světa. Gender, transex, všeobecná korektnost atd.
A to nejde ten kabel prostě přeletovat? Jestli to budeš jednou reklamovat, pošleš to bez kabelu a hotovo.

Shadowdeath
Hmm, jak to tady ctu.. tak prestavam pouzivat tu "vyklapeci" featuru.. je fakt, ze pritom ten kablik dostava celkem zabrat..

Na stole mam za monitorem v rohu nevyuzity koutek, kam se akorat headset vejde a jde to i s kablikem.. takze ja neodpojuji. Jen to po hrani soupnu zpet do origu pytliku v kterem to prislo, at se na to o neco mene prasi :-)
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

magot
Shadowdeath napsal:
Hmm, jak to tady ctu.. tak prestavam pouzivat tu "vyklapeci" featuru.. je fakt, ze pritom ten kablik dostava celkem zabrat..

Ano přesně v tomto bodě to dle mého zemřelo. Já sám jsem to vyklápěl jen nějaký čas než jsem si uvědomil že je to vlastně špatně navržené. Vyklápění jsem pak už přestal používat, ale už asi bylo pozdě ..
Ten kabel tohle nemůže dlouho vydržet. By mě zajímalo kolik ohnutí tam ti inženýři spočítali že to vydrží ..
Všeobecně si myslím že při velmi opatrném zacházení ten kabel může max. vydržet 6 - 12 měsíců. Při vyklápění ty moje tří týdny Šklebící se

Shadowdeath
magot napsal:

Shadowdeath napsal:

Ano přesně v tomto bodě to dle mého zemřelo. Já sám jsem to vyklápěl jen nějaký čas než jsem si uvědomil že je to vlastně špatně navržené. Vyklápění jsem pak už přestal používat, ale už asi bylo pozdě ..
Ten kabel tohle nemůže dlouho vydržet. By mě zajímalo kolik ohnutí tam ti inženýři spočítali že to vydrží ..
Všeobecně si myslím že při velmi opatrném zacházení ten kabel může max. vydržet 6 - 12 měsíců. Při vyklápění ty moje tří týdny Šklebící se

No parkrat se mne stalo, ze bryle zhasly pri sundavani-nandavani.. no doufam, ze to jenom spatne zprocessovalo nejake to cidlo co zjistuje zda jsou nasazene nebo ne a neni to tim, ze uz bych mel ten kablik take nacaty...
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

magot
Shadowdeath napsal:

magot napsal:

Shadowdeath napsal:

No parkrat se mne stalo, ze bryle zhasly pri sundavani-nandavani.. no doufam, ze to jenom spatne zprocessovalo nejake to cidlo co zjistuje zda jsou nasazene nebo ne a neni to tim, ze uz bych mel ten kablik take nacaty...

To se pravděpodobně uvolnil kabel v konektoru, protože tam není nijak uzamčen. To bude v poho asi Úsměv

1stCL_Chroustall
Tak já to tedy vyklápím jak o život a zatím bez chyby Šklebící se. Aole je fakt ze to nemam zajištěný tou plastovou klipsnou
Upravil/a 1stCL_Chroustall dne 22-03-2021 10:06

1stCL_Fucida
Mě by ani nenapadlo to nějak pravidelně odpojovat Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
1stCL_Chroustall napsal:

Tak já to tedy vyklápím jak o život a zatím bez chyby Šklebící se. Aole je fakt ze to nemam zajištěný tou plastovou klipsnou

V tomhle případě se kabel nenamáhá pohybem tam a zpět. Ale zase trpí tím ohybem dolů, ovšem asi o něco méně, ale ono není moc na výběr. Šklebící se

Shadowdeath
No zalezi, jak mas kabel veden.. treba toto reseni by na ten ohyb nemuselo tolik trpet.. jenom je vevyhoda, ze potom jde kablik smerem v pravo.. ja bych potreboval doleva Úsměv
i.ibb.co/XZksN6S/Reverb-G2-cable-route.jpg

1stCL_Chroustall
Jako doporučuju discord přimo pro G2 : https://discord.gg/BfC3D8S. Nekterý reklamace jsou celkem funny. Někomu se celej headset rozpadnul doslova v ruce Šklebící se

magot
Shadowdeath napsal:

No zalezi, jak mas kabel veden.. treba toto reseni by na ten ohyb nemuselo tolik trpet.. jenom je vevyhoda, ze potom jde kablik smerem v pravo.. ja bych potreboval doleva Úsměv
i.ibb.co/XZksN6S/Reverb-G2-cable-route.jpg

Jj, takhle to je asi nejmenší zlo na ten kabel, takhle jsem to začal používat až teprve nedávno.
Ono je ještě otázka jaké kvality jsou ty kabely uvnitř, jestli nějaká série nebyly úplný šmejdy a jiná série třeba od jiného dodavetele jsou ok.

magot
Tak jsem si u Cibuleho ověřil že mi VR funguje.
Takže kabel stoprocentně odešel tam kam poslední půl rok posílám Andeho. Takže doufám že si z toho Ande vezme příklad Úsměv
Upravil/a magot dne 22-03-2021 21:44

1stCL_Chroustall
Jinak nepřijde vám, že ten scale sveta v DCS je v reverbu nějakej malej? Jako ten mig v menu mi prijde 1:1. ale kdyz treba vyskočim ze spita, tak mi to prijde jak detská hračka že je tam o 30% menší než by měl bejt

magot
1stCL_Chroustall napsal:

Jinak nepřijde vám, že ten scale sveta v DCS je v reverbu nějakej malej? Jako ten mig v menu mi prijde 1:1. ale kdyz treba vyskočim ze spita, tak mi to prijde jak detská hračka že je tam o 30% menší než by měl bejt

U mne to je ok toto 1:1.
Tam si to i můžeš změřit, naházej si v misi nějaký něco co znáš před sebe a pak kolo nich pochoduj. Např. třeba českou Danu, tu asi znáš ne? Když lezeš do dveří Šklebící se
Myslím že existovaly i mod pravítka.

Jinak volal jsem na HP support a vysvětlil jsem jim že jsem to testoval u Cibuleho a tak říkali že už nic víc netřeba, že support u Cibuleho stačí Šklebící se
Jinak by následoval nějaký otravný krok kdy by technik HP dlouhavě zjišťoval zda má člověk vůbec zapnutou v elektrice ..
No a nakonec říkal že jim zrovna zamrzl systém zadávání ticketů, tak jsme se tomu oba zasmáli, protože jsem mu řekl že u nás ve firmě taky .

1stCL_Chroustall
No tak já znám i spita, nekolikrat sem ho tahal do hangaru, tak prave proto to píšu Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,030,138 návštěv