Videa z poletů
|
Robo |
Přidané 18-11-2013 14:22
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
Pepe myslim ze Tvoje videa plnia svoj ucel - pozeraju ich aj ludia co CloD vylozene neznasaju. 
Suc tazkym dusevnym malorolnikom, mne sa Tvoje videa pacia. |
|
|
|
Opitze |
Přidané 18-11-2013 14:31
|

Stařešina

Příspěvek: 6346
Založený: 30.09.05
|
Myslím, že ne... 
Myslím, že plní akorát ten účel, že CLODu se normální člověk nedotkne ani klackem...
Je to výborná negativní kampaň, která nakonec prospívá Jasonovi a jeho BOSu a tak si říkám, zda by neměl Jasona kontaktovat a požádat jej o nějaký bakšiš, za ty jeho dobré služby pro dobro BOSu  |
|
|
|
Pepe |
Přidané 18-11-2013 14:33
|

Uživatel

Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
Já to nedělal proto aby se to bezpodmínečně tobě líbilo a nebo se video chválilo Opitz. Jmenuje se to tu Videa z poletů a ne soutěž o nejlepší video. Viděl jsem ale mnohem horší ale i mnohem lepší. Ale je to snaha lidí co lítají a líbí se jim to. Ty jsi se rozkatil kvůli mému videu což je asi tvůj vrchol intelektuálního povědomí o se týče umění, ale kdyby jsi například četl, zjistíš, že je napsáno mnohem více škváru a hnusu a žiješ vesele nerušeně dál. Zajdi do knihovny, zajdi do muzeí, do divadla na výstavy. Nemůžeš umělecky živořit sledováním pitomích videí. Zajisté se tvé vědomí zůží. Mohu ti jen popřát snad mnoho úspěchů. |
|
|
|
Opitze |
Přidané 18-11-2013 14:41
|

Stařešina

Příspěvek: 6346
Založený: 30.09.05
|
Já naprosto v klidu píšu, že to je hnus. Protože je to hnus. Nedá se na to koukat... |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 18-11-2013 14:48
|

Moderátor

Příspěvek: 15148
Založený: 29.09.05
|
Je to hnus. A nejen proto, že se na to nedá koukat.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Pepe |
Přidané 18-11-2013 14:57
|

Uživatel

|
Opitz napsal:
Já naprosto v klidu píšu, že to je hnus. Protože je to hnus. Nedá se na to koukat...
Ale to je naprosto v pořádku. Jen ti chci pomoci a napsal jsem, že to jsou videa z poletů. Já se také bál v děství tmy jako teď ty. To je normální. Zpívá o tom i K. Gott že se bojí tmy a koní. Později se v dospělosti doporučuje omývání přirození vlažnou vodou |
|
|
|
Bierglass |
Přidané 18-11-2013 15:34
|

Diskutující

Příspěvek: 2615
Založený: 12.05.10
|
Pepe napsal:
To mě fakt mrzí Bierglassi. Nebo spíše sejří že s tím máš potíže. Bf co padají dolů není nikdy dost  Dobrej for s tou generací.
Jedině co mohu udělat tě srdečně pozvat k sobě na vyskoušení BoB. Máš to ke mně slabých 100 Km. Co piješ? 
Děláš si legraci?Co asi tak můžu pít?Není ti to z Nicku jasné ? Pozvání se přijímá. Ovšem jen za předpokladu,že mně nebudeš stresovat"Zmetkem". |
|
|
|
manny77 |
Přidané 18-11-2013 15:41
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 122
Založený: 02.07.09
|
To poslední noční video plnýho simulačních zvráceností.... Tohle ne....
Tohle se přece nikomu nemůže líbit.....
Sic transit gloria mundi...
|
|
|
|
manny77 |
Přidané 18-11-2013 15:45
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 122
Založený: 02.07.09
|
Nedalo mi to, zkouknul jsem to ještě jednou. Na tom videu není jediná pozitivní věc. Tohle je svinstvo a humus nočního lítání...
Když si vzpomenu na polet specky Normandie v noci a srovnám tohle, tak se mi chce zvracet.....
Sic transit gloria mundi...
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 18-11-2013 15:55
|

Moderátor

Příspěvek: 15148
Založený: 29.09.05
|
Zkus mátový čaj. Prý také pomáhá pít po malých doušcích hodně studenou coca-colu.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
310_Pip |
Přidané 18-11-2013 17:01
|

Uživatel

Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
Bierglass napsal:
Pepe napsal:
Bierglass napsal:
Pepe napsal:
Tak si pusť tu základní verzi s hlasy atd. a omdlíš. Otrlejších se zmocní deprese. Cesta k BoS byla trnitá ti řeknu 
Kdepak hochu nic si nepustím.Po spuštění to ve mně vyvolává přesně ty pocity,které jsou uvedeny ve varování doplněné nezvladatelnou potřebou mluvit sprostě a touhou demolovat zařízení bytu. 
Ale to vaše pošklebování a posmívání není z CoDu.  To jsou vlasnosti odjinud. To jste si sem už přinelsli 
I kdepak.Tyto stavy mám jen po spuštění"Zmetka".A nejen to.Pln nadějí jak všechno opravil ten nový patch znovu a znovu instaluji pokaždé tento next gen.abych posléze zjistil,že zase nic.Upadám do hluboké deprese a kladu si neustále otázku"kdy už se to konečně povede?"Teď už to ale vím.Je to úplně jednoduché.Jak mi až nedávno vysvětlil , jeden raději nejmenovaný virtuální pilot,že jsem zcela nepochopil smysl toho výrazu "next gen".Ve skutečnosti to totiž znamená,že si to má normálně zahrát až příští generace.Že mně to nenapadlo!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Co aktuálně se ti nelíbí? Pořád to má sice spousty chyb, ale to má i starý Šturm. To noční video je opravdu antireklama na mise na ATAGu, kde mám pocit, že maptvůrce praštil Horrido po hlavě, nebo je proklel Opitz , ale to není chyba CLODu...
Pokud se nudíš a nemáš co lítat dej se na War Thunder nebo ten druhej divnej fuj. A nebo počkej až vyjde BOS a můžeš poletovat 3 dny v týdnu bez střílení na ořízlé mapě za 50 či 90 koláčů

Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
Pepe |
Přidané 18-11-2013 18:44
|

Uživatel

|
Bierglass napsal:
Pepe napsal:
To mě fakt mrzí Bierglassi. Nebo spíše sejří že s tím máš potíže. Bf co padají dolů není nikdy dost  Dobrej for s tou generací.
Jedině co mohu udělat tě srdečně pozvat k sobě na vyskoušení BoB. Máš to ke mně slabých 100 Km. Co piješ? 
Děláš si legraci?Co asi tak můžu pít?Není ti to z Nicku jasné ?  Pozvání se přijímá. Ovšem jen za předpokladu,že mně nebudeš stresovat"Zmetkem". 
To zas bude nablito v alejích 
PS: Stresovat? Hned půjdeš na síť, aby měli kuci do čeho střílet. Já ti tu Luftwave vytluču z hlavy  |
|
|
|
Pepe |
Přidané 18-11-2013 19:22
|

Uživatel

|
manny77 napsal:
Nedalo mi to, zkouknul jsem to ještě jednou. Na tom videu není jediná pozitivní věc. Tohle je svinstvo a humus nočního lítání...
Když si vzpomenu na polet specky Normandie v noci a srovnám tohle, tak se mi chce zvracet.....
Jedno video a tolik zvracejících mužů. To jste piloti? Tak aby jsi si zpravil chuť. Také z letu večer
http://www.youtub...p8FKx_pbzI |
|
|
|
beermajkl |
Přidané 18-11-2013 19:32
|

Uživatel

Příspěvek: 647
Založený: 28.12.11
|
Pepe napsal:
Opitz napsal:
Já naprosto v klidu píšu, že to je hnus. Protože je to hnus. Nedá se na to koukat...
Ale to je naprosto v pořádku. Jen ti chci pomoci a napsal jsem, že to jsou videa z poletů. Já se také bál v děství tmy jako teď ty. To je normální. Zpívá o tom i K. Gott že se bojí tmy a koní. Později se v dospělosti doporučuje omývání přirození vlažnou vodou 
 |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 18-11-2013 19:34
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Pepe napsal:
manny77 napsal:
Jedno video a tolik zvracejících mužů. To jste piloti? Tak aby jsi si zpravil chuť. Také z letu večer
http://www.youtub...p8FKx_pbzI No to je ale opravdový hnus Pepe. Světla jsou moc červený. Zem moc tmavá, obloha v levém horním rohu moc světlá. Po dosednutí to málo drclo, v reálu by to muselo drcnout víc. Navíc mluvěj nějakou řečí, která se ve vzduchu vůbec nepoužívá. Že tohle nezakážou na YouTube vůbec publikovat!? |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 18-11-2013 19:36
|

Diskutující

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
310_Pip napsal:
.......A nebo počkej až vyjde BOS a můžeš poletovat 3 dny v týdnu bez střílení na ořízlé mapě za 50 či 90 koláčů 
Máš recht Pipe je to k nasrání za ty prachy dostat Alpha verzi a ke všemu takovou na které se vlastně furt ještě maká! A hlavně když o tom celou dobu všichni věděli. 
Jen je nutné dodat, KURVA PROČ TO TAKHLE NEŠLO S TÍM ZMETKEM!!!!  |
|
|
|
310_Pip |
Přidané 18-11-2013 19:59
|

Uživatel

Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
X Novotny napsal:
310_Pip napsal:
.......A nebo počkej až vyjde BOS a můžeš poletovat 3 dny v týdnu bez střílení na ořízlé mapě za 50 či 90 koláčů 
Máš recht Pipe je to k nasrání za ty prachy dostat Alpha verzi a ke všemu takovou na které se vlastně furt ještě maká! A hlavně když o tom celou dobu všichni věděli.
Jen je nutné dodat, KURVA PROČ TO TAKHLE NEŠLO S TÍM ZMETKEM!!!! 
můžu srovnávat třeba s Armou III - alfa verze za téměř polovičku ceny plné a se střílením a neomezeně v týdnu 
když sem BOS kupoval, tak o třech dnech nebylo ani slova... schválně sem kašlal na hledání informací, abych byl mile překvapen, no nejsem
ale abych nebyl zase blbě pochopen, pro mě jsou tohle jen klasické porodní potíže vyskytující se prakticky jen v herním průmyslu, nic co by mě překvapilo či rozčilovalo 
a zmetek? no je to zmetek co chceš? akorát, že už ne tak velký...

Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
Bierglass |
Přidané 18-11-2013 20:04
|

Diskutující

Příspěvek: 2615
Založený: 12.05.10
|
Pipe, sám tady říkáš,že "Zmetek" má spoustu chyb.Tak proč to chceš vědět když to již (konec konců jako vždycky) víš?Jestli-že píšeš,že ve Štrurmovi jsou chyby také, nemohu jinak než souhlasit."Zmetek" nejen ,že převzal některé chyby ze Šturma(celkem logicky ve vztahu k tvůrcům) ale navrch nás obohatil zcela novými.Co hraji ve svém volném čase po tom ti nic není.Ale i tak ti to řeknu.Když mám chuť si zalétat tak létám RoFko. Ale buď v klidu i tam jsou chyby. Je to jen volba mezi větším a menším zlem a v tom mám zcela jasno.Co se týče BoS, mnohem raději podpořím projekt 777( i když mně ta spolupráce s 1C děsí) než bych dal jediného vorla za dokončení "Zmetka".Schválně jestli víš proč?
PS: na závěr si dovolím odpovědět Novotňákovi na jeho "proč"? Protože 1C!!!!!!!! |
|
|
|
Pepe |
Přidané 18-11-2013 20:22
|

Uživatel

|
http://www.youtub...p8FKx_pbzI[/quote]No to je ale opravdový hnus Pepe. Světla jsou moc červený. Zem moc tmavá, obloha v levém horním rohu moc světlá. Po dosednutí to málo drclo, v reálu by to muselo drcnout víc. Navíc mluvěj nějakou řečí, která se ve vzduchu vůbec nepoužívá. Že tohle nezakážou na YouTube vůbec publikovat!?[/quote]
Rumcajs čo sa dá robiť, kedže máme henten mier no.  |
|
|
|
Baron |
Přidané 18-11-2013 20:38
|

Diskutující

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
Pepe napsal:
...Rumcajs čo sa dá robiť, kedže máme henten mier no. 
Veru, dobre mieriť je základ
Hals - und Beinbruch!
|
|
|