October 22 2025 16:35:36
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Videa z poletů
Robo
Pepe myslim ze Tvoje videa plnia svoj ucel - pozeraju ich aj ludia co CloD vylozene neznasaju. Mrknutí

Suc tazkym dusevnym malorolnikom, mne sa Tvoje videa pacia.

Opitze
Myslím, že ne... Šklebící se

Myslím, že plní akorát ten účel, že CLODu se normální člověk nedotkne ani klackem...
Je to výborná negativní kampaň, která nakonec prospívá Jasonovi a jeho BOSu a tak si říkám, zda by neměl Jasona kontaktovat a požádat jej o nějaký bakšiš, za ty jeho dobré služby pro dobro BOSu Úsměv

Pepe
Já to nedělal proto aby se to bezpodmínečně tobě líbilo a nebo se video chválilo Opitz. Jmenuje se to tu Videa z poletů a ne soutěž o nejlepší video. Viděl jsem ale mnohem horší ale i mnohem lepší. Ale je to snaha lidí co lítají a líbí se jim to. Ty jsi se rozkatil kvůli mému videu což je asi tvůj vrchol intelektuálního povědomí o se týče umění, ale kdyby jsi například četl, zjistíš, že je napsáno mnohem více škváru a hnusu a žiješ vesele nerušeně dál. Zajdi do knihovny, zajdi do muzeí, do divadla na výstavy. Nemůžeš umělecky živořit sledováním pitomích videí. Zajisté se tvé vědomí zůží. Mohu ti jen popřát snad mnoho úspěchů.

Opitze
Já naprosto v klidu píšu, že to je hnus. Protože je to hnus. Nedá se na to koukat...

310_cibule
Je to hnus. A nejen proto, že se na to nedá koukat.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Pepe
Opitz napsal:

Já naprosto v klidu píšu, že to je hnus. Protože je to hnus. Nedá se na to koukat...

Ale to je naprosto v pořádku. Jen ti chci pomoci a napsal jsem, že to jsou videa z poletů. Já se také bál v děství tmy jako teď ty. To je normální. Zpívá o tom i K. Gott že se bojí tmy a koní. Později se v dospělosti doporučuje omývání přirození vlažnou vodouÚsměv

Bierglass
Pepe napsal:

To mě fakt mrzí Bierglassi. Nebo spíše sejří že s tím máš potíže. Bf co padají dolů není nikdy dost Šklebící se Dobrej for s tou generací.
Jedině co mohu udělat tě srdečně pozvat k sobě na vyskoušení BoB. Máš to ke mně slabých 100 Km. Co piješ?Úsměv

Děláš si legraci?Co asi tak můžu pít?Není ti to z Nicku jasné ?Šklebící se Pozvání se přijímá. Ovšem jen za předpokladu,že mně nebudeš stresovat"Zmetkem".Šklebící se

manny77
To poslední noční video plnýho simulačních zvráceností.... Tohle ne....

Tohle se přece nikomu nemůže líbit.....
Sic transit gloria mundi...

manny77
Nedalo mi to, zkouknul jsem to ještě jednou. Na tom videu není jediná pozitivní věc. Tohle je svinstvo a humus nočního lítání...

Když si vzpomenu na polet specky Normandie v noci a srovnám tohle, tak se mi chce zvracet.....
Sic transit gloria mundi...

310_cibule
Zkus mátový čaj. Prý také pomáhá pít po malých doušcích hodně studenou coca-colu.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

310_Pip
Bierglass napsal:

Pepe napsal:

Bierglass napsal:

Pepe napsal:

Bierglass napsal:

O jakých chybách hovoříš? Tam přece nikdy žádné nebyly a nejsouŠklebící se

Tak si pusť tu základní verzi s hlasy atd. a omdlíš. Otrlejších se zmocní deprese. Cesta k BoS byla trnitá ti řeknu Šklebící se

Kdepak hochu nic si nepustím.Po spuštění to ve mně vyvolává přesně ty pocity,které jsou uvedeny ve varování doplněné nezvladatelnou potřebou mluvit sprostě a touhou demolovat zařízení bytu.Šklebící se

Ale to vaše pošklebování a posmívání není z CoDu. Úsměv To jsou vlasnosti odjinud. To jste si sem už přinelsli Šklebící se

I kdepak.Tyto stavy mám jen po spuštění"Zmetka".A nejen to.Pln nadějí jak všechno opravil ten nový patch znovu a znovu instaluji pokaždé tento next gen.abych posléze zjistil,že zase nic.Upadám do hluboké deprese a kladu si neustále otázku"kdy už se to konečně povede?"Teď už to ale vím.Je to úplně jednoduché.Jak mi až nedávno vysvětlil , jeden raději nejmenovaný virtuální pilot,že jsem zcela nepochopil smysl toho výrazu "next gen".Ve skutečnosti to totiž znamená,že si to má normálně zahrát až příští generace.Že mně to nenapadlo!!!!!!!!!!!!!!!!!Šklebící se

Co aktuálně se ti nelíbí? Pořád to má sice spousty chyb, ale to má i starý Šturm. To noční video je opravdu antireklama na mise na ATAGu, kde mám pocit, že maptvůrce praštil Horrido po hlavě, nebo je proklel Opitz Šklebící se , ale to není chyba CLODu...
Pokud se nudíš a nemáš co lítat dej se na War Thunder nebo ten druhej divnej fuj. A nebo počkej až vyjde BOS a můžeš poletovat 3 dny v týdnu bez střílení na ořízlé mapě za 50 či 90 koláčů Vyděšený
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Pepe
Bierglass napsal:

Pepe napsal:

To mě fakt mrzí Bierglassi. Nebo spíše sejří že s tím máš potíže. Bf co padají dolů není nikdy dost Šklebící se Dobrej for s tou generací.
Jedině co mohu udělat tě srdečně pozvat k sobě na vyskoušení BoB. Máš to ke mně slabých 100 Km. Co piješ?Úsměv

Děláš si legraci?Co asi tak můžu pít?Není ti to z Nicku jasné ?Šklebící se Pozvání se přijímá. Ovšem jen za předpokladu,že mně nebudeš stresovat"Zmetkem".Šklebící se

To zas bude nablito v alejích Úsměv
PS: Stresovat? Hned půjdeš na síť, aby měli kuci do čeho střílet. Já ti tu Luftwave vytluču z hlavy Úsměv

Pepe
manny77 napsal:

Nedalo mi to, zkouknul jsem to ještě jednou. Na tom videu není jediná pozitivní věc. Tohle je svinstvo a humus nočního lítání...

Když si vzpomenu na polet specky Normandie v noci a srovnám tohle, tak se mi chce zvracet.....

Jedno video a tolik zvracejících mužů. To jste piloti? Tak aby jsi si zpravil chuť. Také z letu večer

http://www.youtub...p8FKx_pbzI

beermajkl
Pepe napsal:

Opitz napsal:

Ale to je naprosto v pořádku. Jen ti chci pomoci a napsal jsem, že to jsou videa z poletů. Já se také bál v děství tmy jako teď ty. To je normální. Zpívá o tom i K. Gott že se bojí tmy a koní. Později se v dospělosti doporučuje omývání přirození vlažnou vodouÚsměv

Šklebící se

Rumcajs
Pepe napsal:

manny77 napsal:

Jedno video a tolik zvracejících mužů. To jste piloti? Tak aby jsi si zpravil chuť. Také z letu večer

http://www.youtub...p8FKx_pbzI
No to je ale opravdový hnus Pepe. Světla jsou moc červený. Zem moc tmavá, obloha v levém horním rohu moc světlá. Po dosednutí to málo drclo, v reálu by to muselo drcnout víc. Navíc mluvěj nějakou řečí, která se ve vzduchu vůbec nepoužívá. Že tohle nezakážou na YouTube vůbec publikovat!?

1stCL_Novotny
310_Pip napsal:

.......A nebo počkej až vyjde BOS a můžeš poletovat 3 dny v týdnu bez střílení na ořízlé mapě za 50 či 90 koláčů Vyděšený

Máš recht Pipe je to k nasrání za ty prachy dostat Alpha verzi a ke všemu takovou na které se vlastně furt ještě maká! A hlavně když o tom celou dobu všichni věděli. Smutný

Jen je nutné dodat, KURVA PROČ TO TAKHLE NEŠLO S TÍM ZMETKEM!!!! Šklebící se Mrknutí

310_Pip
X Novotny napsal:

310_Pip napsal:

.......A nebo počkej až vyjde BOS a můžeš poletovat 3 dny v týdnu bez střílení na ořízlé mapě za 50 či 90 koláčů Vyděšený

Máš recht Pipe je to k nasrání za ty prachy dostat Alpha verzi a ke všemu takovou na které se vlastně furt ještě maká! A hlavně když o tom celou dobu všichni věděli. Smutný

Jen je nutné dodat, KURVA PROČ TO TAKHLE NEŠLO S TÍM ZMETKEM!!!! Šklebící se Mrknutí

můžu srovnávat třeba s Armou III - alfa verze za téměř polovičku ceny plné a se střílením a neomezeně v týdnu Mrknutí

když sem BOS kupoval, tak o třech dnech nebylo ani slova... schválně sem kašlal na hledání informací, abych byl mile překvapen, no nejsem Vyděšený

ale abych nebyl zase blbě pochopen, pro mě jsou tohle jen klasické porodní potíže vyskytující se prakticky jen v herním průmyslu, nic co by mě překvapilo či rozčilovalo Pff

a zmetek? no je to zmetek co chceš? akorát, že už ne tak velký...
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Bierglass
Pipe, sám tady říkáš,že "Zmetek" má spoustu chyb.Tak proč to chceš vědět když to již (konec konců jako vždycky) víš?Jestli-že píšeš,že ve Štrurmovi jsou chyby také, nemohu jinak než souhlasit."Zmetek" nejen ,že převzal některé chyby ze Šturma(celkem logicky ve vztahu k tvůrcům) ale navrch nás obohatil zcela novými.Co hraji ve svém volném čase po tom ti nic není.Ale i tak ti to řeknu.Když mám chuť si zalétat tak létám RoFko. Ale buď v klidu i tam jsou chyby. Je to jen volba mezi větším a menším zlem a v tom mám zcela jasno.Co se týče BoS, mnohem raději podpořím projekt 777( i když mně ta spolupráce s 1C děsí) než bych dal jediného vorla za dokončení "Zmetka".Schválně jestli víš proč?
PS: na závěr si dovolím odpovědět Novotňákovi na jeho "proč"? Protože 1C!!!!!!!!Mrknutí

Pepe
http://www.youtub...p8FKx_pbzI[/quote]No to je ale opravdový hnus Pepe. Světla jsou moc červený. Zem moc tmavá, obloha v levém horním rohu moc světlá. Po dosednutí to málo drclo, v reálu by to muselo drcnout víc. Navíc mluvěj nějakou řečí, která se ve vzduchu vůbec nepoužívá. Že tohle nezakážou na YouTube vůbec publikovat!?[/quote]

Rumcajs čo sa dá robiť, kedže máme henten mier no. Šklebící se

Baron
Pepe napsal:

...Rumcajs čo sa dá robiť, kedže máme henten mier no. Šklebící se

Veru, dobre mieriť je základ Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,335,678 návštěv