October 04 2025 12:50:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Palba 1938 - ČSL vs. Luftwaffe
3BAP_Plooskie
WT_Schmouddle napsal:
Horri, můžeš vencourovi ukázat, co budou mít vyvěšeni pravověrní modří? Šklebící seŠklebící seŠklebící se

... proč mám pocit, že když začnou pravověrní modří vyvěšovat vlajky, tak budeme specku lítat sami ? Vyděšený

lochness
WT_Horrido napsal:
Když natočíme nejdelší osten ježka ...

Jestli by nebylo snazsi tu klec otevrit a za pomoci rukavice dotycneho jezka vyndat ven. Z toho otaceni by se mohl poblinkat.

Jinak, o jake praporky za oknem jde? Ja mam zatim v okne jen Orion hvezdu.
Upravil/a lochness dne 08-10-2010 15:52
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

Serza
Souhlasim s Plooskiem. Zatracene, tak na co vymyslim ten podves na atomovku pro Smolicka Pacholicka? Vyděšený

3BAP_Plooskie
SGTcz90cz napsal:
Souhlasim s Plooskiem. Zatracene, tak na co vymyslim ten podves na atomovku pro Smolicka Pacholicka? Vyděšený

... hele - na podvěs kašli, to je ztracený. Jak v nestřeženém okamžiku uniklo indisponovanému Fučidovi, tak pancéřování PzKpfw.I. odolává závěsníkům všech ráží ... Smutný

WT_Horrido
WT_Schmouddle napsal:
Horri, můžeš vencourovi ukázat, co budou mít vyvěšeni pravověrní modří? Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Tohle? Šklebící se

[img]http://www.wtigers.org/extra/P1030224.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

kouty
he he Mrknutí

1stCL_Fucida
WT_Horrido napsal:
Když natočíme nejdelší osten ježka tak, aby vyčníval z klece jejím nejširším otvorem, posuneme ježka do poloviny výšky klece. Pak otočíme za vyčnívající osten ježkem, až na jeho protilehlé straně dostaneme do kolmé polohy nad sebou dva jiné ostny, nejdelší po tom, který už vyčnívá vpředu. Popostrčíme předním ostnem ježka tak, aby jeho dva kolmo nad sebou nacházející se ostny pronikly protilehlým otvorem co nejvíce ven. Potom za přední osten sklápíme celý hlavolam jakoby dolů, až jak zadní dva vyčnívající ostny dovolí, a poněkud doleva. Tím ježek dostane v kleci takovou figuru, že všechny jeho ostatní ostny, které jinak překážejí jeho vyklouznutí ven, zmizí z jiných otvorů klece v jejím vnitřku a zaujmou příznivou polohu k nejširšímu otvoru. A pak stačí už jen ježkem kroutit za nejdelší vyčnívající ostny z klece, až je venku úplně. A nazpět se dostává způsobem přesně opačným. To už je snadné!

Teď mě poprvé napadlo, proč tu klec vlastně nevzali rozbruskou? Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

olda Olde maly
WT_Horrido napsal:
WT_Schmouddle napsal:

Tohle?

Tem chudák má tak vytřeštěný výraz, co se to vlastně děje, že to celkem sedí Úsměv
Upravil/a olda Olde maly dne 08-10-2010 17:16
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

Serza
3BAP_Plooskie napsal:
SGTcz90cz napsal:

... hele - na podvěs kašli, to je ztracený. Jak v nestřeženém okamžiku uniklo indisponovanému Fučidovi, tak pancéřování PzKpfw.I. odolává závěsníkům všech ráží ... Smutný

Ne 15 kilotunam! :-D

Hanss
jak chceš na šmoldu pověsit závěsník o 15 000t? no na to se těšim Úsměv

Serza
Little boy v Hirosime mel taky 5 tun, ale silu mel 15kt. Udelame to zlehka mensim a vznikne nam vercajk ktery kdyz peclive shodima na ruzna mista v Berline, bude po valce! Viva la mrtvej nacek!

kouty
Jen je nechte u snění o atomových šmolďasech. Ono je to přejde, až jim Heinkely svým pouze 50kg pumamy zapálí Hradčany a celou Prahu.Vyděšený Za naše sudetské bratry!
Upravil/a kouty dne 09-10-2010 00:14

310_Mik
Tak to bude paráda..alespon bude klid ..Úsměv
Upravil/a 310_Mik dne 09-10-2010 01:39

MK_KaiN
WT_Horrido napsal:
WT_Schmouddle napsal:

Tohle? Šklebící se

[img]http://www.wtigers.org/extra/P1030224.jpg[/img] is not a valid Image.
Hele Úsměv ty sis jich koupil víc? Onehdá ti tam vysel jinej.

Serza
kouty napsal:
Jen je nechte u snění o atomových šmolďasech. Ono je to přejde, až jim Heinkely svým pouze 50kg pumamy zapálí Hradčany a celou Prahu.Vyděšený Za naše sudetské bratry!

Za jake Sudetske bratry? Ja myslel ze sem je popravil vsecky.

57_OTU_Pacin
57_OTU_Ford napsal:
Zdarec, no pokud by to šlo tak bych se rád rovněž zapojil.
Upřednostnil bych stranu rudých

Je nějaký důvod, proč ještě není na soupisce?

1stCL_Fucida
Důvod je ten, že jsem se až doteď válel v posteli Úsměv Nicméně teď už Ford, stejně jako ostatní přihlášení v posledních cca 48 hodinách, přístupy mají.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

FK_Rychtyg
1stCL_Fucida napsal:
Důvod je ten, že jsem se až doteď válel v posteli Úsměv

Tak to určitě né sámVyděšený

57_OTU_Pacin
Děkuji.

Rosomak
1stCL_Fucida napsal:
WT_Horrido napsal:
Když natočíme nejdelší osten ježka tak, aby vyčníval z klece jejím nejširším otvorem, posuneme ježka do poloviny výšky klece. Pak otočíme za vyčnívající osten ježkem, až na jeho protilehlé straně dostaneme do kolmé polohy nad sebou dva jiné ostny, nejdelší po tom, který už vyčnívá vpředu. Popostrčíme předním ostnem ježka tak, aby jeho dva kolmo nad sebou nacházející se ostny pronikly protilehlým otvorem co nejvíce ven. Potom za přední osten sklápíme celý hlavolam jakoby dolů, až jak zadní dva vyčnívající ostny dovolí, a poněkud doleva. Tím ježek dostane v kleci takovou figuru, že všechny jeho ostatní ostny, které jinak překážejí jeho vyklouznutí ven, zmizí z jiných otvorů klece v jejím vnitřku a zaujmou příznivou polohu k nejširšímu otvoru. A pak stačí už jen ježkem kroutit za nejdelší vyčnívající ostny z klece, až je venku úplně. A nazpět se dostává způsobem přesně opačným. To už je snadné!

Teď mě poprvé napadlo, proč tu klec vlastně nevzali rozbruskou? Úsměv

Ty jsi mi tedy historik... Ruční rozbrusku v první republice...

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,196,722 návštěv