November 24 2024 00:37:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Máte nebo plánujete VR headset?
magot
Ne, to bude zřejmě ovladačema u těch přehrávačů, který by měli správně fungovat s těma proti-pirástkýma ochranama. V xboxu mě to funguje.
Takže pokud ti selže originálka, měl bys hledat pirátské řešení Šklebící se
Nicméně já jsem to v té verzi IMAX nikde na torrentech neviděl ..

310_cibule
Ani já ne. Ani nikde jinde, přitom spousta jiných (samozřejmě včetně Avataru) tam jsou. V Dunkirku bude asi nějaký háček. Nelze ovšem těm Španělům upřít, že prodávat film, který nelze nijak přehrát, je mazané ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Tapi
G2 má firmware update:
https://support.h...t/33835976
WARBIRDS-BLOG.CZ
http://www.warbir...

310_cibule
Dík, Tapi, naistalováno (akorát jsem nikde v aplikaci verzi firmware nenašel).

Magot, FYI: ani jeden z těch tří disků Dunkirk se vůbec neotevřel na DVD přehrávači. Mají to Španělé dokonale ošetřené ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
310_cibule napsal:
Magot, FYI: ani jeden z těch tří disků Dunkirk se vůbec neotevřel na DVD přehrávači. Mají to Španělé dokonale ošetřené ; )

Jojo skončil si na ochranách Šklebící se

magot
Tak mě zemřeli G2. Po zapojení se ani nerozsvítí ten nápis na brýlích. Zkoušel jsem změnit usb atd .. restartovat/ vypnout zapnout x-krát a ani prd.
Dotaz ta diodka jak je to napájení na kabelu, defaultní svítí nebo bliká, když vám to funguje? Mě bliká ..

310_cibule
: ((((( Svítí nepřerušovaně.

1stCL_Chroustall
Tak to máš stejny problem jako jeden z Facebooku. Reklamace prej u HP neskutečná, ak že si asi aspon vyhadal nový kabel, ale ten mu prijde az za 2 mesíce.

magot
Jj, dík. Taky bych to tipoval na kabel. Ten se mi zdá jako hodně slabé místo celého toho zařízení.

1stCL_Chroustall
Jako kabel a ten levnej plast okolo je takovej... meh, asi bych si radsi priplatil za cenu zpracovani indexu, nez tohle.... včera mi samo od sebe začalo vyskakovat to polstrování na hlavu Šklebící se

petsild
Nejde ten kabel ubastlit vlastní, koupit v GME konektory a provést krátkou variantu?
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

magot
to člověk aby si koupil tak tři balení G2 a pak z toho kanibalizoval jeden funkční set Šklebící se

magot
petsild napsal:

Nejde ten kabel ubastlit vlastní, koupit v GME konektory a provést krátkou variantu?

Asi ne, ten konektor co se dává do vr to je nějaký atyp.

1stCL_Chroustall
Co jsem tak četl na redittu, tak chystají novej kabel, ale kdy bude a kolik bude stát... to nevim

magot
Jj, myslím že umřel v tom ohybu jak se to zapojuje do VR. Btw jednou se mi stalo že dokonce stalo že kabel vyskočil z portu, když jsem hrál. Se divím že tam neudělali nějaké zacvakávání jako má HDMI nebo přichycení šroubováním jako má VGA/DVI.
Jo a kdyby vám někomu někdy chcípnul zdroj u G2, tak je to myslím obyč. zdroj na notebooky od HP, který se dá koupit v bazaru za pár vočí nebo nový. Není to nic specifického pro VR.

1stCL_Chroustall
Nebo to meli udelat na pevno a melo se to připojovat nejalou rychlopropojkou alá index no

1stCL_Fucida
magot napsal:

Jj, myslím že umřel v tom ohybu jak se to zapojuje do VR. Btw jednou se mi stalo že dokonce stalo že kabel vyskočil z portu, když jsem hrál. Se divím že tam neudělali nějaké zacvakávání jako má HDMI nebo přichycení šroubováním jako má VGA/DVI.
Jo a kdyby vám někomu někdy chcípnul zdroj u G2, tak je to myslím obyč. zdroj na notebooky od HP, který se dá koupit v bazaru za pár vočí nebo nový. Není to nic specifického pro VR.

...můj kabel se docvaknul Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
Jinak vypadá to skutečně na totální peklo s HP
https://medium.co...328e2415d9

Uvažuju, že i když zjistím že to je "jen kabel" pošlu celou soupravu zpět na reklamaci, oni to pravděpodobně nestihnou vyměnit dle zákonné lhůty 30 dní a budou mi muset vrátit peníze.
Za peníze si koupím jiný set (který lifrujou rychleji než náhradní kabely), dám tomu ještě šanci, když se kabel znovu posere, což je dost reálné, tak s G2 definitivně končím. Byť je to nadprůměrné VR, ale jaksi nepoužitelné..
Ale třeba vyfasuju "lucky" kus, kde nebude kabel z bambusu a oficírských knírů Šklebící se
Upravil/a magot dne 21-03-2021 20:10

magot
1stCL_Chroustall napsal:

Nebo to meli udelat na pevno a melo se to připojovat nejalou rychlopropojkou alá index no

Ještě jim pár inženýrů chybí no Šklebící se

1stCL_Chroustall
snad v G3 ... Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,030,218 návštěv