September 22 2025 10:05:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 22

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
tomaspelej
myslíte, že ty piloti co se podílí na vytváření letových modelů pro tuto hru o těch letadlech nic neví?
Podle komentů Kotyho bych řekl, že jsou všichni Ti lidé co na tom dělají úplní idioti co nikdy neviděli letadlo Cool

1stCL_Fucida
Tempíku, nejspíš ta rychlost bude v MPH, nebo v KTS. KPH jsou nepravděpodobné..imho ten model nelze z videa objektivně příliš hodnotit (ani pozitivně, ani negativně).

(tedy pomineme-li fakt, že zúčastnění jsou snad všichni totálně leví)
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 03-01-2013 19:34
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

606_Temp
Jasný, v befku v ruské/japonské hře budou MPH Mrknutí
Upravil/a 606_Temp dne 03-01-2013 20:31
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
tomaspelej
spíš odkud je ten hráč, protože ten ukazatel si můžeš nastavit podle sebe Mrknutí

1stCL_Fucida
Právě, jak píše Tomaspelej - je to speedbat, tam si nastavíš jednotky jaký chceš. Pokud by to bylo v kmh, tak je to samozřejmě zcela mimo. Ale teď těžko říct.

313_Nevo
Myslim, ze to vyzera ultimatne dobre, mat len viac casu to hrat... Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

606_Temp
Hm, tak jsem zkusil ty "full real batle" a ikdyž to není sim v plné palbě, tak to není úplně marné. Minimálně to hezky vypadá. Sice mě trochu zarazilo, že ve full real bitvě anglie proti německu byla třetina "německých" strojů La5FN, ale jinak se to chová vcelku jako letadla.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

313_123
lítal jsem jen, no prej fullreal, CCCPvs3Ř za oba tuším do 4lvl.

no simulátor to asi rozhodně není
zábavné to je (teda ta lavočka za němce mě taky totálně nakrkla)
bojovat v I16 proti fokáčům, lavočkám, 410 můj fullreal sen .-)
je to beta uvidíme co bude dál

občas se s klukama proletím a pokud to zustane zadarmo nechám si to v PC

olda Olde maly
Měli by pořádně máknout když už za to chtěj prachy. I-16 se v pohodě udrží za čímkoli. No fuj. To jsem v ILu nezažil Cool
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

magot
olda maly napsal:
Měli by pořádně máknout když už za to chtěj prachy. I-16 se v pohodě udrží za čímkoli. No fuj. To jsem v ILu nezažil Cool

To nesmíte hrát kdejakou krávovinu co má "pěknou" grafiku Pff

1stCL_Novotny
olda maly napsal:

Tak to máš věru smůlu, byla doba kdy to v ILu bylo normální. Šklebící se

313_Nevo
Vola sa to "MMO combat game dedicated to World War II military aviation, armored vehicles, and fleets", a ci to teda naozaj aj tie veci simuluje je na pocite kazdeho z nas Mrknutí

Kedy DT spravi taku "pěknou" grafiku do IL2? 4.12? Pff
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

313_OTU_oblak
Tempíku, to byly kořistní z východní fronty.....:-D
rusové taky měli D-fokáčeÚsměv

LEON
Kořistní stroje mají stejný status, jako páteřní stroje vlastní strany? Tzn. vylepšování motorů, zbraní atd.? A jejich oprava při poškození je stejně drahá?

https://www.rcfree.eu
Baron
olda maly napsal:

...ešte si mladý Oldíku Úsměv Spomínam si, ako hneď po vydaní I-16 poľovali na Fw-190. A to sa ani neobťažovali zaťahovať podvozok Šklebící se Jóóóó to boli časy Pff
Hals - und Beinbruch!

313_OTU_oblak
Leone, to byl vtip Mrknutí

1stCL_Fucida
LEON napsal:
Kořistní stroje mají stejný status, jako páteřní stroje vlastní strany? Tzn. vylepšování motorů, zbraní atd.? A jejich oprava při poškození je stejně drahá?

Tak hlavně Luftwaffe sovětské kořistní letouny prakticky nepoužívala a Jagdwaffe už vůbec ne Úsměv

606_Temp
313_OTU_oblak napsal:

No mě to nepřijde vtipné, když to je pravda a polovina luftwaffe lítá proti britům v Lavočkách :-)

LEON
313_OTU_oblak napsal:

Ne, to je bohužel realita. Já už totiž také mám kořistní Lavočku, pořídil jsem si i kořistního Spita a kořistní P-47. Rychleji se mi s kořistními letouny získávají expy než s těmi dvouplošníky. Proto se na ten systém v kořistních letounech ptám, protože na tyhle letouny jsem se v jejich mateřských planesetech ještě nedostal.

https://www.rcfree.eu
tomaspelej
tak jelikož jsou všechny ty kořistní stroje prémiový, tak mají levnější opravy a ty statusy si můžeš porovnat sám. U každýho letadla, i když ho ještě nemáš, v tech tree se můžeš kouknout v sekci výzbroj

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,082,425 návštěv