Wardog napsal:
Hele Clone,to je fšecko hezký,ale asi máš nějak slabou vůli,jinak si nedokážu vysvětlit proč i přes svoje znechucení tohle číst pořád klikáš myší na toto vlákno a ještě si dáváš tu práci sem něco psát.
On to dělá qůli tobě a neví, yak ti to říct.
Tý brďo, Lucka, hormony a d'Artagnanové v jednom vlákně to už tu pěkně dlouho nebylo.
Mám takový pocit, že ještě nedávno byl Horri v naprostém opovržení za demaskování původního Lucčina avataru....Což byla veliká legrace ale málokdo to přes testosteronovou oponu rozeznal.
A teď je mu předhazována nadmíra testorenu když rozehraje Luccčino rozverné nadhození....:no:
Pche pokud platí co zde bylo řečeno, měl by Horri u Lucky šanci hned po siamských dvojčatech ...
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
Shmouddle a Horrido: To, co zde bylo některými lidmi řečeno, neplatí. Alespoň za sebe říkám, že ne. Debatu mimo téma tohoto vlákna snad všichni, až na Clona, brali jako legraci. Podle něho takové věci na tyto stránky nepatří. V principu je to pravda, s létáním to nesouvisí. A pokud bych snad měla být příčinou jeho znechucení takové věci číst, tak snad bude vhodnější, když se tady nebudu vyskytovat. Mě totiž zase například nebaví číst nekonečné spory o tom, jestli je účinnější Hispano nebo kanón v Befku, jak jsou skládány náboje v nábojových pásech palubních zbraní nebo jestli je někdo fašista jen proto, že létá na německých letadlech. To je podle mého názoru o ničem snad ještě víc, než ta včerejší OT debata (já se fakt skvěle bavila).
Chci ujistit všechny členy WT, že vůči nim nepociťuji žádnou averzi. O tom nemůže být ani řeč. :lucka:
Upravil/a Lucka dne 26-04-2006 18:16
Já nevím v čem je problém?Byla to sranda.Všichni jsme se dobře bavili až na Clona.Ten se očividně nabavil a psal nesouhlasný reakce
No a co? Kvůli jedný nesouhlasný reakci budeme dělat nějakou aféru?
Hergot Lucko,jsi pořádnej bojovej pilot,nebo třasořitka?
Jak můžeš chladnokrevně setřelovat v Lavočce germány a zároveň po nějkým trošku negativním náznaku,hned přemejšlet o odcházení,ukončování atd.?
Nic se nastalo,všechno je v pohodě a komu se to nelíbí..........
Buď trochu chlap!
1stCL Pepan napsal:
Hlavně žádný vášně přátelé! - vešeré OT je tu prostě Od Toho a bez nich by sem nikdo nechodil :jamamoto:
u nás na foru je Obrněný Transportér, naprosto regulerní způsob komunikace.....že Ptíci
edit: dokonce máme vlákna speciálně k tomu určená, máme jedno s Chroustem a tam si můžem dělat obrněné techniky do alelůja aniž by nám do toho mohl někdo jiný kecat :yes:
:lol::lol:
Upravil/a GC3_Kane dne 27-04-2006 08:40
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.