November 22 2024 01:18:12
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Mírové cvičení "PRSKAJÍCÍ KŘEČEK"
Hoper
Proč se to jmenuje "Mírové cvičení", když mi tam včera nějakej flak udělal do křídla bebí ? Úsměv

A Edy, doufám, že víš komu řekneš, že má být "unesený", protože si nedokážu představit (nechci Šklebící se), jak piloti B-25 nebo šturmů budou ukecávat střelce, aby nestříleli Úsměv

sem si teď uvědomil, že (ještě stále sám Šklebící se) letím v P-38 ...

1stCL_Pospa
Ten flak měl určitě gumové náboje Šklebící se Protože kolem mě to taky bouchalo a nic Úsměv Jejda ten zajmutej letoun si byl ty ? Sakra ta zatracená roura nešla k tomu P38 dobrzdit :sm19:

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
57thMH_Edison
Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

NA PRVNÍ STRANĚ DODÁNY INFA A PROVEDENY MALÉ ZMĚNY

Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ

Sody
Cauec vsichni moc se omlouvám že jsem včera nebyl na treninku, no snad to napravim primo pri cviceni:sm38:

[url]www.raketovemodely.phorum.cz[/url]
AH_Ronsoc
313_Pospa napsal:
Trenink byl nevšední zážitek ...fakt dobrý. Až na vedoucího žluté sekce to byl debil ! Jo a sorry Ronsoci to bylo na muj rozkaz (no ale od velení jsme meli zelenou) moje odvolání útoku zaniklo v rachotu Fučiho 108ček ...to pak z mustanga zbyde jen ohnivá guĺa :sm2: sorry

:sm11:

falkon
Hoper napsal:A Edy, doufám, že víš komu řekneš, že má být "unesený", protože si nedokážu představit (nechci Šklebící se), jak piloti B-25 nebo šturmů budou ukecávat střelce, aby nestříleli Úsměv

No vzhladom na to, ze vsetci budeme letiet za jednu stranu, tak myslim ze ti zadni strelci nebudu problem Mrknutí

Mungo
YP-80 - aku ma ta potvora pristavaciu rychlost? Zatial sa mi to nepodarilo vyhrabat. Inak ten motor je zazracne spolahlivy, chcipol a uz nesiel nahodit :sm3:

57thMH_Edison
Mungo napsal:
YP-80 - aku ma ta potvora pristavaciu rychlost? Zatial sa mi to nepodarilo vyhrabat. Inak ten motor je zazracne spolahlivy, chcipol a uz nesiel nahodit :sm3:

Já sedám okolo 180 km/h (110 knots). Pokud ji udržíš takse dá sedat i na 150 km/h. A motor je spolehlivej akorát musíš pomalu z plynem jak nahoru tak dolu jinak začne hořet nebo chcípne. Nahodit jde, ale je tam přímá úměra čím větší rychlost tím je spuštění snadnější na malej rychlostech to někdy nespustí. TRÉNUJ TRÉNUJ

Šklebící seŠklebící seŠklebící se :hoper::hoper::hoper: Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Upravil/a 57thMH_Edison dne 22-04-2006 14:08

1stCL_Pospa
Pokud chcípne ve vzduchu tak musíš nechat před nahozením prodlevu a začít tlačit. Potom přípusť na 50% a můžeš nahazovat, mělo by to chytit na drb Úsměv Není to vůbec špatný éro Cool

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Mungo
Nebojte, ja ju nepodcenujem. Tu single misiu, co je v Ilovi som si s nou zaletel uz hodne krat a je to velmi prijemna poletucha, co sa letovych vlastnosti tyka. Akurat som potreboval vediet, ako nahodit ten motor (viem, ze na plyn treba jemne, ale mal som neskalibrovanu os, takze to skackalo a on chudak chcipol).
Skoda, ze do nej Amici nezamontovali 20-ky.

Aha, kedze som bol mimo pocas treningu - aky je korektny postup pri donuteni lietadla ma nasledovat a pristat?

312_strycekFido
je mi to velice lito, ale obavam se, ze nemuzu letet, je tu sice sance, ze bych to zvladl, ale je velice mala, tak 20% Smutný((
www.312raf.com

57thMH_Edison
Jestli nepříde 312_strycekFido, tak Hopr a 312_Lazy poletí spolu akorát se musej dohodnout na čem. Budou jako Modrá 3 a 4. Edison :hoper::hoper:
Upravil/a 57thMH_Edison dne 22-04-2006 20:38

rudidlo
Vzhledem ke zhoršení zdravotního stavu jednoho ze členů rodiny nemohu zaručit svou účast na 100%. Rád bych dorazil, ale nevím, zda budu moci.

http://silicon-remarks.blogspot.com
MK_Paja
Uvolnil se mi termín, hlásím se, třeba jako náhradník. Úsměv

losik
Pokud je volno, tak bych prosil o jednu Ju88, Díky

312_strycekFido
takze 100pro neletim, je mi to velice lito, ale mam neco dulezitejsiho.
www.312raf.com

WinteR
No v za Bílou 3 Poletí 606_EliteForce

57thMH_Edison
paja_cz napsal:
Uvolnil se mi termín, hlásím se, třeba jako náhradník. Úsměv

buď v 21:00 na TS AH SPEC

torr
Bohužel jsem se snažil zůčastnit ale přes tyto problémy to nešlo:
1, asi hodinu jsem hledal adresu TS AS SPEC Smutný
2,když jsem se chtěl přihlásit na server tak až s pomocí šedý 1 která mě řekla jaká je vlastně IP a Heslo serveru tak jsem se přihlasil.
3,několikrát jsem žádal o "narození" na letišti a nic,netuším kde vázla komunikace,takže jsem se odhlásil ze serveru a TS.

Takže takhle blbě dopadla,nedopadla moje 1.specialka.SmutnýSmutný

AH_Cutora
Diky, dobre to bylo.

Ad torr. Mno kdybys zavital na www.aholubi.org tak to tam vse najdes. Ale mas pravdum zapomneli jsme sem do vlakna to napsat kde to vlastne je at se to nemusi hledat. Pardon. Pouceni pro priste, nezapomenout napsat TS adresu, neni vsem notoricky znama ....

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,011,362 návštěv