November 24 2024 04:15:41
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - DISKUSE
 Vytisknout diskuzi
Střelba do pilotů
AH_Cutora
313_OTU_oblak napsal:
no...nechtělo se mi zakládat nové mvlákno, tak použiju tohle. Dneska jsem večer lítal na AH. Zalétal jsem si...ale:

Od toho tu tohle vlákno je Mrknutí

1) Pilot nickem HELMUT - To že jsi mne sundal párkrát, to mi nevadí. To že jsi se se mnou nechtěl bavil na TS, to mi trochu vadí. Nenadal bych ti. Ale nechtěl jsi..ok. Ale to že jsi mne zabil na padáku, to mi vadí. Ale nemusel jsi to být ty. Jestli jsi to nebyl ty, tak promiň.A ještě něco. VˇIM kdo jsi. Nebudu to tu ventilovat...nevím jaké důvody tě vedou lítat s jiným nickem..nebo ti tu mám vyjmenovat všechny tři tvoje nicky které znám????Úsměv

V souvislosti s debatou mezi tebou a Wingmanem, která se dále rozvinula, vyřiďte si to mezi sebou sami. Nejlépe nad pivem ve wingsu jo? Já to tímto pouštím z hlavy.

Ad2) dvakrát se mi stalo že po mne šlo vlastní letadlo. V jednom případě šlo o pilota nickem HENNES a vzhledem k tomu že hodil jednu hlasku v azbuce těžko říct co byl zač.

v druhém případě jsem letěl v gladiátoru a začal za mnou točit Hurri. Poprvé mne neukroutil (boha jeho, v hurrim gladiátora kroutit??? ) a spadl do vývrtky..poodlétl tak jsem si hledal nějaký fiat...no ale zase přilétl, ošil mne a zase začal kroutit. Evidentně si byl plně vědom že točí za vlastním letadlem. jeho kód byl ZZ-A a nick Hawk1.

Prosím pokud máte někdo podobnou zkušenost z AH, ať už s piloty Hawk1 nebo Hennes podělte se ať je může admin zabanovat.

Nemáte někdo track? Že bych se kouknul, jestli to byla cílená opakovaná akce, nebo jen přehmat?

Musím říct, že s těma gladiátorama a CR42 mám občas také kapku potíže. Jak teď měním často strany abych dovážil počty tak mám občas taky zmatek kterej je kterej. Obvzvlášť když gladici (ale i Hurryci) jsou i na mapě Finska za ty druhé. Takže pardón kdybych také na někoho vlastního na těchhle mapách útočil, je potřeba na mě zařvat VOLE TEN JE NÁŠ a já se srovnám.

EDIT: překlepy
Upravil/a AH_Cutora dne 21-05-2006 09:27

1stCL_Jamamoto
313_Blc napsal:
Jé Jami , ty máš ale krásný avatar ... kdo ti ho dělal (měl bych zájem) Úsměv

PS: Jestli mi Wingu budeš sundávat kamarády na padáku, tak se na tebe dohodnem a budeme tě lovit Šklebící se (už se bojíš?)

Fillaw s Safrikem mi chtěli udělat radost a myslím, že se jim to povedlo. Ani nevím, čím si zasloužím, že jsou na mne tak hodní... obvzlášť Filaw ode mne dostává jeden sprdunk za druhým a ve finále mi udělá takovou radost....
On ten avatar je pěkný hlavně kvůli té německé uniformě.... pojď k nám a dostaneš také takovou....:jamamoto:

Jo a po padácích nestřílím, jestli to bylo na mne.... za svou kariéru jsem sundal jen Safrika, který mi vyskočil přímo do dávky...

313_OTU_oblak
čutoro - s wingmanem si pošleme SZ.

a jinak....nevím no. když vidíš ikony s typem letadla a se jmenem, nevím proč by si měl plést Gladiátora s CR42....ale co už.

AH_Cutora
Protože ikon není vše. Občas prostě vidím Galdiátor nebo Hurry, tak do něj ... á sakra .... vdyť vlastně jméno .... Prostě reflex je silnější když jsem zvyklej na tuhle siluetu normálně střílet ....

AH_Cutora
Ale jsou to výjimky. V drtivé většině případů si to samozřejmě pamatuju - ale jak říkám, už jsem se párkrát ale zapomněl :sm13:

1stCL_pbarry
313_OTU_oblak napsal:
a jinak....nevím no. když vidíš ikony s typem letadla a se jmenem, nevím proč by si měl plést Gladiátora s CR42....ale co už.

Ikony muze mit borec vypnute.

barryk.webz.cz
313_OTU_oblak
pbarry - ano může. Ale nepředpokládám že pilot, který je zkušený a lítá na AH serveru s vypnutýma ikonama začne na jednoplošníku točit s dvouplošníkem...to nedává smysl.

Hoper
ad ikony - na AH je mám občas zapnuté, a přesto jsem včera málem ošil Libocha
koukal jsem hlavně na siluetu
(a i tak jsem málem ošil P-40, zaměněnou s Bf, ale to bylo spíše toužebným přáním mít konečně něco před laufama Šklebící se)

CSL1_Wingman
313_OTU_oblak napsal:
pbarry - ano může. Ale nepředpokládám že pilot, který je zkušený a lítá na AH serveru s vypnutýma ikonama začne na jednoplošníku točit s dvouplošníkem...to nedává smysl.

Koukám, že tě tvůj dojem neopustil ani dnes. Ještě jednou tedy. JÁ ALIAS HELMUT JSEM VČERA NA AH SERVERU ŽÁDNÝ PADÁK NESESTŘELIL. Na mapě s Gladiátorem jsem na tebe narazil jednou a to v Bf, který jsem o tvůj stroj rozmlátil při zoomu. Po tomto jsem se ti hned omluvil. Ano byla to moje chyba. Nebudu ti vyprávět co to je, když ti někdo kdo letí 200 km/h přitáhne do dráhy, když se řítíš s bestií typu BF rychlosti 750 km/h z 5000 m. Na toto si ihned zareagoval hláškou, když neumíš lítat tak do toho nesedej. No nic asi neumim. Mohl by jsi mi dát vědět na který mapě jsi měl údajně semnou problém ? (s tou střelbou na padáku ) Rozhodně si éra ve vzduchu nepletu. Hru hraji na 1600 x 1200, 2 x anizo, 2 x antialiprostě all PERFECT OK :yes: Asi špatně koukáš a zbytečně mě tu osočuješ z něčeho co jsem neudělal. Tak už to tu napiš a zapřemýšlej kdo, že tě to sakra na tom padáku sundal. Já osobně jsem viděl jedno zero co tam ty padáky "uklízelo", ale nick ti neřeknu, protože mě takový věci nezajímaj. Osobně, když potřebuju padák, tak se na něm rozhodně nehoupu půl hodiny, ale ihned po CTRL + E dávám refly a jdu zabít to prase co mě donutilo ho předtím použít :sm12:

CSL1_Wingman
PS: Jestli mi Wingu budeš sundávat kamarády na padáku, tak se na tebe dohodnem a budeme tě lovit Šklebící se (už se bojíš?)

Už se celej třesu strachy :sm41:

CSL1_Wingman
Já snad vážně začnu uvažovat o tom, že jsem nějákej ten padák s KI 84 C "uklidil" Šklebící se

CW_boZZda
Tak pokud Wing tvrdí, že nesestřeloval, tak to bude PRAVDA a já za ním stojím! No a pokud máte někdo s tímto problém, tak pojďme si to někde na férovku rozdat!!! Já rozhodně stojím za Wingem!!!:jamamoto:

http://www.czechwings.com/
Lucka
CVS_Wingman mě už sestřelil několikrát (spíše mnohokrát Šklebící se). Dostala jsem od něj PK ve Spitu, když jsem nabírala výšku po startu z letiště, dorazil mě, když jsem se odpoutávala z boje s poškozeným motorem, atd...
Ale! NEVĚŘÍM, že by střílel na pilota na padáku! A už vůbec ne, že by to udělal záměrně. Piloti CVS a CSL bojují tvrdě, ale vždy v rámci povolených pravidel.
Za své púsobení na on-linu se mi pouze jednou jedinkrát stalo, že mě na CL serveru v I-16 sestřelil flak nad nepřátelským letištěm. Vyskočila jsem a nějaký Rus na Bf-109, který tam podle všeho byl poprvé, si nejprve rozstřílel mého opuštěného Išaka a v dalším průletu mě střelbou ještě zabil na padáku. To mě tehdy opravdu hodně naštvalo a všichni, kdo u toho tenkrát byli ví, že to, co jsem psala do chatu, bylo hodně ošklivé :yes:

S!

CW_boZZda
Lucka napsal:
Ale! NEVĚŘÍM, že by střílel na pilota na padáku! A už vůbec ne, že by to udělal záměrně. Piloti CVS a CSL bojují tvrdě, ale vždy v rámci povolených pravidel.
...

Díky:yes:

http://www.czechwings.com/
313_OTU_oblak
pozor, wingmane, můj post má 3 části Úsměv

1)helmuttova věc - zřejmě došlo k nedorozumění z mojí strany. Máš to v SZ.

2)ano, souhlasím že jsi se se mnou srazil v befku a já jsem měl gladiátora.

3) ted úplně jiná věc - střílení po VLASTNÍCH letadlech. takže pokud jsi celý večer byl na AH blue, tak se tě to netýká. Týká se to dvou RED pilotů, a to Hennes a Hawk1, kteří stříleli asi z nudy po vlastních (náhodou jsem to byl já)

Ad piloti CLS - ano, bojují tvrdě, v rámci pravidel. Souhlasím. Je možné že prostě wingman mi ustřelil křídlo a někdo za ním prostě střílel na letadlo a trefil mi pilota.Nebo mne dostala bludná kulka co já vím....

už to nechci dále rozmazávat. Wingmanovi se omlouvám že jsem ho zřejmě křivě nařknul. A piloti Hawk1 a Hennes jestli tohle čtou tak ať střílejí po nepříteli a ne po vlastních :yes:

CW_Foxl
Tak kdyz jsme u toho strileni po vlastnich, tak ja si taky postezuju. Asi pred tydnem na AH, jsem letel v bfG14, honil jsem spita a nejednou za mnou zacalo docela agresivne parkovat letadlo, automaticky jsem sel do nuzek a dostal ho pred sebe, kdyz se mi mihnul pred cumakem, tak jsem to do nej malem nasil, ale udrzel jsem se....bylo to befko...oddychnul jsem si a pelasil zpatky dom, jenze ten geroj to za me zase zaparkoval, ja letel rovne a cekal co se bude dit. Priblizil se asi na 50m a napumpoval to do me!!!!! On s tim jenom bouchl o zem a okamzite se odpojil....tadle udalost me hodne vytocila a prijde mi, ze na AH je to dneska moda strilet do vlastnich, protoze jinde se mi to uz hodne dlouho nestalo. Naštvaný

podfuk
313_OTU_oblak napsal:
1) Pilot nickem HELMUT - To že jsi mne sundal párkrát, to mi nevadí. To že jsi se se mnou nechtěl bavil na TS, to mi trochu vadí. Nenadal bych ti. Ale nechtěl jsi..ok. Ale to že jsi mne zabil na padáku, to mi vadí. Ale nemusel jsi to být ty. Jestli jsi to nebyl ty, tak promiň.A ještě něco. VˇIM kdo jsi. Nebudu to tu ventilovat...nevím jaké důvody tě vedou lítat s jiným nickem..nebo ti tu mám vyjmenovat všechny tři tvoje nicky které znám????Úsměv

hele, nejses ty nahodou ten borec, co se me na ty samy mape snazil pri pristani zvulcovat a kdyz se ti to nepodarilo, taks to jeste zkusil na Klokana_cz, kteryho si nasledne ukazkove taranoval? :sm13:
( ne ze by mi to vadilo, naopak to povazuju za super zpestreni a vubec nechapu co na tom vsem vadi :sm12: )

rudidlo
Lucka napsal:
Piloti CVS a CSL bojují tvrdě,...

Myslela jsi jednoho aktivního pilota CSL, že?

http://silicon-remarks.blogspot.com
313_Blc
CVS_Wingman napsal:

JÁ ALIAS HELMUT JSEM VČERA NA AH SERVERU ŽÁDNÝ PADÁK NESESTŘELIL.

Rozumím a věřím ti ... :sm31: :lucka2:

Lucka
rudidlo napsal: Myslela jsi jednoho aktivního pilota CSL, že?

Vím, že teď létá s CSL před nickem už jenom Kocour, ale myslela jsem i další bývalé piloty CSL, kteří v současnosti mají před nickem zkratku MK Úsměv
Upravil/a Lucka dne 21-05-2006 19:06

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,031,746 návštěv