Black Panthers Server
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 08-02-2007 11:09
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
Založený: 30.09.05
|
BP_Tyrl napsal:
Flaků je u cílů, tak u letišť stejně. Hodně lehkých cílů ( náklaďáků ) je tam proto, aby bitevnícy nechcípaly kvůli jednomu tanku. Takhle když člověk kejchne, tak má alespoň pocit, že to nebylo nadarmo. Těžké cíle ( tanky ) tam jsou proto, aby se ta mapa nedala otočit na jeden nálet. Co by ti tedy připadalo slané a mastné. Vzhledem , k tomu, že hodně věcí na našich mapách ti přijede ujetých, tak mě zase přijde ujetá vaše obscedantní posedlost nepřátelským letištěm. S vaším způsobem boje by na mapě byl dostatek cílů za dvě hodiny, i kdyby tam byl ten cíl jen jeden.
Pokud vám tedy nevadí nedostatek nepřátel, tak mi klidně můžeme zůstat za červené. Vy si vezmete letiště a my cíle. On už se sice nikdo normální nepřihlásí, ale zase si užijeme pěkný večer. No já viděl 3 flaky z hruba na 150-200 cílů.
Jukni na ten Fučidův Leningrad, tam jsou cíle po troškách či jednotlivě po polivině mapy, i když chápu že pro stíhače je zas lepší mít jeden cíl kam poletí bombři než je hladat po celý mapě. Ale jak řikám vzlítnout za deset minut zničit padesát náklaďáků docela zadarmo a vrátit se domů, není pro mě takovej požitek, když to člověk nemá daleko nebo se u toho aspoň pořádně nezpotí. |
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 08-02-2007 11:10
|
Uživatel
Příspěvek: 700
Založený: 19.12.05
|
A ešte jedna poznámka. My chápeme IL2 nie ako bitevný stroj, ale ako legitýmni JABO. Najmä IL2 3.séria. |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 08-02-2007 11:12
|
Diskutující
|
BP_Tyrl napsal:
Hele chlapi. Já vás vždycky na našem serveru rád vidím. Prostě vás chci jen požádat, aby, když už jste nasáčkovaný v těch illiech, jste jeden či dva lety z počátku mise věnovali cílům a pak si spánem bohem podnikejte co se vám zamane.
Howh a Letu zdar Žádáš hodně, to ti neslíbíme a ani asi nesplníme. cílům se věnujem vždycky, ale nebudem vždycky lítat na cíle do B5, protože v popisu je že máme letět na cíle do B5, když cíle máte i jinde. |
|
|
|
BP_Imelman |
Přidané 08-02-2007 11:25
|
Nováček
Příspěvek: 78
Založený: 16.12.05
|
Máš pravdu cíle jsou i jinde , ale Ty nejsou důležité pro vítězství za Ty máš sice body ale nic více.
Cíle které jsou důležité jsou vždy Tyrlem popsány na začátku v info než si vybereš letadlo.
|
|
|
|
1stCL_Fajlow |
Přidané 08-02-2007 11:26
|
Uživatel
Příspěvek: 565
Založený: 02.01.06
|
3BAP_Bugs napsal:
1stCL_Fajlow napsal:
classic material ... Nic novyho ...
1stCL_pbarry napsal:
BAP uz ma velitele ?
Žlčovité invektívy len pre ten pocit, niekomu konkrétnemu nabrízgať sú fakt namieste. Zvlášť od znalých celého prípadu. Len tak ďalej, to bude super atmosféra.
3.BAP má a vždy mal veliteľa.
Bugsi, co je?
1 + 1 = 2 , rovnalo se dvěma a bude se rovnat dvěma, tak jaký injektiva
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 08-02-2007 11:29
|
Diskutující
|
BP_Imelman napsal:
Máš pravdu cíle jsou i jinde , ale Ty nejsou důležité pro vítězství za Ty máš sice body ale nic více.
No aspoň se neotočí mapa po prvním letu, to je hlavní. |
|
|
|
GC3_Chroust |
Přidané 08-02-2007 11:37
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 367
|
Fajlow ty si porad jeste smutnej jak jste tenkrat s Jamim nemohli celej den odstartovat?? |
|
|
|
1stCL_Fajlow |
Přidané 08-02-2007 11:53
|
Uživatel
|
Chroust napsal:
Fajlow ty si porad jeste smutnej jak jste tenkrat s Jamim nemohli celej den odstartovat??
Nononooo Chroustíku .. To bylo něco jinýho. |
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 08-02-2007 12:08
|
Uživatel
|
1stCL_Fajlow napsal:
Chroust napsal:
Fajlow ty si porad jeste smutnej jak jste tenkrat s Jamim nemohli celej den odstartovat??
Nononooo Chroustíku .. To bylo něco jinýho.
Nie, nie, ešte stále ich po nociach máta známe ba priam až legendárne 2vs2 ergo ako dva ily 3krát dve befka vyobšívali. |
|
|
|
1stCL_Fajlow |
Přidané 08-02-2007 12:11
|
Uživatel
|
Ale to neni to, co myslí pan Brouk |
|
|
|
GC3_Chroust |
Přidané 08-02-2007 12:14
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 367
|
Fajlowiku koukam ze ty mas ten mindraku vic co A to radsi nevzpominam na Kostelec |
|
|
|
1stCL_Fajlow |
Přidané 08-02-2007 12:22
|
Uživatel
|
co na kostelec, na brno ! |
|
|
|
3BAP_Krtek |
Přidané 08-02-2007 12:36
|
Nováček
Příspěvek: 60
Založený: 08.10.05
|
Co na brno na Prahu |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 08-02-2007 12:52
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
No já viděl 3 flaky z hruba na 150-200 cílů.
Jukni na ten Fučidův Leningrad, tam jsou cíle po troškách či jednotlivě po polivině mapy, i když chápu že pro stíhače je zas lepší mít jeden cíl kam poletí bombři než je hladat po celý mapě.
Už v dřevních dobách simulátoru psali staří profíci na výrobu map, že cíle májí být maximálně dva pro každou stranu. Protože jinak všichni bloudí a nikdo se nikdy nepotká. Dále větší množství malých cílů potřebuje větším množství objektů a flaků. To způsobuje bobtnání mapy, delší načítání a opět lagování.
K cílům nemůžu dát víc jak 3ks 20mm flaků, větší počet způsobuje lagování.
Žádáš hodně, to ti neslíbíme a ani asi nesplníme. cílům se věnujem vždycky, ale nebudem vždycky lítat na cíle do B5, protože v popisu je že máme letět na cíle do B5, když cíle máte i jinde.
Cíle vypsané v breefingu jsou nutné k otočení mapu. Poflakováním nad letištěm mapu neotočíš.
No aspoň se neotočí mapa po prvním letu, to je hlavní .
To neotočíš ani při dvou letech.
To samé na Prochorovce naše letiště s 50 stroji v řadě na každé straně, vhodné pro dvě dvoutunky .
Kdyby jsi si na té mapě alespoň přečetl breefing, tak by jsi zjistil, že mapa se jmenuje Barbarosa, tudíž ty letadla tam stojí celkem historicky věrně. Neb rusáci to tam na začátku války takhle měli. Takže je to maximálně historicky věrné. A to máš přece rád.
Já si moc nepotrpým na vyváženej planeset. Takové I-185 mi připadaj ujetý,
Já si zase myslím, že když už je Oleg vyrobil, tak by se alespoň na jedné mapě mohly objevit. Byť v omezeném počtu.
Nejsme stíhači, takže nám moc nesejde jestli je modrých stejně jako červených, aby si na nás mohli dovolovat.
Ale jak řikám vzlítnout a za deset minut zničit padesát náklaďáků docela zadarmo a vrátit se domů, není pro mě takovej požitek, když to člověk nemá daleko nebo se u toho aspoň pořádně nezpotí.
Tak už se konečně rozhodni. Chceš se u toho zapoti. Nebo ne?
|
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 08-02-2007 13:18
|
Uživatel
|
Každý má vlastnú predstavu o tvorbe máb a ich realističnosti. Ale nakoniec vždy platí, že je to v rukách tvorcu.
Hromada cieľov na jednom mieste ale dáva málo variabiličnosti v možnosti riešenie situácii na mape. Aj keď liónsky server teraz zýva prázdnotou, ich mapy pokladám za jedny z najlepších ak nie najlepšie. Chcelo by to trochu obnoviť ale keď sa na mapu dostaneš vždy ju môžeš letieť iným spôsobom. Napr. rozhádzane kolóny na ceste, delostrelecké batérie, tankové útočné kliny, letiská, prístavy a to všetko na jednej mape. Raj pre bitevníky. Stíhačom v 5-7 km je úplne jedno čo je na zemi, ale my to vnímame ináč. A takto stíhači nikdy nevedia kde sa objavíme. A v neposlednej rade letiská vzdialené od seba pod 40-50 km je hotový mlynček na mäso. Milujem navigačky bez ikon cez celú mapu a potom aj zničenie skupiny 10-15 tankov je heroický výkon. Keď si predstavíš, že tam musíš opäť letieť pol hodiny, tak si dáš sakramenský pozor, aby si to nemusel opakovať.
Ale ako som už hovoril, vaše mapy sa mi páčia, len spôsob, ako ich budeme lietať je fakt na nás. Ale neboj, aj plnenie briefungu patrí do arzenálu riešenia situácii na mape.
Upravil/a 3BAP_Bugs dne 08-02-2007 13:22
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 08-02-2007 13:31
|
Diskutující
|
BP_Tyrl napsal:
1)Už v dřevních dobách simulátoru psali staří profíci na výrobu map, že cíle májí být maximálně dva pro každou stranu. Protože jinak všichni bloudí a nikdo se nikdy nepotká. Dále větší množství malých cílů potřebuje větším množství objektů a flaků. To způsobuje bobtnání mapy, delší načítání a opět lagování.
K cílům nemůžu dát víc jak 3ks 20mm flaků, větší počet způsobuje lagování.
2)Cíle vypsané v breefingu jsou nutné k otočení mapu. Poflakováním nad letištěm mapu neotočíš.
3)To neotočíš ani při dvou letech.
4)Kdyby jsi si na té mapě alespoň přečetl breefing, tak by jsi zjistil, že mapa se jmenuje Barbarosa, tudíž ty letadla tam stojí celkem historicky věrně. Neb rusáci to tam na začátku války takhle měli. Takže je to maximálně historicky věrné. A to máš přece rád.
4)Já si zase myslím, že když už je Oleg vyrobil, tak by se alespoň na jedné mapě mohly objevit. Byť v omezeném počtu.
5)Tak už se konečně rozhodni. Chceš se u toho zapoti. Nebo ne?
1)To je náš rozdíl, já si vystačím s pozemními cíli, když čistou náhodou potkám letadlo, nevadí sestřelím. Ale chápu že stíhače hra na schovávanou nebaví, zvlášt tvrdé DFkaře.
2) Já si s mapou vystačím dokud tam sou cíle, nemusím jich za věčer letět pět.
3)To je o sázku někdy vám juknu na ten brífínk a pak uvidíme. Ohledně té Moskvy myslím že by na jeden nálet BAPu šla, pokud to je jen ta fabrika s nádražím.
4)Sorry nějak si opravdu nedokážu 22.6. na mapě Prochorovka představit. Je to na mě trochu stepní mapa.Prochorovka je pro mě bojiště podzim 41, jaro a léto 43. Ale to je ta vaše ujetost, to vám neberu, je to jen k dobru že každej server je jinčí.
5) Jo ale do foka ti kvůli tomu nepolezu, bez toho je to blbá stíhačka a ještě blbější bitevník. |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 08-02-2007 14:21
|
Uživatel
Příspěvek: 943
Založený: 29.09.05
|
Bugsi, ted ti trochu nerozumím.....co je žlučovitého na tom, když se barry zeptá, jestli má BAP už velitele? Já třeba taky momentálně nevím, kdo BAPu velí.... |
|
|
|
Lavo |
Přidané 08-02-2007 14:29
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 437
|
..Milujem navigačky bez ikon cez celú mapu...
Tak lietaj pacific.... budes v navigacnom raji.... |
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 08-02-2007 14:38
|
Uživatel
|
Lavo napsal:
..Milujem navigačky bez ikon cez celú mapu...
Tak lietaj pacific.... budes v navigacnom raji....
Sama voda! brrrrrrrrrr. A nie sú tam ily.
Upravil/a 3BAP_Bugs dne 08-02-2007 14:38
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 08-02-2007 14:39
|
Diskutující
|
1stCL_Jamamoto napsal:
Bugsi, ted ti trochu nerozumím.....co je žlučovitého na tom, když se barry zeptá, jestli má BAP už velitele? Já třeba taky momentálně nevím, kdo BAPu velí.... No přece Politruk kdo jinej, voe. |
|
|