Někde u gyra je tlačítko na sesouhlasení s magnetickým, ale netuším, jestli je ve hře fční.
Za norm. okolností to děláš jako jeden z úkolů během startu, no a některé modernější stroje to už mají automaticky.
Ale tohle je hra, tudíž má i start ve vzduchu, no a tam to asi musíš udělat růčo.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Ne, jde o to, že jsem počítal s tím že tyhle QUICK/ HOT starty to musí mít připraveno už z logiky věci. Např. letí na tebe 21 a máš čas zhruba 5 - 10s na reakci, takové mise tam jsou. Ladit HDG se fakt nestíhá
U cold startu (shore/ carrier), tam mě to je jasný co je potřeba udělat.
Heatblur reaguje na problém hned, viz hotfix na černá křídla.
Bejt od ED trvala by náprava několik měsíců možná let.
[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.
Někde u gyra je tlačítko na sesouhlasení s magnetickým, ale netuším, jestli je ve hře fční.
To je ale u ruskejch GMK systémů, kocour má inerci.
Hlavně to neřeší rozdíl mezi zeměpisným a magnetickým severem
Když dám compass mode (na pravým panelu) direct/ slaved tak na záložním kompasu ten rozdíl je korektně zobrazen (direct/ slaved - magnetický azimut bez gyro stabilizace vs gyro magnetický azimut + stabilizace), ale na HUDu to vypadá že v obou pozicích to ukazuje to samé.
Je to tak i u tebe?
Direct jsem myslel jsem pozici COMP (compass). Čistej magnetickej kurz. Rozdíl mezi nimi (COMP vs SLAVED) na HUDu mě nesedí.
Pozice COMP by měla zobrazovat čistý magnetický kurz bez gyro stablizace.
SLAVED pozice by měla držet magnetický kurz stabilizovaný gyrem.
// edit - teď jsem letěl mise na Nevadě a fungovalo to OK, tak tím pádem to je divný.
Jak mě to nešlo tak to bylo na mapě PG.
Upravil/a magot dne 15-08-2019 22:08
Narazil jsem na chybu. V tomcatu dám komunikační menu/ letka/ F9 ECM a Track ir začne blikat žlutě a přestane fungovat.
Tohle menu ECM jsem našel jen že se nabízí v F-14. (v FC3 jsem se nekoukal) V F-18, AV8 atd není ..
V ostatních menu a a jinak všeobecně TIR šlape bez problémů. Mám teda TIR 4. Dělá vám to taky?
The award-winning Heatblur F-14 is on sale, just in time for the holidays! Grab it now for -20% off at www.heatblur.com, the ED E-Store, or Steam! Show santa your need for speed!
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.