Patch 4.03 - vaše první dojmy
|
1stCL_Pospa |
Přidané 10-02-2006 14:39
|

Uživatel

Příspěvek: 990
Založený: 03.11.05
|
Jo taky nevím co tady řešíte. At jsou Bf vylepšený, modrejm to přeju a my se s tím budem muset poprat. To je tak vše co s tím můžem dělat. Jen ať ty naše souboje dostanou šťávu, kvůli tomu létáme nebo né ? Třeba se ty nadupaný befka půjdou prát pod 4000m občas :sm23: |
|
|
|
313_Gryzlov |
Přidané 10-02-2006 14:42
|

Uživatel

Příspěvek: 1088
Založený: 30.09.05
|
mkubani napsal:
3IAP_Tajpan napsal:
Jednoznačný zabiják v rukách LW bude Bf109F4. Neuveritelné...
Jedno vec co ma zaraza je, ze tu stale pocujem od "cervenych", ako by sa Bf 109 nemalo spravat. Chcel by som tu raz pre zmenu pocut, ako by sa podla "cervenych" MALI Mezky spravat. Len mi tu nedavajte nejake cisla, pretoze ja naozaj nemam pocit, ze by Mezek lietal okolo Spita ako Rata okolo Me-323... Tak mi prosim vysvetlite, ake by malo byt idealne Bfko pre "cervenych"... Ale tak nejako po lopate. Aby som to pochopil. Ja som jednoduchy clovek. Napr.: "Sadnem do Spita, uvidim v ROVNAKEJ vyske 3x 109, urobim 3x loop, 1x 360 stupnovu zatacku, 3x vystrelim a letim domov."
Ono sa totiz dost tazko programuje nieco, CO SA NEDA ALEBO CO BY SA NEMALO ROBIT. Takze mohli by sme pocut, co by sa s Bf 109 malo dat robit? Dik.
Máš naprostou pravdu. Pokusím se dát dohromady něco seriózního a pak Ti to předám. Klidně veřejně, na tomto vláknu. Bohužel nemám naprosto jednoznačně vypovídající materiály, takže klidně bude možné, že s některými názory nebudeš souhlasit z toho důvodu, že se Ti budou zdát nejednoznačné. Doufám, že to k něčemu bude. Pokusím se i uvádět zdroje. |
|
|
|
Ucho |
Přidané 10-02-2006 14:42
|

Diskutující

Příspěvek: 2952
Založený: 29.09.05
|
CSL_Jp napsal:
...
Jaky odpadával potah křídla pořád do tý doby než je dělali z kovu tj. 1945 hořely jim motory vzlášť VK-150 PF-2 a 107
...
Jaky za války vůbec nelítali, to bych je musel na nějakejch serverech potkávat... vidám furt je La, LaGG, La, LaGG, La, LaGG, La, LaGG 
No, možná, že by teď už? Ve 4.03? Co?
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
|
|
|
|
313_Gryzlov |
Přidané 10-02-2006 14:46
|

Uživatel

|
CSL_Jp napsal:
koukám, že Gryzlov taky trpí selektivitou.
BF- se kroutily křídla to byla nemoc od F série a nikdy jí nevyřešili to je pravda když zabral při vysoký rychlosti křidýlkama tak mu prostě upadly křídla, to měl např i Ju-88 tomu se taky složily .
No ale co ruský stroje americký
Jaky odpadával potah křídla pořád do tý doby než je dělali z kovu tj. 1945 hořely jim motory vzlášť VK-150 PF-2 a 107
Lavoškám museli namontovat omezovač otáček, a spolu s Laggy si lehaly rádi na břicho špatný hydraulice. Občas to peklo pilota v kabině tak na 80 stupňů u FN snad vyřešeno.
Jo a většině Rusů občas vypadával podvozek neb ty zámky byly na pikaču nebo je jim zas nezaaretoval.
Migu praskalo chlazení teda to snad postupně odstranili
Mustafa taky mu padaly křídla - špatně upevněnej podvozek
Spit kupodivu nic bravo
Tempest/typhoon- neradno přetěžovat občas upadly komplet kormidla
foky - motory žraly samy sebe
cobry deformace zadních částí trupu a křídel- posilovaný po celou dobu výroby
il2- dal se přeříznou kulasem neb měl dřevěnej trup- poté začali montovat do nich L -profily někdy i svrchu.
já bych to Bf tak tvrdě neviděl skoro každý letadlo mělo svý mouchy
Hi hi hi Jp ... odpovím Ti z domova ... Tvůj výčet není úplný a navíc v některých případech se jedná o nepřesnosti bez uvedení bližších podrobností, které uvedu a doplním 
mám rád selekci vytrženou z kontextu  |
|
|
|
Jp- |
Přidané 10-02-2006 14:48
|

Uživatel

Příspěvek: 688
|
Njn píšu to z hlavy :sm23:
edit: VK-105 :upsetw:
Upravil/a Jp- dne 10-02-2006 14:55
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 10-02-2006 14:50
|

Stařešina

Příspěvek: 6346
|
CSL_Ucho napsal:
CSL_Jp napsal:
...
...
Jaky za války vůbec nelítali, to bych je musel na nějakejch serverech potkávat... vidám furt je La, LaGG, La, LaGG, La, LaGG, La, LaGG
No, možná, že by teď už? Ve 4.03? Co? 
ted to bude jenom La, La, La... a budeme si takto na teamspeaku notovat vsichni - lalala, tralalala...:sm40:
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
313_Gryzlov |
Přidané 10-02-2006 14:55
|

Uživatel

|
CSL_Jp napsal:
Njn píšu to z hlavy :sm23:
V pohodě Já taky 
S tím kontextem mám na mysli sebe, nikoliv Tebe, aby nedošlo k nedorozumění  |
|
|
|
Liptow |
Přidané 10-02-2006 15:44
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 207
Založený: 02.10.05
|
Na ten Do-335 (opustenie lietadla na zemi) som sa pytal Olega. Povedal, ze to nie je programovane ani pre He-162. Proste sa treba z horiaceho lietadla na zemi katapultovat a skor nez pilot dopadne, dat Refly :sm10: |
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 10-02-2006 16:59
|

Uživatel

Příspěvek: 941
|
Liptow napsal:
Na ten Do-335 (opustenie lietadla na zemi) som sa pytal Olega. Povedal, ze to nie je programovane ani pre He-162. Proste sa treba z horiaceho lietadla na zemi katapultovat a skor nez pilot dopadne, dat Refly :sm10:
Dík za info  |
|
|
|
von_bahnhoff |
Přidané 10-02-2006 17:51
|

Nováček

Příspěvek: 29
Založený: 09.12.05
|
na jakemsi foru sem cetl za la-5fn/la-7 dostaly v patchi nehlaseny boost rychlosti u zeme 15-20km/h. vi o tom nekdo neco? |
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 10-02-2006 18:04
|

Uživatel

Příspěvek: 941
|
von_bahnhoff napsal:
na jakemsi foru sem cetl za la-5fn/la-7 dostaly v patchi nehlaseny boost rychlosti u zeme 15-20km/h. vi o tom nekdo neco?
Ne, já vím jen o boostu, když ji trefíš do motoru. Kouřící La-vočku už v životě nedoženeš  |
|
|
|
1stCL_SaBot |
Přidané 10-02-2006 18:05
|

Uživatel

Příspěvek: 787
|
paja_cz napsal:
von_bahnhoff napsal:
na jakemsi foru sem cetl za la-5fn/la-7 dostaly v patchi nehlaseny boost rychlosti u zeme 15-20km/h. vi o tom nekdo neco?
Ne, já vím jen o boostu, když ji trefíš do motoru. Kouřící La-vočku už v životě nedoženeš  :sm6::sm6::sm6: |
|
|
|
312_Lazy |
Přidané 10-02-2006 18:25
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 259
Založený: 19.10.05
|
La-7 je u zeme uplne stejne rychla jako v 4.02. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 10-02-2006 18:26
|

Fusioner

Příspěvek: 12131
|
313_cibule napsal:
Hele, neměl tohle vlákno být flejm? Viz první příspěvek.
A zatím je to spíš taková selanka. Tak já začnu:
Žádnýmu novýmu letadlu nejde otevřít kabina. Chci vrátit vstupný. Zatracenej Oleg. Hanba. Fuj. S tímhle naprosto zpackaným simem končím...
jsem nějakej divnej křeček - v Raidenu sem se jako první snažil otevřít kabinu - a nějak se mi protáhl úsměv do kysela ...
ale pak sem na to úplně zapomněl a vůbec se tady nerozhorlil  |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 10-02-2006 19:23
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
mkubani napsal:
3IAP_Tajpan napsal:
Jednoznačný zabiják v rukách LW bude Bf109F4. Neuveritelné...
Jedno vec co ma zaraza je, ze tu stale pocujem od "cervenych", ako by sa Bf 109 nemalo spravat. Chcel by som tu raz pre zmenu pocut, ako by sa podla "cervenych" MALI Mezky spravat. Len mi tu nedavajte nejake cisla, pretoze ja naozaj nemam pocit, ze by Mezek lietal okolo Spita ako Rata okolo Me-323... Tak mi prosim vysvetlite, ake by malo byt idealne Bfko pre "cervenych"... Ale tak nejako po lopate. Aby som to pochopil. Ja som jednoduchy clovek. Napr.: "Sadnem do Spita, uvidim v ROVNAKEJ vyske 3x 109, urobim 3x loop, 1x 360 stupnovu zatacku, 3x vystrelim a letim domov."
Ono sa totiz dost tazko programuje nieco, CO SA NEDA ALEBO CO BY SA NEMALO ROBIT. Takze mohli by sme pocut, co by sa s Bf 109 malo dat robit? Dik.
Martin, v nadpise vlákna je "prvé dojmy z aptchu 4.03".
A moje prvé dojmy som popísal.
Je to zlé? :hoper:
Ak by bolo v nadpise " Porovnanie Bf109 v Il2 v patchi 4.03 a s reálnou Bf109", tak by som neprispel ničím.
 |
|
|
|
Marek |
Přidané 10-02-2006 19:57
|

Nováček

Příspěvek: 50
Založený: 27.11.05
|
CZ_Opitz napsal:
ted to bude jenom La, La, La... a budeme si takto na teamspeaku notovat vsichni - lalala, tralalala...:sm40:
Iba lalala. Lavocka s motorom z trabanta bude az v dalsom patchi :lol: |
|
|
|
LesniHU |
Přidané 10-02-2006 20:00
|

Stařešina

Příspěvek: 6220
|
von_bahnhoff napsal:
V souvislosti s lavockami se zatim objevilo jen tohle:
Oleg_Maddox VIP
Bf-109K4 fly now by the German manufacture specifications which we have from known for community historian collection of German aviation docs.
Now you have two models with DB-605DB 1.8 ata and DB-605DC 1.98 Ata.
Climb was decreased to realistic values (as well as decreased for the La- series even more)
However late Yaks still flyes not so good as it should (from the words of pilot who fly Yak now) |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 10-02-2006 20:54
|

Uživatel

Příspěvek: 1375
|
hmmm člověk tu chvíli 
ad mustang - někde někdo napsal nádhernou větu - fucking laminar wing to mluví samo za sebe.
stříleli jste někdo už v Do335? už se těším...podle materiálu co jsem četl nikdy nevyřešili neschopnost tohoto letadla něco sestřelit, protože se jaksi při letu vlnilo a bylo nestabilní(jako střelecká platforma) takže rozptyl asi stál za to proto možná tak těžká výzbroj...no snad převezme od Hurriho IIb titul král rozptylu 
 |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 10-02-2006 21:01
|

Uživatel

Příspěvek: 1375
|
CSL_Jp - nesouhlasím. s něčím.
to co píšeš o motorech a jaku bylo zaviněno špatným systémem chlazení.
ale na rusy ti odpoví gryzlov(ještě jsem to nedočetl)
ad ocasy na kobrách - na přání ruského zákazníka byly zpevněné. nezpevněné z prvních dodávek si upravili sami rusové.
ad typhoon - po problémech ocas zpevněn, tempestu a pozdních typhoonů se to netýkalo.
ale to je jedno... |
|
|
|
606_PudinG |
Přidané 11-02-2006 02:18
|

Nováček

Příspěvek: 14
Založený: 06.02.06
|
Nestává se Vám problém při začátcích nových kampaní? Nainstaloval sem patch. Vždy mi jde rozjet jedna nebo dvě nové kampaně, pak po výběru letadel se ozve jen ušitrhající pípavý zvuk bez ohledu na stranu, obtížnost, nebo letadlo. Nevím co s tím. Re-instalace nepomohla... :confused: |
|
|