nejsme po shlédnutí toho íránského webu na seznamu hledaných zločinců, bídáků a potencionelních masakrystů mateřských školek ?
(já že jsem tam pro jistotu kliknul ještě znovu )
Jsme, pro jistotu vyhoď PC, patřičně znehodnocené, taktéž telefon, prodej byt a auto, změň zaměstnání a čísla bankovních účtů a pojistek a přestěhuj se, nejlépe na jiný kontinent......Jinak si Tě hodní kluci ze CIA najdou............
Ju....a toto vše můžeš, pokud chceš, využít i pro výměnu partnerky......
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
nejsme po shlédnutí toho íránského webu na seznamu hledaných zločinců, bídáků a potencionelních masakrystů mateřských školek ?
(já že jsem tam pro jistotu kliknul ještě znovu )
Skoda, ze se neda pro konzultaci zavolat tomu panovi co se schovava v Rusku, pote co co naprasil vlastni agenturu. Ten by ti uz vyjmenoval seznam veci, které se ti zacaly dit hned pote co jsi tam kliknul a o cem vubec nevis. Jsi v hajzlu !
Za 800000 bude zřejmě Palyable horse charater, když už tam ženský budou za 600000, a za 1000000 bude Panzer 4. Tu hru pak budou chtít všichni ... na světelný meče jsem zapomněl.
EDIT: Koně sem myslel, ne poníky !
Upravil/a clone9cz dne 03-02-2014 10:45
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Nevydržel jsem napětí okamžiku a koupil si včera ve výprodeji The Settlers VI. Budu trénovat...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Doufam, ze jsi prihodil ! Na tu babskou postavu kaslu, chci ten poradnej motion capture
Doufáš ?? Teď jsi mne urazil...
http://medievalpo...rter-for-a
Tohle evidentně psal nějakej smartass co by do toho zadku zasloužil tak maximálně nakopat. Čtěte s maximální opatrností.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
http://medievalpo...rter-for-a
Tohle evidentně psal nějakej smartass co by do toho zadku zasloužil tak maximálně nakopat. Čtěte s maximální opatrností.
Mel jsem problem po precteni jeho "argumentace" se vyskrabat zpet od subwooferu pod stolem zpatky na kreslo
Odpoved od "JG" me pak zcela uprimne odpraskla podruhe.
Ten clovek by zrejme dokazal zduvodnit, ze Samo byl prvni cesky kral
Hmm, simulace koňů. Mluvěj o uvěřitelnosti chování. Bude to simulovat jistou svéhlavost koně. A vůbec se to bude chovat úplně reálně jak skutečný kůň. Kde já to jen slyšel?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.