Klucí, ještě jedno označení někoho za komanče, nácka, nebo vyhrožování rozbitím huby a dotyčný dostane banánka tak řekněme na měsíc.
No předsedo,mně to neříkej,já s tím přestal hned po tvém prvním upozornění a to jsem s tím ani nezačal.Nikomu jsem do komančů nenadával,ani jsem nikomu nevyhrožoval,přečti si pozorně jak jsem to formuloval.To,že mi jednou označují za soudruha a podruhé za nácka jasně vypovídá o tom,že autoři to nemají v hlavě jasně srovnáno,odpouštím jim a tebe žádám netrestej je za to.Jsou roztomilý a je s nimi legrace. děkuji
Poslední půlrok už nesleduju stream videa, ale chodím se smát na SVK. Nejlepší jsou zoufalé pokusy bierglasse, kterého asi málokdo bere vážně. Nicméně je to klaun č. 1 doufám že mu to ještě dlouho vydrží. GJ
Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
Klucí, ještě jedno označení někoho za komanče, nácka, nebo vyhrožování rozbitím huby a dotyčný dostane banánka tak řekněme na měsíc.
No předsedo,mně to neříkej,já s tím přestal hned po tvém prvním upozornění a to jsem s tím ani nezačal.Nikomu jsem do komančů nenadával,ani jsem nikomu nevyhrožoval,přečti si pozorně jak jsem to formuloval.To,že mi jednou označují za soudruha a podruhé za nácka jasně vypovídá o tom,že autoři to nemají v hlavě jasně srovnáno,odpouštím jim a tebe žádám netrestej je za to.Jsou roztomilý a je s nimi legrace. děkuji
"Znám" Tě už nějaký ten rok a pokaždé, když jsi napsal něco do chatu na Ilu, tak to bylo urážlivé, nebo napadající druhou stranu (červenou).Přečti si, co ji teď napsal...zase urážíš. Názor na Tebe mam takový jaký jsem napsal a ten mam stejný od začátku, kdy jsi začal chodit lítat a blejt do chatu ty Tvoje sračky. V každém slově, kde bylo písmeno S, jsi provokativně napsal dvě a co znamená SS každý ví, že?
Takže jestli to v palici nemá někdo v pořádku, tak jsi to jedině Ty! Nevim jesli máš děti, pokud ano, tak doufám, že jsou na Tebe patřičně hrdí.
"Znám" Tě už nějaký ten rok a pokaždé, když jsi napsal něco do chatu na Ilu, tak to bylo urážlivé, nebo napadající druhou stranu (červenou).Přečti si, co ji teď napsal...zase urážíš. Názor na Tebe mam takový jaký jsem napsal a ten mam stejný od začátku, kdy jsi začal chodit lítat a blejt do chatu ty Tvoje sračky. V každém slově, kde bylo písmeno S, jsi provokativně napsal dvě a co znamená SS každý ví, že?
Takže jestli to v palici nemá někdo v pořádku, tak jsi to jedině Ty! Nevim jesli máš děti, pokud ano, tak doufám, že jsou na Tebe patřičně hrdí.
PS: A to, že jsi nácek, tak za tim si stojim.
Tak a teď mi Fučoune můžeš dát toho banána. Danke
No vidíš na to chatování tenkrát už jsem dávno zapomněl.Úžasně jsme se při tom tenkrát s klukama bavili.Škoda,že dva z nich již nejsou mezi námi.Ale jestli tam někde nahoře mají přístup na SVK tak se urtčitě náramně baví i teď.
Mě ty befka, co se při nárazu o zem promění v kajak a pilot v pořádku vyleze, taky pěkně serou. Žil jsem v domění, že se o tom ví a náprava má přijít s příchodem 4.12.
Tahle dva roky stará věc je snad dva roky uzavřená ne? U jakých befek se ti to stává ?
Ne!
YouTube Video
Sice je to asi měsíc starý a tedy na HSFX6, ale viděl sem něco podobnýho i teď...
Funny je, že si Longnez stěžoval na to, jak je patch rudý
Upravil/a 310_Pip dne 30-10-2013 17:47
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Docela slušnej bail out! Každopádně befka celkem lítáme a s timhle jsem se nesetkal už hodně hodně dlouho. Přijde mi to spíš na nějakou chybu v instalaci u klienta.
Jak dopad ten Hurricane ?
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
No jo barry, bodejť by ses s tím setkal. To bys musel častějc padat. Zrovna Longnez má jistě zkušeností víc.
Takže buďte s Wernerem tak dobří a když už na to dojde, zůstávejte v mašině až do konce. Říkejte tomu třeba "Výzkum pevnosti kevlarového monokoku Bf 109 při střetu se zemí"
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.