January 21 2026 04:17:06
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Nazory nespokojnosti (vsetkeho druhu) s pracou Team Fusion
magot
darktatka napsal:

V starem redbaronovi se mi kabiny neleskly

páč jsi měl poprskanej monitor

Lark
magot napsal:

darktatka napsal:

Ja bych ty odlesky zakazal... ale zmetek to stejne bude i bez odlesku, o tom zadna.

DarkTatka
magot napsal:

darktatka napsal:

Kdyz si ho vycistim, leskne se mi zase monitor Úsměv

WT_Horrido
Copak záblesky, ale když vysunete klapky v Bf-109 stále se zvedá nos nahoru... No je to zmetek.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Rumcajs
Nene, je to mezek!

Lark
To ze zveda mezek nos nahoru by me nevadilo, vzdycky to byl parchant namyslenej. Ale ze to dela i bozsky spitfire to je skandal!!!

falkon
311_Lark napsal:

To ze zveda mezek nos nahoru by me nevadilo, vzdycky to byl parchant namyslenej. Ale ze to dela i bozsky spitfire to je skandal!!!

Tak to ja mam asi skromnejsieho spita... mne pri otvoreni podvozku/klapiek vzdy sklopi nos doolu... Smutný

Lark
falkon napsal:

311_Lark napsal:

Tak to ja mam asi skromnejsieho spita... mne pri otvoreni podvozku/klapiek vzdy sklopi nos doolu... Smutný

Asi to zatim nestacil od mezku odkoukat.Úsměv

WT_Horrido
Asi je prohozený letový model Spitu a Mezka. Ale toho si, díky jinak úžasné detailnosti, stejně nikdo nevšimne.

Nebo to možná bude tím že Spit nemá klapky, ale brzdící štíty vysunuté na 88 stupňů?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Lark
WT_Horrido napsal:

Asi je prohozený letový model Spitu a Mezka. Ale toho si, díky jinak úžasné detailnosti, stejně nikdo nevšimne.

Nebo to možná bude tím že Spit nemá klapky, ale brzdící štíty vysunuté na 88 stupňů?

Ty a nepomotal si to trochu? S temi brzdicimi stity by to vypadalo spis na prohozeny letovy model se Stukou? Mrknutí

313_OTU_oblak
Team Daidalos chválím za snahu pracovat na dvou simulátorech (nebo dělají i na stalingradu), ale nemám z toho radost.

Modováním to jde do kopru......

LEON
313_OTU_oblak napsal:

Team Daidalos chválím za snahu pracovat na dvou simulátorech (nebo dělají i na stalingradu), ale nemám z toho radost.

Myslíš, že bez modů by IL-2 COD byl lepší ? Úsměv
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
falkon
313_OTU_oblak napsal:

To si si trochu splietol vlakno, nie? Úsměv Toto je o Team Fusion, nie Team Daidalos... 2 rozne timy Mrknutí

SepiaX
Do kopru? Mrkni na ATAG narváno!

Jara4
Nic převratného co by nás, "Hurricane jockeys" mohlo zajímat. Hurrik je stále kanónfutr a dokud se to nezmění, odmítám se dál frustrovat.
Přesedlal jsem na A10C...

SepiaX
Pravdu díš, také se vzdám instalace, pro mne nic neřešící ale modré bombery jistě potěšíMrknutí

310_cibule
Škoda, bez instalace se asi nedostanete na ATAG a SoW.

Takže do dalšího patche TF, který dělá ve svém volném čase, co může, aby ta hra byla lepší a lepší, si spolu asi nezalétáme. Mrzí mne to.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

LangMaster
Cibule nemůžeš se divit že kluci emigrují jinam kdyby se patch neobjevil tak by bylo na Atagu 20 lidi až včera po aktualizaci zase bylo plno ale úplně modro mě se několikrát stalo že jeden přede mnou a tři za mnou koukal jsem na počty a 19:34 pro modré to je dost velky rozdíl kor když Atag přidal další mapu a nejsilnější éro za červené je Hurri rotol 100oct.

http://www.ok1slm.cz
310_cibule
Já se nedivím. Já jen říkám, že mne to mrzí.

P.S. Znám lidi, kteří mají coby osobní krédo toto: čím víc mne řežou, tím víc se peru. Jinak Luftwaffe v BoB jistou převahu (tuším 3:1) měla Úsměv Každý ať si létá, co je mu blízké, ne? Prostě mne jen mrzí, že náš tam bude méně. Nic víc.
Upravil/a 310_cibule dne 28-04-2013 12:42
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

LangMaster
Mě to taky štve že jsme na TS a púlka je na jiném simu ale když vidím jak Atag přispívá modrým misto toho aby trochu srovnal síly tak se vůbec nedivím.

http://www.ok1slm.cz
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,130,374 návštěv