Team Fusion
|
magot |
Přidané 28-02-2013 09:44
|
Fusioner
Příspěvek: 17676
Založený: 19.06.08
|
Defakto je od 1C dost nezodpovědný nechat polotovar polotovarem a prodávat ho za plnou cenu (i když není vysoká).
Mohli na to nechat alespoň dva lidi aby zaplácli ty nejhorší chyby...
No nic teď se tím budou zabývat reverzní inženýři z TF ... |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 28-02-2013 09:52
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
A jaký je vztah 1C a těch Fjůžonů? Maj přístup ke zdrojákům? Ví se na jaké bázi to patchují?
1C samozřejmě nemůže jen tak nechat dva lidi na látání děr. Cokoli, co pustěj ven bez smysluplného otestování, jim padne zpátky na hlavu. To by byl pro ně krok zpět a byli by zase v roce 2012. Respektive nemůžou to nechat kohokoli dělat pod hlavičkou 1C, pokud 1C chtějí jako značku zachovat. Možná že TF byl nějak iniciován/zainteresován ze strany 1C, aby za ně tuhle roli převzali. Nebylo by to poprvé, kdy by se původní autor snažil zbavit nepovedeného děcka takhle klikatou cestou. |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 28-02-2013 09:53
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
magot napsal:
Mohli na to nechat alespoň dva lidi aby zaplácli ty nejhorší chyby...
A já si po veškerých debatách na forech myslel že tohle už dávno udělali?! |
|
|
|
Robo |
Přidané 28-02-2013 10:06
|
Uživatel
Příspěvek: 1836
|
Baron napsal:Tak nech. Ja som mal takúto informáciu "z dobre informovaných zdrojov" Nič to nemení na tom, čo som napísal Píšeš, že tam nie sú žiadne väčšie chyby - čiže inak povedané, sú tam drobné chyby, ktoré odstraňujú
Dobre informovane zdroje boli bud informovane trosku zle, alebo si zle prelozili, co sa pisalo - update sa myslel 'Friday update' a ie update hry a la patch.
Neodstranuju sa ani drobne chyby, len sa doladuje vizualna stranka a najma sa testuje. Cize to meni na tom, co si pisal asi uplne vsetko.
Rumcajs ziadny vztah. |
|
|
|
Robo |
Přidané 28-02-2013 10:10
|
Uživatel
|
X Novotny napsal:
A já si po veškerých debatách na forech myslel že tohle už dávno udělali?!
nene, dokonala a bez chyb je len RoFka. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 28-02-2013 10:43
|
Stařešina
|
Podle všeho je FT sbírka dobrovolníků - prostě komunita. Ale stále je tu otázka, zda mají přístup ke zdrojákům a dokumentaci. Modifikují FM, DM, grafiku. To je mod na mnohem hlubší úrovni než třeba FlightFX. Neumím si představit, že by to dokázali bez podpory 1C ve smyslu poskytnutí alespoň nějakého know how. Tu dobrovolnickou práci si představit umím. |
|
|
|
Baron |
Přidané 28-02-2013 10:50
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Robo napsal:
Baron napsal:Tak nech. Ja som mal takúto informáciu "z dobre informovaných zdrojov" Nič to nemení na tom, čo som napísal Píšeš, že tam nie sú žiadne väčšie chyby - čiže inak povedané, sú tam drobné chyby, ktoré odstraňujú
Dobre informovane zdroje boli bud informovane trosku zle, alebo si zle prelozili, co sa pisalo - update sa myslel 'Friday update' a ie update hry a la patch.
Neodstranuju sa ani drobne chyby, len sa doladuje vizualna stranka a najma sa testuje. Cize to meni na tom, co si pisal asi uplne vsetko.
Rumcajs ziadny vztah.
Asi ano. Ono sa to dalo totiž pochopiť aj tak aj tak. Teda minulý štvrtok. A mimochodom - je to dobre informovaný zdroj
Robo napsal:
X Novotny napsal:
nene, dokonala a bez chyb je len RoFka.
...toto rýpnutie bolo načo dobré... Akurát rozpútaš ďalšie dve strany flejmu [img]http://jg1.sk/forum/images/smiles/icon_rolleyes.gif[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Baron dne 28-02-2013 11:03
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
magot |
Přidané 28-02-2013 11:55
|
Fusioner
|
1C se na CLoD vykašlali, každá minuta navíc strávená na tomto projektu jsou vyhozený peníze do kanálu ... to je celej příběh . Zodpovědnost za to co dělají je jim cizí ...
Neofiko mody via TF budou zatížený potřebou hack-nout steam (respektive se bez něj obejít), přizpůsobit pro server a uživatele, spousta práce navíc. No necháme se překvapit. |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 28-02-2013 12:43
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
|
Robo napsal:
X Novotny napsal:
nene, dokonala a bez chyb je len RoFka.
Robo nevím jak tvá maminka, ale ta má říkala že lhát se nemá. A to ani malinko. |
|
|
|
Robo |
Přidané 28-02-2013 15:08
|
Uživatel
|
Rumcajs napsal:
Podle všeho je FT sbírka dobrovolníků - prostě komunita. Ale stále je tu otázka, zda mají přístup ke zdrojákům a dokumentaci. Modifikují FM, DM, grafiku. To je mod na mnohem hlubší úrovni než třeba FlightFX. Neumím si představit, že by to dokázali bez podpory 1C ve smyslu poskytnutí alespoň nějakého know how. Tu dobrovolnickou práci si představit umím.
Nemaju pristup, ziadny vztah tam nie je. |
|
|
|
Robo |
Přidané 28-02-2013 15:12
|
Uživatel
|
Baron napsal:Asi ano. Ono sa to dalo totiž pochopiť aj tak aj tak. Teda minulý štvrtok. A mimochodom - je to dobre informovaný zdroj
Ja verim, ze je to dobre informovany zdroj, kazdopadne minuly piatok sa ziadne vydanie nicoho okrem videa neplanovalo, nedorozumenie vzniklo tu: http://theairtact...r-tomorrow a neda sa to pochopit inak ako to napisal, a sice ze bude update, ale napriek tomu to niektori jedinci precitali, ze vyjde patch.
Baron napsal:
...toto rýpnutie bolo načo dobré... Akurát rozpútaš ďalšie dve strany flejmu
Tiez neviem naco to novotny pisal a uz mi to je aj celkom jedno |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 28-02-2013 15:38
|
Stařešina
|
Robo napsal:
Rumcajs napsal:
Podle všeho je FT sbírka dobrovolníků - prostě komunita. Ale stále je tu otázka, zda mají přístup ke zdrojákům a dokumentaci. Modifikují FM, DM, grafiku. To je mod na mnohem hlubší úrovni než třeba FlightFX. Neumím si představit, že by to dokázali bez podpory 1C ve smyslu poskytnutí alespoň nějakého know how. Tu dobrovolnickou práci si představit umím.
Nemaju pristup, ziadny vztah tam nie je.
Já tvýmu názoru rozumím. Ale nemáš k tomu nějaký informace krom vlastního přesvědčení? Rozuměj ... k modifikaci díla musej mít právo užití umožňující modifikaci toho díla. Aby si vystačili s tím, že tam není žádný vztah, nemohli by vůbec sáhnout na soubory té hry. A takový vztah nevztah by asi silně limitoval to, co můžou s CloDem udělat. Navíc v EULA je téměř jistě zákaz revers engineeringu. Zkrátka už licenčně by byli na štíru, kdyby to neměli s 1C nějak pořešený. Myslel jsem, že někdo tady bude mít k FT nějak blíž, aby to mohl komentovat víc než jen názorem na věc. |
|
|
|
Robo |
Přidané 28-02-2013 15:50
|
Uživatel
|
Rumcajs napsal:
Robo napsal:
Rumcajs napsal:
Nemaju pristup, ziadny vztah tam nie je.
Já tvýmu názoru rozumím. Ale nemáš k tomu nějaký informace krom vlastního přesvědčení? Rozuměj ... k modifikaci díla musej mít právo užití umožňující modifikaci toho díla. Aby si vystačili s tím, že tam není žádný vztah, nemohli by vůbec sáhnout na soubory té hry. A takový vztah nevztah by asi silně limitoval to, co můžou s CloDem udělat. Navíc v EULA je téměř jistě zákaz revers engineeringu. Zkrátka už licenčně by byli na štíru, kdyby to neměli s 1C nějak pořešený. Myslel jsem, že někdo tady bude mít k FT nějak blíž, aby to mohl komentovat víc než jen názorem na věc.
Rumcajs neber to teda ako moj nazor, ber to ako informaciu. |
|
|
|
falkon |
Přidané 28-02-2013 15:56
|
Moderátor
Příspěvek: 1478
Založený: 29.09.05
|
Rumcajs napsal:
Myslel jsem, že někdo tady bude mít k FT nějak blíž, aby to mohl komentovat víc než jen názorem na věc.
Ze by mozno prave pre tie vyssie uvedene dovody nebola praca TF velmi verejnou a tak nezostava ine, nez odpovedat nazorom? |
|
|
|
DarkTatka |
Přidané 28-02-2013 16:13
|
Uživatel
Příspěvek: 857
Založený: 20.09.10
|
ATAG_Bliss napsa: The patch will have it's own installer and it is all hard coded into the game, just like an official patch. (different version number etc.)
Takze to bude podobne jako sveho casu betapatche |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 28-02-2013 16:26
|
Stařešina
|
Robo, informace může poskytnout někdo, kdo je zdrojem dané informace. V tomto případě třeba člen toho týmu. Nebo někdo, kdo je do toho zasvěcený a pak se sluší uvést zdroj. Informací bez zdroje je plný internet a většinou nemají žádnou váhu. Klidně to může být pravda, to já nevím, proto jsem se ptal. Pokud taky víc nevíš .. OK nevadí, zkusím se podívat na foru ATAGu, nebo se ozve někdo, kde ten zdroj informací umí pojmenovat.
Falkone já se časem těch informací určitě dopídím. Ono to nebude tajné a někde to bude napsané. Odpovídat názorem věc neposouvá odnikud nikam.
Ale i tak díky za názory. Jdu hledat na ATAGu, určitě tam k režimu FT bude nějaký vlákno. |
|
|
|
magot |
Přidané 28-02-2013 17:00
|
Fusioner
|
Robo je členem FT tak by měl mít nejčerstvější informace a na druhou stranu tady asi nebude vyprávět co je kde prolomený a jak .. páč to není žádoucí. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 28-02-2013 17:15
|
Stařešina
|
Asi tomu začínám rozumět. Je to opravdu bez podpory 1C, ale přijde mi to na mezi licenčních podmínek. Nebo spíš za mezí. Ostatně na foru ATAGu i 1C lze najít sem tam obavy z legálnosti. V zásadě FT vytváří tkzv. dílo odvozené od CloDu. Vytvářejí vlastní programy, který napojej na ten Maddoxovej engine. Něco je třeba tady http://theairtact...s-possible.
Osobně si myslím, že 1C je asi rádo, že se toho někdo chopil a nepůjdou po slovíčkaření v licenčních podmínkách a tak podobně. I když s přiblížením vydání BOS se situace může změnit. Zájmem 1C bude přesměrovat komunitu od CloDu na BOS.
Jestli je to připojení k enginu CloDu tak snadné, jak popisují na foru FT, pak bych snad i uvažoval, že bych se taky přidal. Když už mám ten svůj softík na trimovanej a S-křivkovanej joystick, mohl bych něco takovýho udělat i do CloDu. Navíc CloD nedetekuje korektně všechny HID, zjevně má někde problém s USB zařízeníma. |
|
|
|
TozziFan |
Přidané 28-02-2013 17:29
|
Uživatel
Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
Rumcajsi, ne/legální patche tu ale byly už dříve, např. u starého, dobrého šturma. Později se z ne/legálních moderů stal polooficiální DT. Ale jak píšeš, v souvislosti ve spojení 1C se 777studios by mohlo býti velkou překážkou k něčemu podobnému s FT. |
|
|
|
Bierglass |
Přidané 28-02-2013 18:34
|
Diskutující
Příspěvek: 2607
Založený: 12.05.10
|
Baron napsal:
Patch mal vyjsť minulý týždeň v piatok. Že ho nevydali - beriem to tak, že nechcú vydať nejaký nedorobok a odstraňujú nejaké chyby, ktoré sa na poslednú chvíľu vyskytli. A to je jedine dobre. Takže ja chlapcom a dievčatám (to aby bola zachovaná rovnoprávnosť, ešte by ma potom chodili v noci strašiť ježibaby z Femenu ) v Team Fusion držím palec.
Tak Barone já ti nějak nerozumím.Jak jde z "nedorobku" udělat ještě větší "nedorobok"? A co se času týče, to chce trochu trpělivosti. Uvidíš ,že nakonec těch sedm let uteče jako voda. |
|
|