November 23 2024 15:09:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Adminům
310_cibule
Tak znovu. A pomalu.

Nejde o mazání žádných avatarů ani ničeho podobného. Jde o několik naprosto konkrétních snímků, na nichž je Fuči. Není to ani nic proti Fučimu. Předpokládám, že stejně jako já si o něm drtivá většina z vás nemyslí, že propague fašismus.

Admini se už dohodli, že se to odmázne. Svoboda slova, přesvědčení ani ničeho jiného tím neutrpí a vyjdeme vstříc lidem, které to provokuje (ať už proto, že nemají co na práci, nebo spíš proto, že s tím mají spojeny - historicky poněkud neprávem, ale lidsky pochopitelně - nepěkné zážitky.

A TEĎ MOC MOC PROSÍM. PŘESTAŇME SI TADY UKAZOVAT, KDO K TOMU ZAUJME SPRÁVNĚJŠÍ ČI ORIGINÁLNĚJŠÍ STANOVISKO. DĚKUJI VŠEM ZA POCHOPENÍ.
CIBULE, KTERÁ MÁ DNESKA NAROZENINY.

Ucho
clone9cz napsal:
fakt 1 : pokud si nekdo mysli, ze tedle web (nebo jakykoliv jiny) nikdo nemuze zavrit bez soudniho rozhodnuti, tak je na omylu...

Hmm, to je dobrý čtení :-/

Podívejte se, já nemám právní vzdělání a ani to nechci nějak studovat, ten příspěvek jsem napsal, protože už mě takovéhle osočování fakt obtěžuje.

BTW Ta propagace se nevztahuje na věci spojené s historii, ne? Uniformy a tak?
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

rudidlo
Messik napsal:
313_Ikar napsal:
rudidlo napsal:
Crowley napsal:
313_Ikar napsal:
ja si taky trochu upgradoval avatar, taky ted vypada lip!

No jo, ale ty na základě avataru určitě nebudeš zahrnut nabídkami k sňatku...:lol:
A kdo jo?

...co se skadliva to se rado miva...

PS: ze by skryta touha??

Šklebící seŠklebící se To sedloÚsměv

Ty si opravdu myslíš, že Ikar a Crowley....

http://silicon-remarks.blogspot.com
rudidlo
313_cibule napsal:
Tak znovu. A pomalu.
A TEĎ MOC MOC PROSÍM. PŘESTAŇME SI TADY UKAZOVAT, KDO K TOMU ZAUJME SPRÁVNĚJŠÍ ČI ORIGINÁLNĚJŠÍ STANOVISKO. DĚKUJI VŠEM ZA POCHOPENÍ.
CIBULE, KTERÁ MÁ DNESKA NAROZENINY.

Jakto že ještě neležíš pod stolem?

http://silicon-remarks.blogspot.com
falkon
Cibule, vsetko najlepsie !!! Úsměv :sm17::sm16:

Ucho
Jo, připojuji se s gratulací :sm17:
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

Cmelaci-Bagos
[quote]313_cibule napsal:
[i]Tak znovu. A pomalu.

Nejde o mazání žádných avatarů ani ničeho podobného.

Tak to sorry sem to špatně pochopil, jsem v práci a čtu to rychle. Stejně odebírání těch obrázků s Fučidou je krávovina. Na SVK už dlouho nevlezu, protože jsou tady některý lidi na palici. To je jako bych mazal na našich stránkách fotku s anglickou královnou, kterou jsem si ze srandy udělal.

zdar

http://cmelaci.com
310_cibule
Sem v háku, až do půlnoci. A zejtra zas. Až to budete slavit tolikrát jako já, tak už vám to ani nepřijde zábavný Mrknutí Ale díky za přání.

VLÁKNO ZAMKNUTO

Schválně, jestli na to někdo skočí.

LesniHU
Z ucty k cibulovi odkladam svou reakci na zitrek.

Vse nejlepsi !

310_cibule
Díky.

VLÁKNO ZAMKNUTO I ZÍTRA Mrknutí

MK_KaiN
Aby sme se nenudiliŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka
§ 260
(1) Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.
(2) Odnětím svobody na tři léta až osm let bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným podobně účinným způsobem,
Cool spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny, nebo
c) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.
§ 261
Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 260, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.
§ 261a
Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické nebo komunistické genocidium nebo jiné zločiny nacistů nebo komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

310_cibule
NÉÉÉÉ, NEROZJÍŽDĚJTE TO ZASE. PROSÍM.

Klokane, máš lítat. Jak to, že nelítáš?

GC3_Messik
dík mistr SíbulÚsměv
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
falkon
313_cibule napsal:
Až to budete slavit tolikrát jako já, tak už vám to ani nepřijde zábavný Mrknutí Ale díky za přání.

Cibule, ale vies kto zase za to moze ?!?!? No VOGON predsa !!!!!! Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se
:sm16:

MK_KaiN
dyť už du.Šklebící se

310_cibule
no tak ale rychle!

XXX_Dazz
Cibuli já dneska lítat nemůžu :no: fakt.

Ve vztahu k této diskusi, mě trošku mrzí váhavost místních adminů nad věcma nad, kterýma by se váhat až tolik nemuselo (chápu, že nemoho být na webu 24 hod.).
Než se zapojovat do diskuse, by bylo vhodnější zvážit daný problém a pokud možno ho vždy rychle a v tichosti vyřešit. Možná by to zabránilo řadě nikam vedoucích debat.

Mrknutí pls berte jako můj osobní názor.

310_cibule
Dazzi, taky to nemaj jednoduchý. Každý jejich zásah bude propírán a kritizován ze všech stran. Vůbec jim tu jejich zodpovědnost nezávidím. Snažme se nedělat jim to těžší, než to mají.

GC3_Messik
a co se udělá s tvým avataremÚsměv Teď vážně. Psal jsem, že se to projedná, ale nikdo nad webem nebude sedět pořád jako nějaká hotline, obecně si myslím, že do 48 hodin od vzniku požadavku by to mělo být vyřešeno ať je to jakýkoliv požadavek, ale nikdo nebude skákat tak rychle jak někdo píská. Pokud vím fotka ležela na webu pár měsíců a pár hodin navíc by nic nezkazilo ani naopak, a pokud se napíše, že se to vyřeší a admin tým o tom ví tak to musí stačit. Sám jsem ty tři fotky odstranil, bez čekání na správce fotogalerie. To, že se zapojím do diskuze neodpírá nic na tom, že bylo učiněno vše včas.
Upravil/a GC3_Messik dne 18-01-2006 20:21
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
Jp-
Hele cibul kolik ti vlastně je 100 nebo 150 ? Sme se nak nemohli na tom shodnou neboť ty brusle sou hnusný šlajfky.

Ps: smazáno tak to nechte už bejt a místo fuciho tam frkněte nákou pořádnou fotku fokáče a ať má radost

www.warbirdphotos.net/aviapix/Fighters/Fw190/saw12.jpg

www.warbirdphotos.net

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,026,850 návštěv