October 22 2025 04:23:56
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
WWII sim na RoF enginu: spekulace, informace, dezinformace i jine -ace
1stCL_Novotny
Valec napsal:
Jen pro zajimavost co jsem se docetl.Nova hra ma bezet pod DirectX9,32-bit operacnim systemem a bude mit problemy s 2 jadrovym procesorem.

No tak konečne využiješ své draze koupené 4jádro na víc než 15% jednoho jádra. A to se konec konců pro jednou vyplatí.

Válečku začínám pobýrat podezdření,ale co. Tvá volba a asi ji chápu.

310_cibule
X Novotny napsal:
Dke už jsem tenhle model od samého začátku viděl?!.
No vidíš to Cibule,to je to o čem jsme si povídali. Tak proto jsem se nasral na všechny. A už je to tu zas, akorát se nám otáčejí strany a aktéři.
Škoda a to jsem vám věřil že jste jiní jak tvrdíte. LOL paláááda.
No tak hurá do krásných zítřků.

Nerozumím, Novotňas? Kdo my? Co jsem tvrdil? O co přesně jde?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

310_cibule
Valec napsal:
Jen pro zajimavost co jsem se docetl.Nova hra ma bezet pod DirectX9,32-bit operacnim systemem a bude mit problemy s 2 jadrovym procesorem.

Pokud vím, tak to DirectX9 byla fáma. Jason jen někde naznažil, že to nutně nemusí být Directx11 či 10. Z toho bych přeci jen nyní závěry nedělal.

To mne spíš bude mrzet, že nepočítají s "klikacím" kokpitem. Ale pokud si budu moci všechno namapovat na čudlíky, naučím se s tím vcelku jednoduše žít.
Upravil/a 310_cibule dne 13-12-2012 10:54
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Novotny
WT a spol / CloD zastánci. Napadající(věčně od samého začátku negativní)/ bránící se (tolerantní jen občes vybuchnou pod tlakem okolností)
Je škoda že tak neutrálně a věcně zaměřený tvoreček jako Cibule to nečichá už od začátku. Šklebící se
Už vím kde ta pravda asi bude. Úsměv Mrknutí
Vypadá to že učeň překoná svého mistra. Vyděšený

Robo
Valec napsal:

Toto je celkom pruser. Smutný

Rumcajs
ROF je DX9 32 bitová aplikace. Přechod na DX11 a 64 bitů asi ve stávající formě není nutný. 64 bitů pravděpodobně není potřeba, protože pokud se potřeba RAM nepřehoupce přes 2GB, není v tom žádný zisk. A to DX11 by stálo nějaký peníz a asi by to nikdo nezaplatil .. jako že by to nové zákazníky nepřivedlo. Prostě obojí je investice, kterou stávající ROF nepotřebuje/finančně je to nezajímavé. Udělat z 32bitového programu program 64 bitový nemusí být až tak složité a u WW2 se dá čekat, že to třeba bude potřeba kvůli nárokům na větší množství objektů na mapě. DX pak může být selling point. Zas ale co s chudákama s kradenýma WinXP, kteří představují celý ruský trh? Nechme se překvapit.

WT_Horrido
Robo napsal:
Valec napsal:

Toto je celkom pruser. Smutný

Už dost, už toho nechte, už se nemohu smát. Šklebící se
Upravil/a WT_Horrido dne 13-12-2012 10:49
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
X Novotny napsal:
WT a spol / CloD zastánci. Napadající(věčně od samého začátku negativní)/ bránící se (tolerantní jen občes vybuchnou pod tlakem okolností)
Je škoda že tak neutrálně a věcně zaměřený tvoreček jako Cibule to nečichá už od začátku. Šklebící se
Už vím kde ta pravda asi bude. Úsměv Mrknutí
Vypadá to že učeň překoná svého mistra. Vyděšený

No, když myslíš, Novi...

Zajdi si mimochodem na nějaké vlákno o RoF za poslední třeba tři roky. Že by se tam odehrávalo to samé, co se pravidelně odehrálo pod KAŽDÝM vláknem o CoD, jsem si nevšiml.

Stejně tak jsem si nevšiml, že by tam kdokoliv z nás chodil neustále připomínat co všechno by mohlo být v RoF jinak.

Také tuším, o co jde. Ale už delší dobu, tak zhruba dva tři roky, co se zde o Cod vedou diskuse.

Ale to je vcelku teď jedno. Mě hlavně zajímá, jaký bude nový simulátor o WW II. A těším se na něj. Do té doby budu létat CoD. Nic méně, ale také nic více.

Valec
Jason sice na novem foru potvrdil ze to pobezi na DirecX 9 ale na jinych strankach napsal toto:
Yes, we are thinking of what will be the next step. We have done evolutionary development with our Digital Nature Engine. This laid the basis for the project architecture. Our programmers are already making plans to use DX11 to create graphics and the possibility of 64-bit systems using large amounts of memory. This course will give us the opportunity to make the next technological step, and even more surprising graphics and depth of physical modeling.
Upravil/a Valec dne 13-12-2012 10:56

1stCL_Novotny
Nejde o minulost, jde o současnost. Nikterak nikoho z minula nebráním a myslím že jsem to nedávno dost stručně napsal,
Jen koukám jak stačí málo a hra je mžikem oka otočena a vše zapřísáhlé a nemožné se děje.
To zas bude rok než to vydaj. Šklebící se
Neber to zle,ale musím stejně jako jsem musel když se to týkalo druhé strany. Tak to prostě je.
Mrknutí

1stCL_Novotny
Ps: Proto mám strašne tak rád hovadiny jako například "Nedělej jiným co nechceš aby činili tobě!". To jsou tak krásný hovadiny, stejne jako prezentovat v naší společnosti právo slova a názoru.
Každej si to otočí jak potřebuje a když to nestačí další super fráze "Oni mohli tak proč bych nemohl já.".

Šklebící se Šklebící se maso . . . .
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 13-12-2012 11:00

Valec
Novotnas nechapu.Snazim se tu korektne posudit situaci kterou jsem si vyzkousel a nebo docetl.To je vse.A ze pri tom nekomu slapnu na kuri oko?A on pak poskakuje jako certik z krabicky.Bohuzel to se stava.

310_cibule
Tak to prostě není, Novi, ale to není důležité...

Mám rád úvahy pracující s axiomy tohoto druhu a závažnosti Mrknutí

P.S. Hovadiny jako například "Nedělej jiným co nechceš aby činili tobě!". stejně jako hovadina "právo slova a názoru." jsou trochu komplikovanější. To první je osobní volbou každého z nás a to druhé zase přesvědčení. Nevnucuji ti je, nemusíš se ani jedním řídit. Je to jen a pouze Tvoje volba.
Upravil/a 310_cibule dne 13-12-2012 11:10

Robo
Rumcajs napsal:
ROF je DX9 32 bitová aplikace. Přechod na DX11 a 64 bitů asi ve stávající formě není nutný. 64 bitů pravděpodobně není potřeba, protože pokud se potřeba RAM nepřehoupce přes 2GB, není v tom žádný zisk. A to DX11 by stálo nějaký peníz a asi by to nikdo nezaplatil .. jako že by to nové zákazníky nepřivedlo. Prostě obojí je investice, kterou stávající ROF nepotřebuje/finančně je to nezajímavé. Udělat z 32bitového programu program 64 bitový nemusí být až tak složité a u WW2 se dá čekat, že to třeba bude potřeba kvůli nárokům na větší množství objektů na mapě. DX pak může být selling point. Zas ale co s chudákama s kradenýma WinXP, kteří představují celý ruský trh? Nechme se překvapit.

Ja nevravim, ze je to nutne, ale keby si objektivne mohol vybrat ci je lepsie pre simulator vyjduvsi v roku 2013 (s perspektivou, ze bude nazive nejakych 5+ rokov) DX9 alebo DX11 so SSAO a hmlou a lepsie optimalizovanymi shadermi (lepsia a rychlejsie vykreslovana hmla), tak co by si povedal? Nevraviac o tom, ze 2GB je urcite malo na zaciatok. Jediny dovod je, ze to je komplikovane a drahe a nemaju cas ani moznosti vytvorit novsi engine. Napokon to stale nie je vylucene, mozno dojde aspon k modifikacii Digital Nature, ale ak nie bude to z nudze cnost a nejake dovody preco to netreba sa najdu. Mne to samozrejme neprekaza, ak hra pobezi OK.

Tiez by som nepodcenoval rusky trh ani co sa tyka kupnej sily ani co sa tyka 'kradenych XP'. To si podla mna na velkom omyle, vacsina tych borcov ma dost nadupane masiny.

AH_Kraken
X Novotny napsal:

A počkej co bude až to vydaj Šklebící se

to Válec: Nezlob se Válče, ale vy jste si trochu nevšimli, že zrovna předvádíte to, co oni dělali předtím vám. V dřívějších dobách se říkalo: "král je mrtev, ať žije král". Tak to tak berte.

WT_Horrido
AH_Kraken napsal:
X Novotny napsal:

to Válec: Nezlob se Válče, ale vy jste si trochu nevšimli, že zrovna předvádíte to, co oni dělali předtím vám. V dřívějších dobách se říkalo: "král je mrtev, ať žije král". Tak to tak berte.

Jen s tím drobným rozdílem že CLOD byl a je reálný zmetek...
Upravil/a WT_Horrido dne 13-12-2012 11:22
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
AH_Kraken napsal:
X Novotny napsal:

Mlha přede mnu,mlha za mnou.
Kraken je výherce našeho pozorovacího kvízu.
Nebojte už dám pokoj, bo už to prošlo. Úsměv

Valec
AH_Kraken napsal:
X Novotny napsal:

Uz jsem to tu psal.
Snazim se tu korektne posudit situaci kterou jsem si vyzkousel a nebo docetl.To je vse.A ze pri tom nekomu slapnu na kuri oko?A on pak poskakuje jako certik z krabicky.Bohuzel to se stava.
Nebo mam lhat?Chcete teda nejake nezkreslene info a nebo mazat med kolem huby.

1stCL_Novotny
Nemusíš. Šklebící se
Vše už bylo dávno napsáno.
Jen ještě nevíme jak budou WT lhát a mlžit až to vyjde(pokud to bude na hovno).
Mrknutí

Robo
Valec napsal:Snazim se tu korektne posudit situaci kterou jsem si vyzkousel a nebo docetl.To je vse.A ze pri tom nekomu slapnu na kuri oko?A on pak poskakuje jako certik z krabicky.Bohuzel to se stava.
Nebo mam lhat?Chcete teda nejake nezkreslene info a nebo mazat med kolem huby.

Podla toho ako Valca poznam tak si RoF rozbehal aby si pozrel ako to bezi ked uz na tom maju stavat ten novy sim. Ja som rad, ze sem tie fotky poslal, a to nie som ani za CloD ani proti RoF, mam oboje a oboje je super. Ze ma RoF nejake problemy ktore sa mozu preniest to BoS som pocul, ale ten sim nepoznam tak dokladne aby som to vedel posudit - preto som rad, ked sem LEON alebo aj Valec napisu a objasnia to. Tiez si to aspon vyskusal osobne (na rozdiel od istych individui Pff ktore ani CloDa nemaju, nelietaju a napriek tomu komentuju o 106, casto maju info rok neaktualne) a dal si tu pracu s instalovanim, konfigurovanim a skusanim - nie aby niekomu nieco ukazal ale pretoze chcel sam vediet...

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,329,245 návštěv