propánajána vy jste rejpalové místo toho, abyste byli rádi, že se někdo vůbec pachtí s nahráváním a šířením videa pro zábavu, tak se zaměřujete na detaily, o kterých stejně všichni ví, že ve hře jsou. bla bla bla konec, přepínám
P.S. Děkuju Dane Upravil/a MartinHubenak dne 26-09-2012 21:55
MartinHubenak napsal:
propánajána vy jste rejpalové místo toho, abyste byli rádi, že se někdo vůbec pachtí s nahráváním a šířením videa pro zábavu, tak se zaměřujete na detaily, o kterých stejně všichni ví, že ve hře jsou. bla bla bla konec, přepínám
P.S. Děkuju Dane
Ale tak ja to rozhodne ocenuju ! Jeden se koukne a fakt se tim pseudo BoBem naramne pobavi a navic nemusi zjistovat zda mu neco neuteklo ve smysu zmen smerem k lepsimu
asi sem hodím ultrasuper video s přistáváním plovákového letadla
Horrimu pro potěchu oka
(bohužel ze starého šturma, protože v BoBkovi žádné plovákové letadlo není)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
MartinHubenak napsal:
nic se vylejvat nebude přesně vím, co ve své pálence mám - švestky ze zahrádky
Dvakrát jsem se pokoušel vyšplhat do té výšky a vždy jsem poškodil motor i když jsem byl s výkonem při zdi. Asi jsem byl netrpělivý. Jak se tam v té výšce manévruje, je to znát?
PS: S tím chlastem jsme myslel lidi co nakupují ve večerce, ne vás šťastné co vlastní švestkové sady.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.