propánajána vy jste rejpalové místo toho, abyste byli rádi, že se někdo vůbec pachtí s nahráváním a šířením videa pro zábavu, tak se zaměřujete na detaily, o kterých stejně všichni ví, že ve hře jsou. bla bla bla konec, přepínám
P.S. Děkuju Dane Upravil/a MartinHubenak dne 26-09-2012 21:55
MartinHubenak napsal:
propánajána vy jste rejpalové místo toho, abyste byli rádi, že se někdo vůbec pachtí s nahráváním a šířením videa pro zábavu, tak se zaměřujete na detaily, o kterých stejně všichni ví, že ve hře jsou. bla bla bla konec, přepínám
P.S. Děkuju Dane
Ale tak ja to rozhodne ocenuju ! Jeden se koukne a fakt se tim pseudo BoBem naramne pobavi a navic nemusi zjistovat zda mu neco neuteklo ve smysu zmen smerem k lepsimu
asi sem hodím ultrasuper video s přistáváním plovákového letadla
Horrimu pro potěchu oka
(bohužel ze starého šturma, protože v BoBkovi žádné plovákové letadlo není)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
MartinHubenak napsal:
nic se vylejvat nebude přesně vím, co ve své pálence mám - švestky ze zahrádky
Dvakrát jsem se pokoušel vyšplhat do té výšky a vždy jsem poškodil motor i když jsem byl s výkonem při zdi. Asi jsem byl netrpělivý. Jak se tam v té výšce manévruje, je to znát?
PS: S tím chlastem jsme myslel lidi co nakupují ve večerce, ne vás šťastné co vlastní švestkové sady.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.